Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tork Anahtarı ve Karbon Kadro

Şimdi şöyle bir olay var mantıken 30-50 dolar aralığında yurtdışında satılan bir aletin maksimum 20 dolara yapıldığı kanısındayım ki ortalama bir tork anahtarından bahsediyorum, sizin dediğiniz gibi düşünenlerse 20-30 dolar daha fazla verip hayat boyu garantili alıyorlar. Sonra türkiyedekilere bakıyorum ve 1400 liraya izeltaş alıyoruz ( belki bu da hayat boyu garantilidir bilmiyorum). Benim yakındığım konu da Türkiye'deki tork anahtarı fiyatlandırması.
Sizi anlıyorum ama linkteki izeltas 1400tl değil de 800 küsür TL idi.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Scudo
Alüminyum kadrolar içinde tork anahtarı şart mıdır ?

@ophellia her bir sıkım noktasının standartı vardır. Tork gerekli bir şeydir Aslında. Kullandığımız aletler(bisiklet) mekanik olarak dirençlerle karşılaşmaktadır. Yerinde kalite önemli.

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Merhaba;

Sürekli bisiklet toplamıyorsanız sabit değerli 1 tane tork anahtarı yeter diye düşünüyorum. Hassas yerler ( sele kelepçesi, gidon ve maşa boğazları) zaten 5-6 nm arasıdır .Aşağıdaki ürünü düşünebilirsiniz

(link)

Merhaba;

Sürekli bisiklet toplamıyorsanız sabit değerli 1 tane tork anahtarı yeter diye düşünüyorum. Hassas yerler ( sele kelepçesi, gidon ve maşa boğazları) zaten 5-6 nm arasıdır .Aşağıdaki ürünü düşünebilirsiniz

(link)
Kaset vb. için nasıl tork ayarlayabilirim?

Kaset vb. için nasıl tork ayarlayabilirim?

Valla onu el yordamı ile yapıyorum zaten 40 nm falan onu aşmanız pek mümkün değil. Ama illa olacak diyorsanız fiyatlar yüksek.

Merhaba,

Tork anahtarına ihtiyacım var. Bütçe aralığım 1.000-1.500 lira arası. Fiyat/performans ürünü tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Merhaba,

Tork anahtarına ihtiyacım var. Bütçe aralığım 1.000-1.500 lira arası. Fiyat/performans ürünü tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Şu olabilir. Şuan indirimde. Road.cc sitesinin incelemesinden 10 üzerinden 9 verilmiş. Vergisi dahil yazıyor sepette eğer doğru ise kargo+vergi ile 55 dolara gelmiş olacak.

Screenshot 2023-10-29 at 00-04-19 Checkout - Payment.png

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Özcan
Geri