Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trafik kurallarına uydum diye darp

Bugünde bisikletimi satmaya gidiyordum.Bir tane (tabir etmiyorum neyin çocuğu olduğunu ban yerim) insan-hayvan kırması bir canlı (daha doğrusu canlılar 3-4 kişilerdi)bir şahinin içine doluşmuşlar bende sakin sakin sağdan gidiyorum.Korna sesi duyunca döndüm baktım arabanın içinden küfür ediyor hayvan herif.Birşey desem inecekler dövecekler 3-4 kişiler.Sabır çektim.Allah hepsinin cezasını versin o şahin paramparça olsunda ne bir daha birisinin karısına kızına laf atsınlar nede bisikletçi kardeşlerimize küfür etsinler.

Scudo
Facede Yayinladim

Çok geçmiş olsun.Ne yazıkki plakayı alsan bile doğru düzgün bi sonuç çıkmıyo.Yani her halukarda onun yaptığı yanına kalıyo..

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım diye bir slogan var.

"Trafikte Sorumluluk hareketi" diye bir şey kurdular, web sayfası bile var, bangır bangır reklam yapıyorlar TV'lerde.

Sen psikopatları normale çevir, ben de uyarayım.

• Beğen
Tepkiler: Deda
Malesaf güzel ülkemiz bu ve bunun gibi insandan bozma şer...ler yüzünden kirleniyor. Trafikte ve her yerde bunlar insanların huzurunu kaçırmaya ve zarar vermeye devam ediyorlar. Hemen hemen hepimizin başına bu ve benzeri şeyler gelebiliyor. Tövbe çekip yoluna devam etmek en iyisi. Ama mecbur kalınırsa kendime zarar geleceğine ona getirmek de kaçınılmaz olur...

Altına milyarlık araba çekince yolu satın aldığını zanneden zevatın yaptığı şeyler bunlar genellikle. O yolun vergisini ben de ödüyorum, sen de. Hepimiz ödüyoruz. E nedir bu afra tafra kardeşim? Senin canının kıymeti kullandığın taşıtın cüssesiyle doğru orantılı mı? Türk milleti gösteriş düşkünüdür arkadaşlar. Bunun temelinde cehalet, sonradan görmelik ve sistemin pompaladığı düşünüş biçimi var. Bana kalırsa yalnızca acınası haldeler.

Ayrıca ben şunu merak ediyorum: Motorlu bir taşıtı kullanabilmek için en az 18 yaşında olmak gerekiyor, kabul. Peki bunun üst limiti nedir? 65 yaşında birinin kullanması normal midir? Eğer öyleyse 80 yaşındaki adam da kullanabilir. Ancak bunun bir limiti olmalı kanımca. Aksi takdirde bu durum trafik için ciddi tehlike arzeder.

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Sevgili Dostlarım,

Hepinizin hoşgörüşü önünde saygıyla eğiliyorum ama ben böyle insan azmanlarına dayanamıyorum :( İstanbul'da böyle olaylara alıştık ama İzmir gibi bir yerde olması gerçekten çok üzücü, gerçi İzmir'in göç alan iller içinde ilk üçte olduğunu düşününce, bu iğrenç olayın gerçeklemesi pek şaşırtıcı olmasa gerek. Gerçekten büyük geçmiş olsun, en güçlü insan bence öfkesini kontrol etmeyi bilen insandır, bu yüzden sizi ayrıca tebrik ediyorum.

çok geçmiş olsun. o taraflarda çok var bu tiplerdne... küfür ederek egolarını tatmin ediyorlar sanırım. biri bana o şekilde davransa elini kaldırdığı anda kafasında kaskı çenesinde sağlam bir yumruğu buluverir... bisikleti koy görebileceğin bi yere bi iki metre yanına adam zaten 65 yaşında :) sonrasında ver odunu dicem ama o zamanda bizim magandalardan ne farkımız kalacak gibi bi soru geliyo aklıma... tövbe çekip yola devam etmek en mantıklısı....

Sele borusunu söküp arabanın camına fırlatsaydın.

Kusura bakma abi demek en iyisi.
Keskin sirke küpüne zarar.
Kesinlikle oyle.

geçmiş olsun trafikte bisikletlinin işi çok zor gerçekten
hele bayan arkadaşların daha da zor

Aslında biz de yavaş gidiyorsak ve eğer mümkünse arkamıza araç geldiğinde ona yol verebiliriz. Bir nevi zeytin dalı uzatmak denilebilir. Tabi bu jesti anlamayacak hayvancıklar da vardır elbette onları da bu dünyanın standart sapması olarak nitelendirebiliriz :)

Ancak bisikletliyi kenara sıkıştırmak çok ayrı bir terbiyesizlik.

Geçmiş olsun , "köpek ısırılmaz" teorisine katılıyorum mümkün olduğunca sabır etmekte fayda var...

Genç kardeşim, öncelikle geçmiş olsun. Fakat trafikte arabayla dolaşanların hepsinin "İnsan olduğunu mu!!!!" sanıyorsunuz. Onun için öncelikle kendi güvenliğimizi kendimiz sağlıyalım, " gaz etkili " birde o o..çocuklarıyla çok fazla muhatap olmayın. Belalarını Allah'tan bulsunlar. Düşünün bu memlekette niye bayan bisikletçi bir elin parmakları kadar, fazla birşey aramaya gerek yok. Genç kardeşim tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun... Trafikte tür durumlarda sakin kalabilmenin önemli olduğuna inanmama rağmen, çoğu zaman ben de ne yazık ki dayanamayıp üzerine gidiyorum.

"Sakin ol" demesi kolay, ama sakin olması zor tabii. Bu durumda doğru olan herhalde amcaya yol verip, bisikletinin arkasındaki bu riskten hızlı bir şekilde kurtulman olurdu.

Biber gazı taşımak bence mantıklı, ama sana saldıran birisine karşı son çare olarak kullanılmalı.

ben insanlarla tartışmak yerine bırakıyorum ne yapacaklarsa yapsınlar. korna mı çaldı, çekilirim kenara geçsin. yol boşken arkamda kaldı da geçemiyo mu, gerekirse durur yol veririm. bu arabalardan nasıl insanların çıkacağı da belli olmuyor. elinize sele borusunu alırsınız almasına da adam da belinden çıkarırsa aleti o zaman o borunun üzerine oturursunuz aman diyim :D çok gerekmedikçe tartışmaya girmeye gerek yok bence.

Geri