Scudo Sports

Tourney ön aktarıcı değişimi

@Muhiddin K.

Anladım büyük ihtimalle önerdiğin bu ürünü tercih edeceğim. Sonucu artık buradan bildiririm :)

@Mehmet H.

Benim de aklıma gelen komple vites sistemini değiştirmekti ancak ortlama bir bisiklete yüksek maliyetli harcamalar yapmak istemiyorum. Dediğiniz gibi sonuçta hobi olarak kullanıyorum.

Scudo
@ONUR YÜCEL 46

aynen.umarım faydalı olur:)

Benim de Tourney ön aktarıcım var ve bende sizin gibi bir sıkıntı yaşıyorum. Vites 1 den 2 ye ve 2 den 1 e geçerken naz yapıyor. Fakat 3. vitese geçiş ve 3. vitesten düşüşlerde tıkır tıkır işliyor. Vites ayarlarıyla oynadım, stabil bir ayar tutturamadım. Ön aktarıcınızı değiştiğinizde tecrübelerinizle konuyu güncellerseniz beni aydınlatmış olursunuz.
Konunuzu dağıttıysam kusuruma bakmayın lütfen.

benim de öyleydi sadece 2de sürebilyordum biraz yağladım şimdi şak şak geçiyor viteslere :D azıcık wd40 bu işi çözer gibi :D

Arkadaşlar bugün deore ön aktarıcı için erdoğanlar bisikleti aradım ve oradaki arkadaş 9lu arka aktarıcıya uyumlu olan deorenin benim 8li altus ile uyumsuz olacağını söyledi bunun yerine acera m360 tercih edebileceğimi ifade etti. 9lu sistem için uygun olan bu ön aktarıcıları 8li altus ile kullanmam mümkün değil mi ?

@Onur YCL
Konuyu bende takip etmekteyim.Bende ön aktarıcıya ne yaptıysam o hafif takırtılardan kurtulamadım.Salcano city life 10 hd kullanıyorum.Ön aktarıcı için
kullanamaz mıyım?

Geri