Scudo Sports

Torney'den xtr'ye

Bu sefer bazı arkadaşların dediği gibi ya parça sirkülasyonu olur yada bisiketin sınırları zorlanır. buradan atlasam ne olur la başlar git gide yükseklik artar, veya ufak çaplı akrobasi başlar. bunun yanında mtb ise bu bisiklet, yolun bir nirvanası yapılır, zaten daha sonra yeni model parçalar çıkar örneğin bisikletin full 2010 xx dir, kadron karbondur süperdir herşey ama 2011de yeni model xx leri alırsın, yani aslında toplamadan sonra maks bir yıl var önünde daha üstünü görebilmek için...

• Beğen
Tepkiler: Kamil Kamil
Scudo
Bence bundan sonra çöküş başlar, kişi kendini alkole verip, işi gücü tınlamaz olur, hal böyle olunca belli bir zaman sonra ne var ne yoksa satar ve sonunda yıllarını verdiği bisikletine sıra gelir, sonra dank eder ve herşeye yeniden başlar, bir nevi kısır döngü işte, böyle birşey olur diye düşünüyorum :)

• Beğen
Hani; ''Çok Film Hareketler Bunlar'' adında bir film gösterime girdi ya sinemalarda ve fragmanında , uçak içerisinde geçen bir replik var, uçağın düşüp-düşmemesi ile ilgili... Son olarak adam diyor ya, SENİN AMACIN NE DİYOR :)
İşte bende şimdi sana soruyorum bu konuyu başlatan saygıdeğer arkadaşım: Senin amacın ne? :)
Görüşmek üzere..

• Beğen
Konuyu açarken herhangi bir amaç üzere açmadım. ama bakıyorum ki yorumlar fena değil, demekki boş bi konuda değil:)

Benim birçok tanıdığım var. XTR seti olan veya karbon kadrosu frenleri vs. olan. Ama adamlar ne istiyor biliyomusun ? :) kadrosu 2011 model ya, 2012 si çıksın 2012 alıyorlar.. Veya frenlerin yeni modeli çıksın yenisini.. Neymiş en yenisi bende diye düşünüyorum benim fikrim tabiki bu. Bendede bi ara Bontrager RXL model jant seti vardı sanırsam Türkiyede 2 3 kişide varmış. Dublex,rulmanlı,disk ve çokta hafif bi setti o yüzden hani bi kaç kişide oluyoya gören bakıyo fln ilgi odağı oluyo o yüzden sanırım yenisini isteme çabalarına ister istemez giriyoruz. Tabi imkan olduğu sürece :p Benim düşüncem tabi..

• Beğen
@ahmet enes kasapoglu

" İstisnalar Her Zaman Baba" 'dır derim ben. ehuheuheue klasik her zaman

• Beğen
bir biskletim var heran 2 cisi olabilir yetrmi yetmez ben bisiklete aşıgım bir spor sahasını doldursam yine bir futbol sahasını dolduracak kadar bisikeltimin olmasını isterim yetermi yine yetmez bu aşk meselesi insan aşkdan usanırmı drag demem ctiy demem road demem mtb demem hatta katlanırda olsa olur yeterki pedalı dönsün ben bisiklet reyonlarına girdigimde çıkmak istemiyorum

• Beğen
Kimi xt ye ulaşmak için tonlarca emek verir. Kimi de bakarsın bi bisiklet olmış full xtr. Hayat bu yapcak birşey yok. Ama en güzeli bisikletinin parçalarını yükseltmek için ağırdan gitmek ve her parçanın tadına varmak ;). Üst düzey bisikleti olanlarda, bisikletini daha da hafifletmek için farklı fantaziler dener. :D :D (Örnekleri forumda da görülmüştür) :D :D :D

• Beğen
Geri