Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trabzon

Scudo
İşte karedenizli olmak böyle bişey herkes birbibrinin mesajına cavap yazıyor hey gözüne gidiyim bea.

karadeniz çok güzel bir yer ben gezmeyi en çok istedigim yer kısmetse en yakın zamanda gıdecem

• Beğen
Tepkiler: lapciko
He valla sönmez abi dedi yeşilin 3000 tonu ama ben sayamadım yinede karadeniz ayrı bir güzel ya tabi bide dağ biskleti sürmek ayrı bir zevk nede olsa forumun konusu bisiklet dimi.

Trabzondan olup, daglarda bisiklet suren arkadaslar var ise, simdiden tanismak isterim. Nasib olursa bu yaz daglarda gezmek isterim. Yani rota bilip guzel bir program hazirlayabilenler var ise lutfen tanisalim..

Ama butun Trabzonlu dag bisiklet severleriyle tanismak isterdim !

Merhaba ARkadaşlar,
Ben forumunuzla yeni tanıştım ve gerçekten biraz gezince heveslendim size, bende fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, bisikletle birlikte gezdiğim yerleri fotoğraflama fikri çok eğlenceli olacakmış gibi geliyor.
Trabzondayım, trabzonda nerden bisiklet alabilirim bilmiyorum, ama eğer karşıma çıkar da imkanlarım da el verirse şimdilik, bir sedona borla almayı düşünüyorum. İkinci el de alabilirim.
Aynı zamanda kısa tatillerde Erzincandayım, her yaz istanbuldayım:) gibi şeyler..
Neyse hadi kalın sağlıcakla,

Tekrar selamlar, güzel ramazanlar..

Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yakın bir yerden olmanız çok sevindirdi. Erzincan'a geldiğinizde mutlaka bana ulaşın. Hatta bisiklet seçiminizde bile yardımcı olurum. Birlikte pedallamaktan zevk duyarım.
Bana Özel Mesaj aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

Abimizin bi tanesi yeni heveslenerek aldığı Bisikletini Gecirdiği menisküs ameliyatın ardıgından doktorunun verdiği bir daha bisiklet kullanamayacaksın uyarısı nedeniyle satmak niyetinde. Trabzon'a su an biraz uzakta ama cep telefonu numarası asagıda. Daha 100 km yapmamıstır.

@Serkan Taşdelen

Hoşbulduk, ben trabzonda okuyorum; Erzincan da ailem, akrabalarım, arkadaşlarım, herşeyim.:) inşallah geldiğimde görüşürüz, tanışmaktan memnun olurum...

@Lavinya__

Teşekkür ederim, büyük şanssızlık olmuş fakan, diyatı ne kadardır bilmiyorum ama, şu anda peşin para olarak çok bişey çıkmaz sanırım. :( bu arada cep tel. numarasıda yazmıyor aşağıda.. Birde fiyatı ne kadardır ki?
Teşekkürler tekrar..

vazgeçmiş abicim satmaktan.Ama o istediğin modeli her yerde bulabilirsin. özeline nerden aldığını yazarım..

@Crossmax

merhaba ben trabzonda okumaktayım üniversite 3. sınıf buraya bisikletimi de getirdim.okula onunla gidip geliyorum hava elverişli olduğu kadar hafta sonları da uzun yol yapmaya çalışıyorum.bir kerelik maçkaya gittim bakalım daha gezmek isterim ama yalnız olmak iyi olmuyo.eğer buralardaysan irtibat kuralım derim.hoşçakal.

3 yıldır türkiyenin bazı gölgelerinde 1 haftalık geziler yaptım.Bu sene artvinden çıkıp Gürcistan Batum -tiflis'e gitmek istiyorum.Eğer bu güzergah olmassa artvin -borrçka-macehel-karagöl-kaçkarlar vb.bölgeyi bisikletle gezmek isitiyorum.Gerek Gürcistan Gerek doğu karadeniz hakkında bir bilgi verirsen sevinirim.

bir antalyalı olarak bir cok trabzonlu arkadasım var!walla hepside zehir gibi

Geri