Scudo Sports

Toplama Bisiklet Ucuz mu - Pahalı mı Olur

Ucuza,şehirde kullanılmak üzere sıradan-vaaavv böyle harika olağanüstü değil,yeterince hızlı ve dayanıklı- bir bisiklet toplayamaz mıyım?Babama aldırıp aldıramayacağım bile blli değil henüz.Gerçi o masraftan fazla kaçınmaz ama yük olmak istemem.Şöyle 400-500tl ik bir şey?

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
@DurgunDeniz Bence toplamak yerine ikinci el az kullanılmış bişey al, bi hevesle alıp 2-3 sefer kullanıp satan çok. Satan adamın paraya çok ihtiyacı yoksa elinden çıkarmak için pazarlığa da gelir. Ben 15 günlük 750 TL değerinde bisiklet için telefon açıp direk 500 TL teklif ettim, gel al demişti,demek 450 TL desem onu da kabul edecekti :)

Depresyona girdim bilisayar başında :( neden bu ülkede her şey bu kadar pahalı?

Sen bir şekilde bir yerden bir bisiklet bul ve bir gün boyunca bin. Aradan bir kaç gün geçince aynısını tekrarla. Eğer sıkılmazsan bütçene en uygun olanı al. Marka, fiyat, tür önemli değil. Boyuna, bedenine uygun, iki teker olsun, pedalla yürüsün yeter. Sonra bütçene göre yenisini alırsın ya da almazsın.
Türkiyedeki fiyatların önemi yok. Vergi vs. ayrı tartışma. İşin içine hobi ve bir takım markalar girince, peşinden koştuğumuz zevk; altından kalkılamayacak bir hal alabiliyor.

Hırs yaptım :angry: o bisiklet ucuza gelecek.Bir yolunu bulup çatır çatır bisiklet yapacağım.Görürsünüz.

Kesinlikle toplamayın çünkü başladıkça bir döngüye girecek ve sürekli bisiklete para harcamaya başlayacaksınız. Harcayacaksınız ve tekrar harcayacaksınız ama daha giden bir bisikletiniz bile olmayacak:D

@firestone
Demek sizde ölücülerdensiniz...

Peki taytı satarken pazarlık için aramazsan iz memnun olurum diyorsunuz ama başkasından üçte birlik indirimi hemen isteyebiliyorsunuz. Ve bunu da gururla anlatıyorsunuz...

Neyse konu bu değildi... Sanane diyebilirsiniz ama yanlış gördüğüm bir şeyde susamıyorum ne yapayım. Biraz empati yapıp. Kendimiz için istediğimizi karşımızdaki için de istememiz gerekmez mi?

@nonsteril Sattığım tayt etiketi üzerinde kullanılmamış üründü ve elden çıkarmak için 3 te 1 fiyatı gibi bi rakam istedim.
Aldığım bisiklet B'Twin Hoptown 320'ydi, sıfır mağaza fiyatı 749 TL, sahibinden.com'a adam aldığı fiyattan koymuş. 15 günde 2-3 defa binilmiş, mağazadan alacağım gibi temiz olması beklenemez, 600 TL dese almazdım, gider 150 daha koyar mağazadan alırdım. İkinci el ürüne sıfırı kadar para vermemek ölücülükse evet ölücüyüm.

Geri