Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Thule 9104 aldım...

bu iyiymiş ya. benimkinin parça kalitesi aşırı kötü. olmadı ilerleyen zamanlarda böyle bir şey alınabilir. hele bunu bir kullanalım bakalım.

Scudo
@ilker

Bana sormamışsınız ama ben de cevap vereyim. Bu bisiklet yaşıyıcının aracıma uygun olan 9103 versiyonunu kullanıyorum. İlk seferlerde tecrübesizlikten bazı hatalar yaparak arabanın ufak tefek zarar görmesine neden oldum. Şu bagaj kapağının altına giren kancalar dikkatli olmazsanız tamponun orayı çiziyor ve ben çizdirdim. Onun dışında tavanda ve bagaj kapağında görebildiğim çizik olmadı..

• Beğen
Tepkiler: V.K. ve ilker
Cevap için teşekkür, hiç sert yan manevra durumu ya da sert fren yapmak zorunda kaldınız mı? O durumlarda performansı nasıl acaba?

Benim de uzun sayılabilecek bir süre kullandığım üründür.
Bir kez bagajı dalgınlıkla dikkatsiz kapatmam sonucu, arka tamponumda izi çıktı malesef bağlantı ayaklarının.
İlk montajda yaptığım bir hatadan da bagaj kapağına ufak bir hasar bıraktım.
Bu iki durum da benden kaynaklı sıkıntılar olduğu için ürüne bir şey demiyorum :)
Genel olarak memnunum, stabil bir ürün, viraj veya 100 km/h civarı hızlarda herhangi bir tedirginlik yaratmıyor.

Bir seneyi geçti sanırım, en çok kullandığım bağlantı elemanının lastiğinde bir miktar bozunma oluyor gibi.
Görebildiğim tek zayıflık bu şimdilik.

@ilker bey, ben canını okudum bir miktar :D O konuda en ufak endişeniz olmasın diyorum.

Anlıyorum, bunu alacağım sanırım. Araç üstü çözümler çok pahalıya patlıyor ne yazık ki.. Teşekkürler

Thulenin clipon sistemi çok sağlam içeride yaylı bir mekanizma var . bagaj kapağı altına giren kancalardan sonra iki kapak var onları kapatarak kilitliyorsunuz o zaman çok aşırı sağlam oluyor. Dışarıdan iplerle bağlananlar asla bu sağlamlığa erişemez. Muhtemelen Thulenin borusunun içinde yaylı bir mekanizma var. O sürüş esansında bozulursa o zaman kötü olabilir.

Şu thulenin videosu. 2:10 dan sonra izleyin kapaklar kapatılarak kilitlenişi görün.
Son olarak Thuleye bakın aracınıza 9103 veya 9104 hangisi uyuyorsa onu alın.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Bende kullanıyorum aynı ürünü yaklaşık 6 ay oldu hiç sorun yok. Hala güveniyorum ilk kullandığım zaman 500 km yol yaptım saatta 130 km hız yaptım, 2 bisiklet taşıdım hiç bir sorun olmadı. Diğer kayışlı ürünlere göre çok kolay kurulumu var ve muhafazası çok kolay. Çengellerinin dışı plastik kaplama olması çok iyi bir özellik.

Cevap veren ve daha önce görüşlerini yazmış arkadaşlara teşekkürler. Biraz önce ben de 9104 için siparişimi verdim. Decathlon 279,95 TL

Bugün elime geçti. Hemen kurdum ve test sürüsü yaptım. Gerçekten stabil, sağı solu oynamadan, güven içinde tamamladım sürüsü.
Bu arada alt kancayı takarken kapıyı hafif kaldırmış olursanız, tamponu çizecek bir durum olmuyor.

IMG_20150307_183135.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
Konu sahibi olarak :) iki senelik tecrübemi açıklayayım.Bir kere Antalya 1600 km ,bir kerede Mugla Dalyan 1900 km beni üzmeden eşimin ve benim bisikletlerimi taşıdı.Sayısız olarak Bostancı sahil yaptık.120-130 km hızlarda en ufak bir problem olmadı.Vesile olduğum için ne mutlu bana ;)

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FcePb9hY.jpg&hash=e6cefca7b3513195627da95780a16bd2

Yalnız geçen 1 sene içinde bisikletleri de arabayı da yenilemişsiniz :D Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
@ilker Sağolun.Eşim nissan'cı, bizde ona uyuyoruz :)Bu ara eşimin rahtsızlıgından dolayı gezilere ara verdik:(

Geri