Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Toplamayı bitirdiğim Carraro race bisikletim.

@Kürşat AKINCI

Raceface leri nereden uygun fiyata aldın :) .. bu arada bisikletine bayıldım çok güzel olmuş ama igmanı da atma bi köşeye sakın ;) ... :)

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
Scudo
Güzel bir bisiklet çıkmış ortaya tebrikler. Cannondale f5 kırmızı modeline çok benzemiş...

• Beğen
tam istediğim tip bir bisiklet kadroyu aldığınızda fotoğrafını koymuştunuz sanırım o zamandan merak ediyordum şahane bir bisiklet çıkmış ortaya keyifli pedallamalar

• Beğen
Salcano igman varmı onu dagıttınmı ??

Hayırlı olsun süper bir seri yakalamışşın.

• Beğen
Kürşat Bey, bir kaç gün önce kadronuzu ve bir kaç parça aldığınızı görmüştüm. Bildiğim kadarıyla salcano bisikletiniz vardı Sram x7 setli. donanım ondan geliyor sanırım. kadroyla birleşince gerçekten güzel olmuş.

Yeni bisiklet alacak biri olarak(bu cumartesi) sedona ve salcano arasındayım. salcano kadronuzu değiştirmeniz daha hafif olması gibi iyileşitirme edenlimi yoksa salcano kadronuzda yaşadığığınız problemlerden dolayımı değiştirdiniz?

Son söz olarakta gerçekten çok güzel gözüküyor. tip olarak ve aynı zamanda da donanım da gerçekten güzel.

kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
@Gökhan GÜNERİ

Raceface seti Günay arkadaşımdan aldım forumdaki ilanından görmüştüm saolsun çok temiz ve sağlam bir setmiş. İgmanı atmam atarmıyım hiç carraro kadromdan daha hafif bir kadro :) 1567 g ağırlığa sahip :) İgman pek yakında basit ekipmanlarla rigid maşalı tur bisikleti olacak..

@SerkanNamazcı

Salcano igmanı dağıttım carraroyu topladım. fakat igmanın kendi ekipmanları duruyor tekrar eski ekipmanları ile toplayıp rigid maşa takıp tur bisikleti yapmayı şehirde kullanmayı düşünüyorum.

@Alper Yıldırım

Ben igmandan memnundum. Ağırlık takıntım yoktur, zaten igman kadro carrarodan daha hafif :) 1567g. yeni ekipmanlar aldıkça eskileri birikti, eski ekipmanlarını satacağıma 2. bisiklet toplamayı düşündüm. Sonuç olarak igmana rigid maşa takıp ince lastiklerle tur bisikleti yapmayı düşünüyorum fren ve maşa eksiğim var eksiklerimi tamamlayıp bu ay içinde toplamış olacağım.

İyi dilekleriniz için teşekkürler Alper bey.

Renk uyumu çok güzel olmuş.Kırmızı-beyaz bisikletler herzaman çok hoşuma gitmiştir, bu da öyle çok hoşuma gitti :) Maşanızda çok güzel ve performansı gerçekten tatmin edici.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, keyifli sürüşler ;)

• Beğen
carraro kadro renk ve dizayn açısından hoşmuş.renk uyumunu yakalamışsınız.güle güle binin kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Güle güle kullan renk uyumu gerçekten güzel omuş.Aynakolu Deore veya Slx yapmanı tavsiye ederim daha rijit olduğu gibi ağırlık konusunda Slx oldukça performanslıdır.Birde pedallarını spd yaparsan tam bir arazi canarı olur bisikletin... :)

• Beğen
@Alper Yıldırım

Merhabalar Alper Bey,ben de bir Salcano İgman kullanıcısıyım,Salcano kadromu satıp,Kürşat Bey'in kadrosunun siyah renklisinden almayı düşünüyorum.Bunun nedeni Salcano'nun kadrosunun açılarında bir sorun olduğunu düşünüyorum,nedeni ise selenin sürekli olarak geri kaymasıydı ve de arka rotorun adaptöre sürtmesiydi.Bu durum gördüğüm tüm Salcano İgman kadrolarında böyleydi. Öte yandan kadronun hafif oluşu, sadece disk fren uyumlu oluşundan dolayı pivotlarının olmaması (disk fren kullandığım için pivotlara gıcık olurum) ve V fren uyumlu olmayışından dolayı arka teker çatalının (yada barının adı aklıma gelmedi) düz gelmesi benim çok hoşuma gitmişti.
Dün ise atelyemizde,pedal gurubumuzdan bir arkadaşımızın 2008 model Sedona Borla'sına bakım yapmıştık.Neredeyse tüm parçalarını söktük,gördüğümüzde inanamadık,alt model bir bisiklet olmasına rağmen furş takımı ve tekerlerin göbeklerinde rulman kullanmışlar.Ve onun dışında da kullanılan her parçası kaliteli. Mesela Salcano İgman'da Zoom marka gidon,gidon boğazı,ve sele borusu kullanılırken,Borla'da ise Amoeba markasını kullanmışlar. Buda Sedona'nın,Salcano'ya üstünlüğü sayılır bence.

• Beğen
Geri