Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trabzon

bende 18 yaşındayım, cumartesi lys girecem ama mat iyi geçmedi 1 sene daha burdayım gibi bende katılmak isterim

Scudo
@serdar k
Habu bordo ya mavi demeyen Trabzonspor'lu arkadaşlarımı esefle kınıyorum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@serdar k usta trabzonda bi bisiklet grubu varmı sorularım var biraz yeniyimde :)

@enes61
Valla ben gurbetteyim kardeşim. Trabzonda grup kurma çalışmaları var idi ama en son ne oldu bilmiyorum. Sen Sorularını sor buradan ilgilenen arkadaşlar cevap yazacaktır.

ramazandan sonra tur yapacak var mı

Konuyu canlandırmak gibi olmasın ama Trabzon içi etkinlik düzenlenme durumu olursa katılmayı çok isterim.

Teşekkürler.Nasip olur da o taraflara yolumuz düşerse inşallah haberleşeceğiz..

Yahu bu kadar toprağım varmış bu forumda'da yeni haberimiz oldu uşaklar ne habersiniz yaaa:))))

Allah'a şükür iyiyiz abi sizler nasılsınız? :)

Çok şükür burnumda tütüyor sürmenem,maçkam sümelam offf hamsi tavam, vakfıkebir ekmeğim kemençem daha ne olsun.

Anlaşılan pek iyi değilsiniz özlem durumunuzdan dolayı :) Gurbet zor ama herkes doğduğu yerde değil,doyduğu yerde be abim..

İş hayatı,zamansızlık derken çok seneler oldu gidemiyoruz memlekete ama 2016 yazında kesin gideceğim artık tak etti.

Hayırlısıyla inşallah abi.. Can sağlığı olduktan sonra her şey hallolur

@Hasan Saylık hocam bir zamanlar öyleydi ama şimdi yeni bir oluşum var trabzon bisikletliler topluluğu aktif olarak sürüşler yapmakta aktiviteler düzenlemekte ilgilenen arkadaşlar facebookta trabzon bisikletliler topluluğu ile irtibata geçebilirler

Merhaba arkadaşlar ben de trabzonda yaşıyorum ve bisiklete başlamak istiyorum. Konu biraz eski ama yapacak bir şey yok maalesef :) Şu an hastanede yatıyorum ama iyileşince bi Sedona 345 almayı düşünüyorum.

Geri