Scudo Sports

THY Bisikletimi getirmedi

@ogzhn06 neye göre 600 lira ödemeyi uygun gördü? bisikletin değerini 600 lira olarak mı belirttiniz?

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
Hayır 1200 olarak belirttim bilerek böyle yapacaklarını bildiğim için

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
ilk gönderdikleri mesajda paketleme hatası olduğunu söyleyerek suçu size yıkmışlardı. o zaman şimdi niye geri adım attılar? keşke vaktiniz, çevreniz olsa da kan emici haramilerin ensesine çökebilseniz, mahkemelik olup maddi-manevi tazminat bir de dava masraflarını sokabilseniz. kurumsal şirketler ellerindeki avukat ordusuna güvenip bireyleri yıldırmak için her türlü yalana, dolana, geciktirmeye başvuruyorlar. sermayedarlar ve patronlar tarafından yönetildiğimiz için de hukuk sistemi haliyle bireylerin haklarını şirketlerin çıkarlarına feda etmeye yarıyor.

@ozgur908
Keşke öyle bi imkanım olsaydı uğraşırdım ama durum belli ne uğraşacak zamanım nede dururmum var bunuda vermeselerdi mutlaka bişeyler yapardım ama şimdi almışken tekrar o kargaşayı yaşamak istemiyorm açıkcası

@Ulaş Çavuşoğlu
Evet bisikletin tam ücretini vermeselerde 600 tl veriyorlar

yeter yine 600 biraz daha eklersiniz yeni bisiklet almış olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: ogzhn06
@Ulaş Çavuşoğlu
Yaptırmayı düşünmüyorum olduğu satıcam bisikleti bisikletciye götürdüm çizikleri göz ardı edersek bi jant var onuda akortla hallederiz dedi fazlasıyla yeter

@enes dökmen
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum bakalım ya carraro 062 yada lapierre selsium 200 var listemde

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
@ogzhn06 eğer için soğuyorsa, geçmiş olsun umarım bir daha kimsenin başına gelmez.

• Beğen
Tepkiler: ogzhn06
Tebrik ederim @ogzhn06, sağlam bir mücadele sergilediniz.

@Tahir Keskin
Teşekkür ederim aslında burdan gelen fikirlerinde büyük katkısı oldu.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri