@Hastateker
Ben yediklerimin yakıldığına dahi inanmıyorum eğer öyle olsaydı turdan sonra midem boş olurdu. 2 saatlik bir tur'dan sonra sadece midem rahatlıyor ama canım bir şey felan çekmiyor.
Sorun tüketmek değil tüketememek. Mesela günde 6 öğün dediğim gibi sağlıklı yağ ve protein ile beslenmek isterdim fakat midem bunu kaldıramıyor. Yedikçe mide genişliyor diyorlar fakat bende öyle bir durumda söz konusu değil kısacası bir yanlışlık var ama onuda ya burdan bu durumu yaşayan ve sonuç bulan birisinden öğrenicem yada en yakın zaman da doktora uğramam gerek.
@ksfbz
Maddi imkan olsa kesinlikle takviyeler ile beslenirdim. Zaten maddi imkan olupta bir çok zayıf insanların kilo almaması mümkün deil. Yalnız takviyeler kendi başına fayda vermezler spor salonunda kas yapmak lazım. Spor yaptığımız'da kaslar yırtılır karbonhidratlar yırtılan kası doldurur proteinler ise kasları korur ve besler. Tabi bu iş için dediğim gibi maddiyat lazım çünkü çeşit çeşit kasları dolduracak besleyecek ve hacim için fayda sağlayacak tozlara ciddi paralar lazım..
@Kudret Kurtcebe
Hocam doktor'ların ben hiç protein tozları hakkında tavsiyesine denk gelmedim zaten. Bugün gelmiş geçmiş en iyi vücut geliştirme sporcularına bakmak lazım hiç birine Toz'dan dolayı bir şey olmuş mu veya aksine faydasını görmüş mü görmemiş mi. Çevremde çoğu insan bu tozlar olmadan gelişmiyor ve kilo alamıyor. Doğal yoldan protein almak zahmetli olduğu kadar tesiride geç sürüyor. Zaten adı üzerinde toz kurutulmuş bir hale getiriyorlar. Tabi hem doktor'a danışmakta büyük bir fayda var tıp çok gelişti ve neyin yararlı neyin zararlı olduklarını biliyorlar.