Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Kullanıcıları Kulübü

Sagolasin bilgi için

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Scudo
Arkadaşlar merhaba , arama yaptım bulamadım. Tern'ler için hangi orta yatak sökme anahtarı kullanılabilir acaba?

Orta yatakda sürtünme hissi ve yeryer çıkırık sesi var. Rulman yada bilye yüzüğü zarar gördü diye düşünüyorum. Pedalları söküp mili kontrol ettiğimde yatağın çok sıkı kapatıldığını gördüm. Üretimden bu şekilde çıkmış sanırım.

Standart bütün göbek sökme anahtarlarını aradım , üstündeki 8 dişli konkav girintiye direkt uyan yok. Tahminimce yaklaşık olarak tutabilecek 2-4 dişli somunlar var ama tam uyumlu değil. Sadece yetkili bayilerin de mi vardır bu parça? Tüm bakım onarımı kendim yapıyorum, eksik parçaları tamamlamak isterim.Orta yatak bakım/tamir yapmış olanınız var mı ?

8 dişli değilmiş göbek anahtarı 6 dişli. Birçok 8'li var 6'lı yok.Bulması zor
 
@mustang41
Bende 60 tl ye şöyle bir ürün buldum,açıklama
da 24,26,27,5 inç lere uygun yazıyor.
sanirim uygun olacaktir fiyat ve ebat anlaminda,sizi aldiginiz bu tarz mı?
arkabagaj.jpg
 
Yol Arkadaşım Yeni Aksesuarları ile.:)
20171016_163419.jpg

Kusura bakmayın resimleri bir türlü düzeltemedim.:(

@alamajor78
Ben Benim Bisikletçimden buldum.Montajını yaptırdım.Eğer uymaz ise almayacağımı söyledim.Gayet güzel oldu.:)
Yanlız sizin verdiğiniz ölçüler Lastik ölçüsü ise bunlar Bizim bisikletlere uymaz diye düşünüyorum.
Gerçi resimdekine benim bagaj benziyor gibi.
Bence görerek alın...
 
@mustang41 hayırlı olsun , güle güle kullanın. Ön sepet te çok iyi olmuş. Fotoğraf konusunda , boyut büyük ve dikey foto ise site yatay olarak ayarlıyor. Döndürme seçeneği olmalı , boyut küçülterek yada keserek yatay oranlı olarak eklerseniz düz çıkabilir.
 
Tern link d8 bisikletimdeki suntour aktarıcıya yeni makara gerekiyor. Alttakisi 10T fakat üstteki 9t ve internette birtek Thorusa sitesinde var. Tr'de bulabileceğim bir mağaza var mı? Tern'in bunlara parça desteği sağlaması lazımdı.. Çabuk tükenen birşey sonuçta
 
Aslında bende katlanır hastalığı vardı. Seviyordum. Aldımda. Fakat sonra değiştirmek zorunda kaldım. 115 kiloyum. Katlanıra binince, sirklerde hani ayıları bisiklete bindirirler ya bisiklet ufacık kalır, aynı onun gibi olduk bisikletle ben :D Bende katlanırı eşime verdim. 26 inch katlanır aldım ona biniyorum. En azından daha makul duruyor :D Boyum 178, sanırım benim 29 inch lastik kullanmam gerekiyormuş. Sanırım ona geçicem. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
 
Sizin de makaranızın dişleri diş olmaktan çıkıp yıldız gibi olmuşsa değiştirme zamanınız geldi demektir. Bunları nasıl tedarik edebiliriz?
@Yavuz Onat
 
@77osman Ben Bunu Bisikletçimden buldum.STAND Marka.
Ayrıca Tuzla da Bisikletimi aldığım yerdede bu bağajdan mevcut.(Hayat Bisiklet)
 
Arkadaşlar tern bisikletlerde gidon öne doğru katlanması rahatsızlık oluşturuyor mu?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@arsima Öne doğru derken gidonun dışarıda kalmasını mı kastediyorsunuz?
 
@Thranduil

Aynen kastım oydu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@arsima Avantajı ve dezavantajı var tabii. İçeri doğru katlananlar daha derli toplu duruyor ve ebat olarak biraz daha avantajlılar. Dışarı doğru katlananlar ise daha hızlı katlanıyor. Tern'in bu konudaki ısrarı da sanırım bu yüzden.

2 Dahon Mariner D8 kullanmış biri olarak şunu diyebilirim, katlanma hızı ve kolaylığı bakımından Tern Link D8 daha önde. (Link D8 ve üstü)
 
@Thranduil Dahon mariner ile tern link d8 vites sistemi aynı mı bilginiz var mı? Dişli oranlarını merak ediyorum daha doğrusu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@arsima Aynakolları aynı, ruble farklı (Dahon 11-32, Tern 12-32) bir de arka aktarıcı Dahon'da Shimano Altus varken Tern'de Neos var. İki sistem de çok güzel çalışıyor ama ben yine de Neos'tan yana oyumu kullanırım. Katlanır bisiklet için özel olarak geliştirilen bir aktarıcı. Bir de genel olarak Link D8 modeli Mariner D8'in sanki bir tık üstü gibi. Açıkçası ben Tern'den daha çok memnun kaldım.
 
Dahon Mu p8 Mavi yada Dahon vitesse d8 mango bisikletlerimden bir tanesini 24 jant Tern node, tern eclipse yada dahon ios model katlanır bisikletlerden biri ile takas yapmak istiyorum.
 
Selamlar bende katlanır ailesine tern ile giriş yapmış bulunuyorum. Herkese keyifli pedallamalar arkadaşlar

EE0CFF88-97D5-43D5-A99E-A2B59C46CB52.jpeg
 
  • Beğen
Tepkiler: mustang41
Geri