Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

Nibali mi kucumseniyor yoksa contador ve froome mu çok abartiliyor bilemedim. Nihayetinde froome ve contador kadar nibali'nin de bu tura hazirlanmis olduğu kesin (geçen seneye göre 1,5 kg daha zayıf vs.). En azından daha kontrollü ve daha soğuk kanli gitti şu ana kadar. İki büyük favori ayrılmak zorunda kalmasa daha heyecanlı olacağı kesindi ama nibali'nin her şeye rağmen sonuna kadar lider götürme ihtimali de yüksekti.

Scudo
Benim aklıma şu takıldı, aynı yerlerden Nibali de geçti. O neden yemek yerken veya kavşaktan dönerken düşmedi ? Demek ki Nibali, Froome ve Contador'a göre daha dikkatliymiş ya da yetenekliymiş artık ne derseniz. Ki Roubaix yollarındaki gidişini unutmamak lazım.

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagan çok büyük yetenek yalnız. Kameralara da oynayan şebek güzel yerlere gelecek gibi. Nirvana ve Alice in Chains dinlemesinden grunge serseri olduğu belli zaten :D

Nibali bu Tour'da daha 10 etap kala çok övüldü ancak Froome ve Contador'un yapabilcekleri Nibali'nin çok üstündeydi. Daha patlayıcı güçleri vardı.

Bu arada az once yayinda lemond tour da turkiye bayragi sallandirdi .Bir arkadas arkadan .

Talansky bırakmak zorunda kaldı derken, yüzünden akan tüm acı hislerine rağmen kalktı devam etti. Helal olsun..

Heyecan bitmiyor, Gallopin atak yaptı ama daha 13 km var, astana da atağa cevap veriyor

Kwiatkowski'yi de inişlerde izlemesi çok zevkli

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

finish çok güzel tabloydu.
bu arada kablolu yayın eurosportu hd veriyormuş bunu keşfettim :)

https://pbs.twimg.com/media/BsrN3mkIAAAA7U2.png

güzel kare verdi

Sprintciler atak için çok geç kaldılar. Biraz daha erken bassalar yakalayabilirlerdi. Tabi Gallopin'in müthiş çabası da takdire şayan.

Geri