Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

@Kurtuluş E.
Siyah rengi var ama bana olan ölçüsü malesef kalmamış. Bu neden ile beyaz erkekde olur mu diye merak ertim.

Scudo
@kadirs77
Aldığınızda ne gibi belgeler verdiler? İlk ya da ikinci bakım vs bir şeyden bahsettiler mi? Belli bir süre sonra götürmeniz gerekiyor mu servise?

@Dzhem
Ankara erdoganlar bisikletten aldim fatura ve kutu icinden cikan tanitim ve kullanim kitapciklari disinda herhangi bir belge yok bakim v.s bisey sormadim ama telefonla ogrenilebilir yada forumdaki bilgili arkadalar yarsimci olabilir

@kadirs77 hayırlı olsun aynisindan bende de var :)

@Dzhem
Bana bakım ile ilgili herhangi birşey vermemişlerdi. Ankara dan aldım bisikleti ilk ay sonunda İzmirde bakıma goturdum tern bayisine faturayı gösterdim bakımı ücretsiz yaptılar.

• Beğen
Tepkiler: kadirs77
Arkadaşlar bisikletimi şehir içi kullanıyorum genellikle. Şu tarz bir kask iş görür mü? MF 7 KASK : (link)

Diğer bisiklet kaskları şehir içinde rahat edemem diye düşünüyorum görüntüleri nedeni ile. Bu kasklar bisiklet ile kullanılır mı ve güvenli midir?

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Dzhem

Selam hocam.
Bu kaskta güneş siperi yok.
Bir de kask üzerinde küçük hava kanalları var. Bisiklet için olanlar daha geniş kanallıdır ve terlememeye faydası olur.
Bu nedenle yazın sizi zor durumda bırakabilir.
Bir de paten için dizayn edilen kask ile bisiklet için dizayn edilen aynı sağlamlıkta mıdır bilmiyorum.
Ancak bisiklet daha yüksek hız ve tehlikeli şartlarda kullanıldığı için aynı olmayabilir. Nacizane görüşüm böyle.
Karar sizin.:)

@anti panik
Cevap için teşekkürler. Siper olması tercih sebebim zaten :) daha sade bir görüntü olsun istiyorum. Ayrıca kışın kullanacağım yazın yeni alırım :) hız konusu da çok hız yapmıyorum zaten İstanbul içi katlanır ile ne kadar hız yapılırsa o kadar

@Dzhem

Hayırlı olsun şimdiden.
Kazasız ve iyi günlerde kullanın.:)

Bu tern d8 lerin standart lastigi yağmurlu havalarda,ıslak zeminde nasıldır? Kullansak problem yaşar mıyız?

4000 TL max butce ile katlanır arıyorum ben de. Tern verge p9 ve p9l düşüncem var. bu ıkı bısıklet arasında ne gıbı farklılıklar var ?

Arkadaşlar Tern Link C8 bisikletimi satıyorum market bölümünde mevcut. Ciddi alıcıya indirim yaparım

Arkadaşlar Tern Link C8 bisikletimi satıyorum market bölümünde mevcut. Ciddi alıcıya indirim yaparım

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri