Merhaba arkadaşlar ilk gün raporu
İlk yokuş antrenmanımı yapmak üzere Ortaköy portakal yokuşuna gittim, yokuşta bir hayli zorlandım, özellikle yokuş antrenmanı amaçladığım için 25 büyük çarklı ruble aldığım halde zorladı, normalde yarış dışı dönemlerde 5-10 kere çıktığım portakalı 3 kere çıkınca canım çıktı
gerçi tur sürem de 2-3 dakika azaldı
neyse, Şu an için normalde müptelası olduğum Bebek yokuşunu düşünmek bile istemiyorum
. Bu meret yokuş antrenmanında ne nefes açıyormuş
herhalde bükülü olarak nefes alıp verdiğimiz için, ikide bir daha büyük vites varmıydı diye yoklamalar bayaa oldu
.
Bugün 2. saatin sonlarına doğru iyice kendime güvenim arttı yol bisikletime hakimiyetimde, sanırım hızla alışıyorum eve dönüş yolunda ilk sollamalarımı ve ve araç geçerken sol şeritten sprint lerimi atmaya başladım ve sağ şeritten uzaklaştım ilk defa.
Netice: Bisikleti kullanmak çok zevkli, roket gibi hızlanıyor, kendimi f1 aracı kullanıyor gibi hissettim ki henüz büyük aynakol çarkını pek kullanmaya fırsatım olmadı bile, gelişmelerden çok memnunum yol bisikletimde, sanıyorum yol aletinin zevki kanıma feci halde girmeye başladı ...
Hepinizin ilgisine ve desteklerine çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...