Xoqo
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 421
- Bisiklet
- Diğer
Yaklaşık 4 ay önce sabaha karşı 5 gibi uyandığımda sol kulağımda acayip derecede bir çınlama vardı.(Sesin kuvveti beni sersemletmeye yetti). Aynı zamanda ağır işitme kaybı oldu. 2 gün sonra doktora gittiğimde MR çekildi ve işitme testi yapıldı. Sol kulağımın duyma eşiği %70 civarına düşmüş. Mr sonuçları temiz çıktı. Ufak bir kortizon iğnesi oldum bu beni toparlamıştı. Doktorum bunun üzerine kortizon hapı verdi.(betaserc ve b12 vitaminide verdi). 10 gün kadar kortizonu kullandım. Diğer ilaçları 2 ay kadar kullandım .Belli aralıklarla işitme testine gittim(3'er 5'er artıyordu duyma eşiği.). Bunlar olurken çınlama sesi devam ediyordu ve ilk 20 gün sonra çınlama azalmaya başladı ve şu an hiç çınlama sorunum yok.
Ben kendimi bildim bileli kulaklarımdan hep rahatsızlık çekmişimdir. 4-16 yaş arası sürekli ve şiddetli orta kulak iltihabı olurdu. Kaç kere tüp takıldı kaç kere operasyona girdim hatırlamıyorum bile
Ben kendimi bildim bileli kulaklarımdan hep rahatsızlık çekmişimdir. 4-16 yaş arası sürekli ve şiddetli orta kulak iltihabı olurdu. Kaç kere tüp takıldı kaç kere operasyona girdim hatırlamıyorum bile