Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Toplama Bisiklet Kullanıcıları Kulübü ve Tutunamayanlar

Scudo
@katran diğer bisiklet biraz utangaç pek fotoğrafı yok =D güzel bir havada onuda gezdirmeye çıkaracam güzel fotoğraflarını çekecem

@Uğur Sabuncu

Ben de kız arkadaşımla birlikte bir tur bisikleti topluyorum. Ayrıca bununla ilgili ufak tefek bir blog da hazırlıyoruz. Henüz her biri başlangıç aşamasında :)

@Tuna Toksoy
Hadi bakalim hayirli olsun kardesm. Tur isi cok pahali ve yorucu bi zevk eheheh :D

@Hasan Uzun eheehe mesajlari karistirdim pardon
Mavi canavarin hayirli olsun

@Hasan Uzun tarzzım değil ama gayet güzel :)
@Tuna Toksoy Burda da paylaşırsanız gaz veririz çabuk biter :)

Daha önce bahsettiğim kilit geldi. Bisikleti apartman boşluğuna bağlayıp gidecek kadar saplam değil fakat turlarda bakkala giderken kullanılır. Çok kibar. Oyuncak gibi. Kızım oyuncak niyetine baya oyalandı hastanedeP_20160427_140425.jpg

Arkadaslar bisiklet toplama kulübü olacakti ama muhabbet ve bisiklet fotograflari kulübü olmus sanki. Gelen giden bende topladim diyor ve sadece bisikletin fotografini atiyor.
Böyle bir yerde nasil toplandi kaca paraya toplani, donanim ney nereden alindi fiyatlari nekadardi vs. vs. anlatmaniz lazimki faydali bir konu olabilsin.

@b_guven
Bedirhan bey,

yukaridada yazmistik ama okumaya gerek duymamissiniz herhalde. Bisikletinizin fotosunu yüklemeylen kimseye faydasi dokunmaz.
toplamanizan biraz detayli aciklama yaparsaniz daha cok faydasi olur
Mesela marka, model, donanim. Nasil topladiniz neler takildi bisiklete, nasil yapildi gibi bilgiler.

Sorusu olana yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten ama Murat Bey çok haklı bu konuda. Şahsen mal gibi bu da benim bisikletim demiştim. Toplama serüvenimi ve parçaları başka bir mesajımda link verdiğim konuda anlatmıştım zaten ama fiyatlandırma orada da yok. O bakımdan parçaları ve fiyatlarını tekrar yazayım ki herkesin fikri olsun. Bu arada yazacağım fiyatlar geçen senenin fiyatları ve hepsi sıfır fiyatları ona göre :)

-Sram X5 grup set 570TL. Erdoğanlar Bisikletten aldım. Hatta aynakol X5 yokmuş X7 yollamışlar :)
-RockShox Recon Silver maşa 430TL o da Erdoğanlar
-Avid Elixir3 hidrolik fren seti 250TL Özceylan Bisiklet
-Shimano MT15 jant seti 300TL Güven Bisiklet
-Amoeba Scud gidon+gidon boğazı 100TL Güven Bisiklet
-Pro elcikler 30TL Güven Bisiklet
-Baradine Center Lock dönüştürücü adaptör çifti 60TL Erdoğanlar Bisiklet

@mariokaldato @katran
Çokça fotoğraf var fakat henüz düzenlemedik. Bir kaç tane paylaşayım.
Zamanla tüm parçaları fiyatlarıyla, ne sebeple tercih edildikleriyle, tecrübeleriyle blogda yazacağız ve aynı vakitte güncel olarak burada da paylaşacağım.

Dosyalar

• 13081852_618720771613736_2081263627_n.jpg
    13081852_618720771613736_2081263627_n.jpg
    92,8 KB · Okunma: 61
  • bisforum.jpg
    bisforum.jpg
    92,8 KB · Okunma: 61
  • 1111111111.jpg
    1111111111.jpg
    138 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Tuna Toksoy
Oooo sorli diyosun hee guzel ve kaliteli bi makina oldugunu duymustum
Rengi harika . Aslinda siyah rengi bisiklette sevemedim bi turlu ama bu canavara cook yakismis dogrusu dostum. Hayirlii ugurlu olsun

Geri