Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@caglarhuseyin
Merhaba ,bemde yeni node d 8 aldım,bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun,hangi rengini aldınız resimlerini paylaşın bizde görelim :)

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
@Dağhan
Teşekkürler. Size de hayırlı uğurlu olsun. Siyah renk aldım fotoğraf lar var da akşam çekilmiş fotoğraf lar ;) sizin ki ne renk

@caglarhuseyin

Dosyalar

• DSC_0353.JPG
    DSC_0353.JPG
    51,5 KB · Okunma: 67
  • DSC_0352.JPG
    DSC_0352.JPG
    63,1 KB · Okunma: 59
  • Beğen
Tepkiler: ozenkes ve Dağhan
Saolun ben ankara erdoğanlar bisikletten taksitli 2090 liraya ücretsiz kargolu aldım,sadece bisikleti ne kadara aldınız nakitte indirim yapıyorlar genelde

• Beğen
@Dağhan
Aynı

@caglarhuseyin
Aynı fiyat taksit li kusura bakma bir anda gitti mesaj ;)

arkadaşlar menüsküs sıkıntım sebebiyle tern link d8 bisikletimi satıyorum. market bölümünde bulabilirsiniz ilanı. belki bi arkadaşımız buradan ilanı görür alır :D

Tern Link D8

@alipasha
Olur yapalım nerede ne zaman ;)

İyi akşamlar arkadaşlar 30 ağustos ta benim bildiğim iki adet etkinlik var bup ve 29 Ekim bisikletçileri katılmayı düşünen var mı acaba ;)

Arkadaslar aranizda istanbulda olup d8 model bisikletini satmak isteyen yada cevrenizde vardir aranıza katilmak isterim.

@Hakan.Sahin
Dufpanla satıyor yorumu bu sayfa da;) link D 8

@caglarhuseyin
Üstad izmirde ben ise istanbuldayim kargo cok fazla tutacaktir yoksa sahibinden.com'da gorup inceledim ilani yinede tesekkurler ilginize :)

• Beğen
Tern link D8 siyah-sarı;

2016 Mayıs ortasından buyana genel izlenimim.

Çok pratik, keyifli, karizma, yakışıklı, dikkat çekici ve kaliteli lakin;

Süspansiyon olmadığından çok yorucu. Yoldaki en ufak bozuklukta doğrudan zangur zungur titriyorsunuz.

Ayrıca sizin sonradan taktığınız tüm aksesuarlar (lamba, ayna vb) bisiklet sarsılırken yön değiştiriyor.

Selesi çok sert olduğundan kalçanız ve omurganız ağrıyor.

Ayrıca tekerleri de oldukça sert ve ince olduğundan; şehir içinde aniden kaldırıma çıkma, aniden kaldırımdan inmek tamamen hayal oluyor.

Tüm bu özellikleri, İstanbul trafiğinde yanınızdan İETT geçerken aklınızın çıkmasına neden oluyor. Ne yazık ki esnek ve kıvrak olamadığınızdan güvende hissetmiyorsunuz.

Bunlarım yanından zedelenmeye çok müsait bir boyası var.

Ayrıca katlandığında tekerleri tutan manyetik tutaçlar düşündüğünüz kadar iyi tutmuyor. Bisikletinizi katlı halde Metrobüste yada elde taşırken bir anda tekerleri birbirinden ayrılmış bulabiliyorsunuz.

Devamla; uzun turlara, Belgrad ormanlarına, Kilyos'a, hatta Beşiktaş'a gitmeyi düşünüyorsanız 20 inch in ve 8 vitesin yeterli olmadığını göreceksiniz.

Sonuç olarak; Tern Link D8 bence karizma, işlevsel bir Caddebostan bisikleti. 'Ben bisikletimi arabamın bagajıma atarım, hafta sonu Caddeye giderim, sahilde 4-5 saat takılırım, sonra atar bagaja eve dönerim. Diyorsanız Tern Link D8 tam sizlik. Fakat: 'İşede gideyim, turada çıkayım, Avrupa yakasında akşam arkadaşlarımla da buluşayım, hadi ufakta Orman turu atayım' Demekteseniz katlanır bisiklet dışındaki alternatiflere bakın derim.

