Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

"The Red Warrior" sonunda bitti !

Scudo
hakancığım hayırlı olsun hem yol hem mtb ikisini idare etmek kolay iş
değil
güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Hayırlı olsun.
Bugün canlı olarak görme şansına erişmiş biri olarak gerçekten çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Kazasız belasız kullanman dileklerimle..

• Beğen
Hakan hayırlı olsun yine patlattın bombayı bakalım daha ne süprizler yapıcan bize

• Beğen
@gurol

Sağol Gürol'cuğum, valla biliyorusun mtb de Xt den aşağı kesmiyordu :eek: Burda ise aynakolu 105 takmamın nedeni ultegrayla neredeyse aynı ağırlıkta olması, rubleyi 105 takmamın nedeni ise 25 büyük çarkı sadece 105 bulabilmem o an için :)
Bu seviyeyi öneririm valla, çok memnun kaldım...

@G.Cem

Sağolun Cem bey ben de sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, siz de Trek'inizi güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
Merhaba arkadaşlar ilk gün raporu :D
İlk yokuş antrenmanımı yapmak üzere Ortaköy portakal yokuşuna gittim, yokuşta bir hayli zorlandım, özellikle yokuş antrenmanı amaçladığım için 25 büyük çarklı ruble aldığım halde zorladı, normalde yarış dışı dönemlerde 5-10 kere çıktığım portakalı 3 kere çıkınca canım çıktı :) gerçi tur sürem de 2-3 dakika azaldı :D neyse, Şu an için normalde müptelası olduğum Bebek yokuşunu düşünmek bile istemiyorum :eek: . Bu meret yokuş antrenmanında ne nefes açıyormuş :) herhalde bükülü olarak nefes alıp verdiğimiz için, ikide bir daha büyük vites varmıydı diye yoklamalar bayaa oldu :D.
Bugün 2. saatin sonlarına doğru iyice kendime güvenim arttı yol bisikletime hakimiyetimde, sanırım hızla alışıyorum eve dönüş yolunda ilk sollamalarımı ve ve araç geçerken sol şeritten sprint lerimi atmaya başladım ve sağ şeritten uzaklaştım ilk defa.
Netice: Bisikleti kullanmak çok zevkli, roket gibi hızlanıyor, kendimi f1 aracı kullanıyor gibi hissettim ki henüz büyük aynakol çarkını pek kullanmaya fırsatım olmadı bile, gelişmelerden çok memnunum yol bisikletimde, sanıyorum yol aletinin zevki kanıma feci halde girmeye başladı ...

Hepinizin ilgisine ve desteklerine çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...

@Campagnolo

Sağolun hocam, bu haftasonu ya meşhur Bibendum turuna veyahut, Atilla Abilerle yol antrenmanına katılayım diyordum ama havalar kötü, bir dahakine kısmetse.

Sevgili Hakan sonunda hayalini gerçekleştirmene sevindim.Yol Bisikletini ne kadar çok istediğini blenlerdenim.
Darısı bizim başımıza. Yeni yer ve çalışma ortamımıza bir alışalım, sonrasında Yol Bisikleti olayını bizde hızlandıralım diye düşünüyorum. Herşey gönlünce olsun.
Yüreğim ve Sevgimle.

• Beğen
@candede

Sağol Can'ım bir hayalim daha gerçek oldu sonunda, umarım sen ve diğer arkadaşlarım da rüyaları gerçek olur...
Sevgiyle kal...
Hakan

iyi günlerde kullanın Hakan Bey...
sadece arka mandalı (QR) o şekilde kullanmamaya dikkat ediniz diye bir önerim olacak......diğer resimde olduğu gibi ön mandalın duruşu iyi veya aşağıya ama mandalın ucu kadroya yaklaşık paralel sürüş yönüne göstersin...
özellikle gurupla birlikte sürdüğünüzde bu küçük ayrıntı sizi ve diğerlerini bazı kazalardan koruyabilir...
slm

• Beğen
@Selçuk Çilek

Teşekkür ederim Selçuk bey, haklısınız, o an için öyle takmışız, şimdi içe bakılı durumda :rolleyes: ...

Hakan bey hayırlı olsun.
Allah hızınızı ve nefesinizi eksik etmesin. Güle güle kullanın.
Darısı başımıza. Bu aralar gaza gelip ben de toplayım diyecek halim yok ama mtb ile hız farkını ve hislerinizi paylaşırsanız iyi olur.

• Beğen
@jamesjoice

Teşekkür ederim, hayatımda yol bisikletinde sadece 2-3 saat tecrübem oldu, son bir kaç gündür de , bisiklete yeterince hakim olmadığımdan, başka bir deyişle tırsma faktöründen dolayı :) çok fazla bir hız yapamadım, ama şu an için çok zevk aldığımı söylemem gerekir...

• Beğen
Tepkiler: jamesjoice
Geri