Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2022

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
18.097
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Sonunda kendi zamanında ama bu kez Kopenhag'dan start alarak başlıyor turların turu...
1 temmuz cuma günü başlayıp 24 temmuz da sona erecek bisikletin en büyük organizasyonu 109. kez yapılacak.
Hepimiz çekişmeli, zevkli, sorunsuz bir TDF için gün sayıyoruz...
Bu başlık sadece TDF ile ilgili bilgi-haber-anekdot-yorum ekseninde paylaşımlara yer verecektir.
İlgisiz her paylaşım sonsuzluğa uğurlanacaktır...
Herkese keyifli bir üç hafta diliyorum...
Resmi tanıtım videosu...

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da forumun fantezi ligine aşağıdaki linkten bekleriz :)

Karbon bisikleti olmayan giremez ;)
Link: (link)

Son düzenleme:
Scudo
Pogacar yine alır götürür malesef. Tek güzel tarafı MVP ve sagan gibi arkadaşların tour a keyif katacak olmaları

Merhaba,
Geçen yıl kablo TV kullanıyordum, Eurosport üzerinden izliyordum.
Bu yıl nereden izleyebiliriz?

TDF'yi Eurosport yayınlıyor.
Farklı platformlardan ya da üye olarak izlenebilir.
Canlı yayın linkleri paylaşan arkadaşlar oluyor ama kaçak göçek işlere pek sıcak bakmıyorum...

Takım listeleri belli mi?

• Beğen
Tepkiler: mehmetbulak
Alaphilippe ve Cavendish yokmus
Esasında Senechal'in kazandığı Fransa yol şampiyonasında Alaphilippe vardı ve galiba 7. olmuştu,TDF ye neden katılmadı yada almadılar anlamadım.
Pardon 13. olmuş!

Esasında Senechal'in kazandığı Fransa yol şampiyonasında Alaphilippe vardı ve galiba 7. olmuştu,TDF ye neden katılmadı yada almadılar anlamadım.
Pardon 13. olmuş!

Burda açıklamışlar.. Tam hazır olmadığı için takım istememiş.

As for Alaphilippe, Quick-Step said that the Frenchman was not yet back at 100% following his crash. The 30-year-old said he was disappointed not to be there,

"I have a natural affection for the race, from my days in the yellow jersey over the past three seasons, my stage victories and many other great memories with my teammates," he said in a statement.

"To miss another opportunity to wear my beautiful rainbow jersey in my home country is very sad for me and I knew that this decision would be difficult for the team to take," Alaphilippe continued. "At the same time, I completely understand this, because I too don’t want to be at the start if I can’t be at my best level.

"I want to wish the best of luck to my Quick-Step Alpha Vinyl teammates, I know they will do everything to try to have a great race. I will now focus on getting back to my best shape, because I am motivated to do a strong second part of the season."

Danimarkada bu yıl Giroda yapıldığı gibi yeniden Bahrain Victorious takımı yarışçıları ve takım çalışanlarına baskın yapılıp arama yapılmış. İlginç..

Tim Declerq de covid olmus ve Quick Step'te kadrodan cikartilmis yerine buyuk ihtimal Senechel olacakmis ancak henuz belli degil.

Geri