Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Teşekkürler Emre.K.

Bir anda TT olduk dedim durum bu kadar süratle birbirinize girmeyin. Konuyu kirlettik diye düşünen arkadaşlara da teşekkür ederim sorun yok ama böyle tartışmalar da olsun istemem aramızda.

• Beğen
Tepkiler: mekolac
Scudo
@SOZUAK
Bende baris beye kadro satmak isteyip bunu başaramamis biri olaraak emre beyi kutlarim. Kwh keh keh küh :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Abi o senin başarısızlığın değil eşimin son dakika gölü yoksa gözüme iyi kestirmiştim, kullanacak koyacak yer olsa kendime alacaktım valla o kadar yerleşmişti. Hatta ne zamandır ilanda gözüm vardı da o ara işler de biraz durgun gidince bekleyeyim dedim. Tam denk geldi bu sefer konuştuğumuz arıza meydana geldi.

Kayın biradere de bisikletini adam edeceğim dedim ona birşeyler topluyorum, nasıl becerdiyse eski alivio ayna kolu eğmiş hafif salvo yapıyor. Bir de BB boyu tutmuyor kısa. Bendeki bisikletlerin kranklarına kadar söktüm. Geçen aylarda da zincir kopartmıştı. Nasıl vites kullanacağını anlattım ayarlayıp verdim aşağı indirip arabaya koyasıya bir tur deneyim derken arka büyük ön büyük dişliye al sıkıştırdı zor açtım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@SOZUAK
Eyvallah Bariscim takiliyorum biliyosun severim. Seni. Gercekten cok duzgun insanlar.var.bu.camiada bu cok guzel

Eksik olma abi, sizinle farklı bir diyaloğumuz oldu bilmukabele. Elbette biliyorum benimki de deşarj olayı, dün yine kısa süreli kontak yaptı da Allahtan kısa süreli atlattık bu bisiklet olayını. Bu forumda farklı bir kalite var benim de hoşuma gitti. Genel olarak belirli bir düzeyin üzerinde uğraşan gerçekten bilgili insanlar çok. Okumaktan ben yoruldum eski mesajları kitap okur gibi inceliyorum.

• Beğen
Kıldan tüyden bir muhabbet ama bisikletforumun bu sezon en sağlam başlığı olmuş. Forumun üzerindeki ölü toprağını attı, bir neşe geldi.

aga : bu nedir lo?neyye yarriyki?
kuzey ege : sikini tayttır agam
aga : kim girecek icine?
kuzey ege : parayi basan herkese serbest , yalniz agamiza beles
kuzey ege : buyiir sana beles agam
aga : beles hemi ?ula hic akliniz da yok sizin muhanetler , yani simdi ben gidip giyecem sonra sen gidip benim mabadımın ustune giyecen oyle mi ?ulan benimle eylenirmisin?ula aga mabadının ustune mabad olur mu ulaauw ?hangi aganin kitabinda yazii bu ?toremizin de icine edisiniz namuessizler.yakın ula gozum gormesin!
kuzey ege : agam elini ayani opem , tovbe walla kimsenin taytına karismam , affet

Yandaş olmak 40lı yaşlarda bizlere yakışmaz.
yakıstırana da asla saygı duymam.
bu ne ya sanki ilkokul talebeleri chat yapıyor.

Parayi veren her daim haklıdır.

@leyla_p
:koptum:Bu ne demek?:cool:8

Kac kere dedim agda sart beyler.killi killi tayt giymeye utanmiyor musun:)

Beyler muhabbet bayağı iğrenç, farkındasınızdır umarım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Malik altuntaş
Yahu bana dese ki begenmedim ben bunu, ben yine geri alirdim. Kıl cikti gibi bir bahaneyi gorunce ilgilenmedim.
Ki hic giymemisim ben bu formayi, paketlerken de her yerine baktim ozellikle, inceledim, bi falsosu olmasin diye.
Bir de hijyendir, titizliktir, en cok dikkat ettigim seydir lakin evimde neredeyse her gun temizlik yapiliyor. Benim gibi titiz ve duzenli hir adamin boylesine igrenc bir itham ile karsi karsiya kalmasi oldukca onur kirici.
Birakacagim forumu. Hakli oldugu halde birakip gitmek, bizim topraklarin aliskin olmadigi bir hareket tarzi. Ben kaldiramam.

Neyse sevgili Emre K. Tekrar tesekkur ederim. super oldu herkes icini doktu.

Tamamen duygusal nedenlerden olmali

• Beğen
@SOZUAK
Konuya çok güzel yorum getirmişsiniz. Emeğinize yüreğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: SOZUAK
@mekolac
Merak ettiğim ayni urunu sattiginiz kisi size bir geri donus yapti mi?

Sagol Emre tesekkurler tekrar.

• Beğen
Tepkiler: Emre.K
Geri