@Alper Yıldırım
Merhabalar Alper Bey,ben de bir Salcano İgman kullanıcısıyım,Salcano kadromu satıp,Kürşat Bey'in kadrosunun siyah renklisinden almayı düşünüyorum.Bunun nedeni Salcano'nun kadrosunun açılarında bir sorun olduğunu düşünüyorum,nedeni ise selenin sürekli olarak geri kaymasıydı ve de arka rotorun adaptöre sürtmesiydi.Bu durum gördüğüm tüm Salcano İgman kadrolarında böyleydi. Öte yandan kadronun hafif oluşu, sadece disk fren uyumlu oluşundan dolayı pivotlarının olmaması (disk fren kullandığım için pivotlara gıcık olurum) ve V fren uyumlu olmayışından dolayı arka teker çatalının (yada barının adı aklıma gelmedi) düz gelmesi benim çok hoşuma gitmişti.
Dün ise atelyemizde,pedal gurubumuzdan bir arkadaşımızın 2008 model Sedona Borla'sına bakım yapmıştık.Neredeyse tüm parçalarını söktük,gördüğümüzde inanamadık,alt model bir bisiklet olmasına rağmen furş takımı ve tekerlerin göbeklerinde rulman kullanmışlar.Ve onun dışında da kullanılan her parçası kaliteli. Mesela Salcano İgman'da Zoom marka gidon,gidon boğazı,ve sele borusu kullanılırken,Borla'da ise Amoeba markasını kullanmışlar. Buda Sedona'nın,Salcano'ya üstünlüğü sayılır bence.