Scudo Sports

Torku'ya destek

Torkunun sadece karamelli - fındıklı gofretini alıyorum. Müthiş bir tadı var kesinlikle öneriyorum :D

• Beğen
Tepkiler: amd
Scudo
@Bianchi tdl 1300
İki arkadaşımda sizin gibi hiç Torku yememiş. Birinin midesinde sorunlar var. İkisininde hoşuna gitti ve yedikten sonra söyledikleri şu oldu:
-Bunun şekeri harbiden farklıymış.

Şeker diye çikolatatada, gofrette, baklavada şunda bunda yıllarca şurup yedik durduk. Ondan sonra gelsin kilolar, gelsin obezite. Yok trans yağlar, yok genetiği değiştirilmiş gıdalar... O yüzden ben böyle doğal iş yapan firmaları seviyorum kardeşim. Torku sadece şeker bakımından değil, bir çok bakımdan iyi.

(link)

evet mercek altına aldım ,sıra ,nerde satılıyor ona bakacağız.

@Kudret Kurtcebe abi, artık her türlü Torku'ya destek vermeli, Torku ürünlerini tüketmeliyiz hem sağlık açısından hem de Ülker ve Eti'nin rafları işgal etmiş olmasından. Gına geldi artık Ülker ve Eti ürünlerinden. Tamam bazı marketlerde Saray ve Şölen gibi markalar da var ama Torku şu an en güzeli ve en sağlıklısıdır bizler için ve bisiklet takımını unutmayalım. Yani gerçekten Ülker ve Eti'den gına geldi artık bıtkınlık geldi ama Torku öyle değil ki, Kudret abi şu ürün mükemmeldir kesinlikle tavsiye ederim:

48505 dosyayı görüntüle

@MehmetAliB. ilk başta çikolata gofrette bana da tadı değişik geldi ama sonradan alıştım daha hafif gerçekten

@Kudret Kurtcebe Evet abi:harika: Henüz her yerde yaygın değil. Gıdada bir markanın yaygınlaşması çok zor. Büyükler bir nevi kartelcilik, tekelcilik yapıyorlar.
Biz yedikçe yaygınlaşır ama.

Bugün gazetede okudum bazı markalar gıdalarında hile yapıyorlarmış. Sağlık bakanlığı da basınla ifşa ediyor. Helal olsun valla.
(Aramızda kalsın da sucuk seviyorsan on numara sucuk getirtiyorum abi. Afyonluyum ben. Yollayayım istersen;)

@MehmetAliB.

eyvallah mehmet çok sağol sucuk arada sırada fazla yemiyorum,bu ara acaip yükleniyorum yumurtalı ıspanağa

Torku sütü, şiddetle tavsiye ederim.Eve süt yetiştiremiyorum valla

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Kudret Kurtcebe abi, süper marketlerin hemen hemen hepsinde Torku ürünleri bulabilirsin. Normal marketlerde de bulabilirsin bilhassa paylaştığım tamkek'i... :) Torku sadece bunda değil artık her gıda türünde var. Yoğurt, sucuk, peynir, çikolata, bisküvi, kek, şeker, tuz, süt, kısaca artık Torku her türlü üründe raflarda ama bazı şehirlerde hâlâ her şeyi olmayabiliyor. Biz desteğimizi arttırırsak eminim olacaktır. Kudret abi tekrar buluşursak benden sana Torku Tamkek :D bu arada Bim'de ben de ilginç denk gelmedim. Şok'ta da yoktur abi yani gitmediğim için bilmiyorum ama başka market yok mu senin orada? Bim'e giden birisiyim ama Bim'den aldığım şeyler genelde süt işi tatlılar :D

Banada yedikten sonra bir daha Nutella aldırmadım ben de eve.(Almadım diyemiyorum ne yazık ki :D ) Banada'nın tadı çok farklı gerçekten.Çikolataları falan da öyle.Yerli olması da ayrı bir güzel.

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve camoko06
(link)

torku kuzu pirzola ve şiş tam benlik kesin alacağım.:harika::harika::harika::harika:

Tüm süt markalarını topla 1 Torku süt etmez.
20160102_231113.png

Bir suredir Torku markasindaki urunleri kullaniyorum. Cokta memnunum. Gittigim her markettede bu markayi ariyorum.

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@Anonim

savaş yarın kesin keşif yapacağım ,bilgisayara indirdim lingi,liste hazırladım bile,bana yakın olan bim ,şok ,carrefour, kipa ,ama ras gelmedim mamullere ,göztepeye bakacağım,

Geri