Bu nedenle 690 $ aldığım ve doğru düzgün kullanmadığım Tern D8 sarı siyah yavruyu satılığa çıkardım. Çok düşük fiyata satmayı da düşünmüyorum. Nede olsa çantasını da aldım. Paket yap seneye de yersin :)

@bisikletvardediler
Ortak bir nokta bulmak lazım bende Avrupa yakası ;)

@caglarhuseyin
Yavaş yavaş buluşma olcak sanki alipasha da yazıyordu buluşma yapalım diye inşallah olur ;)

@publicquplink D8 ile ilgili yazınızı okurken acaba ayni bisikletten mi kullaniyoruz diye şüpheye düştüm. Ben de haziran ayinda aldim bisikletimi. Üzerine yorum yapabilecek kadar bindigimi dusunuyorum. Alacak arkadaslara faydam olsun diye ben de size katildigim ve katilmadigim bazi görüşlerimi söyleyeyim.
Birincisi daha once kilitlenebilir mașali carraro 224 kullandim. Bozuk yollarda ondan daha rahat oldugunu hayretle gördüm. Sizin lastikler farklı olabilr. Benimki big apple, sanirim 20x2.0 kalinlikta.
Sele konusunda hakli olabilirsiniz. Sadece bir defa yaklasik 5 km kullandim. Brooks selem oldugu icin onunla degistirdim. Tam olarak birsey diyemeyecegim sele için.
Üçüncüsü esnek ve kivrak olmadigini söylemişsiniz. Aksine Benim en begendigim ozelligi kıvraklığı. İzmir inciralti gibi bir yerde bir defa bile zile basmadan ve durmak zorunda kalmadan rahatlikla ilerleyebiliyorum.
Dördüncüsü manyetik tutaclari ben ellerimle ekstra güç uygulayarak ancak açabiliyorum.
Beşincisi 24 vitesli bisikletimle cikabildigim yokuslari hemen hemen ayni zorlanmayla cikabiliyorum. Tabi yokuslar için daha iyisi nasil olur onun arayisindayim. Cunku yüklüyken biraz daha zor olabiliyor.

@Yusuf'san
Vybe' satan pişman olur kısmına sonuna kadar katılıyorum. Diğer söylediğine de katılıyorum. D8 den çok memnun olsam da vybe nin akışı duygusu başkaydı. Belki de ilk göz ağrım olduğundandır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Yağmur da kenara çektik sonra bakım ve alışveriş ;)

@caglarhuseyin

Dosyalar

• DSC_0356.JPG
    DSC_0356.JPG
    124,8 KB · Okunma: 77
  • DSC_0354.JPG
    DSC_0354.JPG
    117,9 KB · Okunma: 71
  • DSC_0354.JPG
    DSC_0354.JPG
    117,9 KB · Okunma: 69
  • Beğen
Tepkiler: ozenkes
Normalde turcu ve yolcu olarak keyif amaçlı işe ve toplu taşımalı gezilere katlanırla çıkıyorum yola göre daha keyifli lastik kalın ve rahat gidiyor sadece seleyi jelli ile değiştirdim ve çok rahatladım onun dışında sorunum yok şimdi bagajı için ona uygun çanta arıyorum hangi çanta uygun olur öneriniz varmı Tern Link D8

@NewStyle hayırlı akşamlar alibeyköy şen bisiklet te Dahon için varmış Carraro flexi 121 de kullanıyorlar facebook ta gördüm 65 tl diyolar birde aliekspreste ürün ismi 13 l bo1 ürün kodu Dahon da kullanıyorlar ;) ikiside güzel duruyor

Bu akşam da boş durmadık ;)

Dosyalar

• DSC_0357.JPG
    DSC_0357.JPG
    50,2 KB · Okunma: 41
  • Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Geri