İşte Tommasini için yaklaşık 2 ay önce ön siparişini verdiğim ve beklemeye başladığım 2012 model Campagnolo Shamal Ultra Mega G3' ler. Tommasini bu son upgrade ile şimdi gerçekten tamamdır artık.
Campy. nedense Shamal'ı artık tek renk "siyah" çıkarıyor. Birkaç yıl öncesine kadar gri ve altın sarısı da vardı. Mesela sarı olanı çok güzel durabilirdi. Güle güle kullan Aytaç. Paranın alabileceği en iyi jant setlerinden birini aldın.
nacizane bir sorum olacak, tommasini için, karbon değil de, metal aynakol ve frenvites kolu nasıl olurdu diye düşndünüz mü? bir de, eski sistem boyun ve daha az droplu bir gidonla nasıl olurdu sizce?
Sayin guney tuncer e kaltiliyorum altin sarisi olanlar cok yakisabilirdi ama aytac biberede altin sarisi olanlari takmadigi icin tesekkur ediyorum cunku ozaman kör olabilir felc gecirebilir yada konusmayi unutabilirdik
Bu haliyle agzim yarim saat acik kaldi...
Evet Güney, malesef ikiside siyah olmak üzere artık 2 tip seçenek var. Biri dark lebel denilen tamamen simsiyah olanı, diğeri ise benim aldığım bright lebel olan beyaz yazılı olanlar. Ama sonuçta iki seçenekte siyah.
Altın sarısı veya tamamen silver bir rengi ben de gerçekten tercih ederdim ama altın rengi olanlar 2009 dan sonra üretilmedi. 2012 olan bu yeni Shamal' larda G3 örgü, Mega G3 adı ile yenilenmiş, yani geliştirilmiş. Bu yüzden daha önceki setleride almak istemedim. Adamlar madem yapmış, üzerine birşey katmışlar yenisini alalım dedim. Hissedilir bir fark var mı yoksa yok mu bilemiyorum tabi, sonuçta daha önceki Shamal ları kullanma imkanım olmamıştı çünki. Umarım pişman olmam bu tercihim ile.
@Aybars Öge Sürücü
Hayır Aybars, tatile dağ bisikletimi götürüyorum.Güzelçamlı' ya (Kuşadası) yolun düşerse beklerim.
@cparlakgul
Neden altın renkli olanı tercih etmediğim konusunda Güney için verdiğim cevap sizin içinde geçerli