Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

@alipasha
Merhaba hocam d8 i sattiniz mi eger duruyorsa fiyat nedir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@lercan2000 Teşekkür ederim. Güçlü ve büyük motoru olan sedan, büyük bir araç ile küçük, pratik, seri A sınıfı bir araç gibi aradaki farklar bence. Gidon çok hafif, çok kıvrak. Alışana kadar düşme tehlikesi geçirebilirsiniz. Ancak mükemmel bir dönüş mesafesi var. Çok seri, çabuk hızlanabiliyorsunuz. Kullanacağınız yerde dik yokuş fazla ise 8 vitesli modellere ihtiyaç doğabilir. Yoksa gerek de yok bence. Oturma ve sürüş pozisyonu çok rahat, konforlu.
Uzun km. deneyimim olmadı. Bu konuda biraz önyargılıyım açıkçası. Sürüş pozisyonu rahat ancak yüksek hızda dezavantaj olur. Vites sayısının azlığı ve tekerlerin küçüklüğü de beni düşündürüyor. Ancak bunların hepsini bir tanede Şehir-Tur bisikletim olduğu için düşünüyorum. Bu bisiklet ile ülkeler arası tura çıkan bile var. Tek bisikletim bu olsa mutlaka alışırım.
Katlaması pratik, katlanınca tekerleri üzerinde gidebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: lercan2000
@lercan2000

yok henüz satmadım özel mesajdan gönderdim.

@blackice_serkan
Hayirli olsun memnunmusunuz ve ne kadara aldiniz soylersiniz memnun olurum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lercan2000 hocam suan kullanma şansım yok şehir dışındayım o yüzden fikir sahibi değilim. Fiyat olarak tanesini 1250 den aldım.

@Hüseyin55

Hayırlı olsun. Sizin için bir sakıncası yoksa aldığınız bisikletin kaç model olduğunu söyler misiniz

Arkadaşlar merhaba,

B'twin Tilt 500 almayı düşünüyordum ama hiçbir mağazada stokta yok. Haziran ortası gelecekmiş.

Beklemek de istemiyorum onun yerine Link A7 düşünüyorum.

2 adet alacağım, yorumlarınız bu sebepten çok önemli benim için.

Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhabalar, Yen'i aldığım tern verge p20 bisikletimin gidon katlama mandalı emniyet pimine riayet etmesizin açılıyor. Bu konu ile ilgili tecrübe veya bilgisi olsan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Dosyalar

• IMG_1335.PNG
    IMG_1335.PNG
    58,2 KB · Okunma: 63
Geri