Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tokat

konuyu hortlatıyorum, Tokat Ses ver :) Haftasonu turhaldayım yeni arkadaşlarla bir tur yapalım.

Scudo
Niksar dan merhabalarr :):)

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
En son çamiçine çıkmıştık arkadaşlarla turhaldan gelip. Güreşlerin olduğu zaman. Belki siz de oradaydınız ?

Sanmıyorum o zaman İstanbul daydım ben.

Tokat'ta yaşamaktayım. Bisikletforum.com sitesini uzun zamandır takip ediyorum. Sigortacılık mesleği ile uğraşıyorum. Aktif bisiklet kullanıyordum fakat yağışlı havada yaptığım kaza neticesinde bisikletimi hasarından ve psikolojik anısından ötürü hurdaya ayırmak zorunda kaldım. Aklımdaki Kron TX150 modelini Nisan-Mayıs ayları arasında almayı planlıyorum. Herkese keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum :)

Arkadaşlar kolay gelsin,Foruma bende yeni üyeyim,forumu yeni farkettim keşke daha önce fark etseymişim:) Ben tokat merkezde oturuyorum belediyede çalışmaktayım,hafta sonları birlikte gezebileceğim yada grupca gezebileceğimiz kişiler varsa iletişime geçelim :) Hafta sonları genelde bisikletle takılıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: citk60
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden akademisyenler kampüs içerisinde yönetmeliğe uygun, çift şeritli, 9 ayrı güzergâhta toplam 7,2 kilometre bisiklet yolu tasarladılar. Projede ayrıca 9 adet bisiklet parkı ve 100 adet bisiklet de mevcut. Bütün bunların maliyetini ise 2017 yılının rakamlarıyla 1,4 milyon lira olarak hesapladılar. Projeyi anlattıkları makaleye şuradan ulaşabilirsiniz: (link)

Df3-mTlW4AI8E87.jpg:large

Tokat Aydın Bisikletin internet sitesinden bir ürün almak için mesajlaştım. Arkasından baktım ki ürünün fiyatını arttırmışlar. Mesajlaştığımız fiyattan mı yeni fiyattan mı alacağız diye sorduğumda yeni fiyatı işaret ettiler. Kendilerince ürün fiyatını güncellemedikleri için haklı olabilirler ama, tüketici olarak da ben orada gördüğüm fiyattan almak isterim. Kendilerini nazikçe uyarıp, iyi günler dileyip mevzuyu kapattım. En sinir olduğum durumlardan birini daha yaşadım. Hatta sitelerinde gördüğüm benzer şekilde güncellemedikleri bir ürünün de fiyatını güncellemeleri için haber verdim. Teşekkür ettiler... Garip...

Son düzenleme:
Ben aktifim hocam

Tokat-Niksar'da aktif yol bisikleti kullancısıyım. Öğrenciyim ve burada sen senem. Sürmek isterseniz sürebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: felixyakuza
Olur hocam.05392172000

Geri