arkadaşlar bilen varsa yardım etsin arabanın torpido, ön konsolos kısmını cifle sildim ve kuruyunca yanlış yapığımı anladım. ne yaptıysam cif lekelerini çıkaramadım, arabanın torpid kısmı bembeyaz, ne yapmam lazım
Bazı araba forumları var belki onlar bilirler. Benim aklıma ilk limon suyu geldi çözmek için. Fakat ne derecede başarılı olur onu bilmem. Eğer bu sorunu çözemezseniz sakın üzülmeyin, plasti dip boya ile torpidonuzu sıfır gibi kaplayabilirsiniz.
araba opel, konsol düz değil girintili çıkıntılı siliyorum silince güzel kuruduktan sonra aralarda beyazlar duruyor, direk limonu sürdüm şimdi bir saat oldu sanki gitti gibi duruyor beklim bakalım ne olacak
Asitli şeyler daha çok zarar verebilir iyi bir markanın torpido temizleyicisini kullan ,bence cif tarzı ürünleri kullanmak araçlar için çok can sıkıcı sonuçlar doğurabiliyor bence araç ürünleri dışında ürün kullanmayın.
Merak etmeyin eski haline döner yapmanız gereken bitkisel bir sıvı sabun ya da arabalar için yıkama şampuanı veya genel temizleyiciyi de olur. Bitkisel sıvı sabunu hafif sıcak suyla karıştırıp köpürtün sonra bir bez veya sünger yardımıyla torpidoyu silin, işe yarayıp yaramayacağını küçük bir alana deneyerek ögrenebilirsiniz.
Bu temizleme kremini kullandıktan sonra bol su ile durulamadığımız zamanki kalan pütürlü mat beyaz şeklinden bahsediyorsan önerim biraz ıslak bez yada sünger olacaktır.