çok güzel bir konu. yabancı forumlarda bu tarz konuları çok sık görüyordum. Bizde pek yok diye düşünmüştüm. Toplayan arkadaşlar aşamalarıyla paylaşırsa konu çok daha zevkli hal alır diye düşünüyorum.
Topladigim bu aletin parcalarinin maliyet listesinide yazmak istiyorum. Malum demokrasilerde şeffaflik iyidir. Ehehe
Kadro : Almanya dan @Murat Cömez in hediyesi
Jant takimi: 200 tl
Gidon : Forumdan @Yunus M. In hediyesi
Gidon bogazi richey çakma : 60 tl
Elcik : 3 tl
Vites kollari : 160 tl
Sele : ??0 tl ehehe konuscaz onu daha odemedim
Sele borusu: 50 tl
Aynakol: 130 tl
Pedal: 30 tl
Hd fren takimi : 110 tl
Orta aktarici : @Murat Cömez den hatira
Aynakol pressfit gobek: Muradimdan yadigar
Arka aktarici : 60 tl
Furc takimi : murat çomez in hediyesi
Konik kadroya duz masa takma şeysi eeee pul lan iste : 30 tl
Ruble : Oda ayni murat çömezin hediyesi
Maşa : 60 tl
Dış lastik: 40 tl
Montaj ucreti : 50 tl
Is bitimi deneme turu: paha biçilemez
Tekrar selamlar herkese
Akıcılık, hafiflik vs olarak çok sağlıklı bilgilendirme yapabilir miyim bilmiyorum çünkü öncesinde çok fazla kullandığım çeşitli jantlar yok. Bisikletin kendi üzerinde olan jantlar son derece ağır ve sıkıntılıydı. Toprak yolda, patikalarda sürerken telleri falan kırılıyordu o kadar kötüydü yani. Ondan sonra MT15 benim için çok çok iyi bi jant seti oldu. Daha iyilerini kullanmadım o yüzden şu daha sağlıklı diyemem ama MT15 için gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Çoğunlukla toprak yollarda ve patikalarda kullanıyorum, eskiden her sürüş sonrası akord ayarım kaçardı ama şu an öyle bir sıkıntım yok. Aldığımdan beri -1yıldır- hiç akord yaptırmadım ve herhangi bir sıkıntısı da yok şu an için. Haifiliği de son derece iyi. Fiyat-performans olarak değerlendirecek olursam beni memnun etti. Yardımcı olabildim mi bilemiyorum. @katran
@altughansinan ikinci el bir mt15 satın aldım. Yakında elime ulaşır. Bir kaç eksiğimi tamamladıktan sonra yeni bir bisiklet toplamış olacağım inşallah.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Şimdi ben Yol bisikletine geçiyorum bilgisayarımı, telefonumu, çok sevdiğim mtb mi satacağım. Ancak sizin grubunuzu gördüm ve dedim ki neden olmasın Toplama 2 bin liralık yol bisikleti vs satın alacağımız 2 bin liralık yol bisikleti? Kavgayı kim kazanır
Zaten biliyorsundur ama centerlock jantlar o bakımdan rotorları da o şekil almak lazım ama elinde vidalı varsa adaptörle kullanabilirsin ben öyle yaptım. Gidon da ben amoeba scud modeli kullanıyorum baya bi hafif. Gidon boğazı için aynı şeyi söyleyemem ama gidon baya bi hafif geldi bana tavsiye ederim. @katran