Scudo Sports

Trafik Sigortası ve Bisiklet

makineci

Üye
Tepki
66
İsim
Kemal Serhat
Bisiklet
Merida
Merhaba Arkadaşlar,

Yıl içerisinde %100 kusurlu olduğum hafif hasarlı bir trafik kazası geçirdim.

Gerçi %100 diyorum ama, soran olursa açıklarım. Kaza yapan herkes haklıdır neticede :)

Konu şu; malum zorunlu trafik sigortası zamanı geldi ve fiyatlarını da resimde paylaşıyorum.

Acaba bu sigorta fiyatlarıyla hangi bisikleti alabilirim :naslyany:

Önümüzdeki dönemde hedefim arabadan kurtulmak olacak herhalde!

Dosyalar

• Ekran Resmi 2017-02-01 12.58.03.png
    Ekran Resmi 2017-02-01 12.58.03.png
    24,6 KB · Okunma: 105
Scudo
1 tane istiyorsanız en güzelinden, 2 tane istiyorsanız orta güzelinden, üç tane istiyorsanız işinizi hayli fazlasıyla görecek cinsten alabilirsiniz beyefendi, bu liste böyle uzar gider, model marka olarak bilgi ihtiyacınız varsa kullanım amacına göre sorgulayınız ya da forumdaki konulara bi göz gezdirip aratınız :);)

8 yıldır araba kullanıyorum, çok şükür hiçbir şekilde kazaya karışmadım inşallah da karışmam. Ona rağmen 1.000 TL'den aşağı teklif alamıyorum. Bugünkü bisiklet piyasasında 4.000 TL civarında orta-üst düzey bir bisiklet rahatlıkla alabilirsiniz. Merida'nın fitness ve trekking modelleri tavsiyemdir.

Otomobil ikamesi olarak şu tip bişey tavsiye ederim:

(link)

Bir tane Merida'm var. 1 tane de yol/yarış alayım diyorum.

Groupama Sigorta da artık bisiklet sigortası var.

Bisikletim Sigortası
Groupama Sigorta olarak en çevreci ulaşım yöntemi olan bisikleti destekliyoruz. Siz daha yeşil yarınlara, sağlıkla pedal çevirirken, "Bisikletim Sigortası" ile bisikletinizi beklenmedik risklere karşı güvence altına alıyoruz!

Neden Groupama Bisikletim Sigortası’nı tercih etmelisiniz?
En iyi yol arkadaşı olan bisikletleriniz ile her pedal çevirişinizde rüzgarı hissetmek gibisi yoktur.
Rüzgarınız dinmesin diye, Groupama olarak bu eşsiz deneyiminizde de yanınızdayız!

Groupama Bisikletim Sigortası ile bisikletinizi yangın, hırsızlık ve çarpışma risklerine karşı sigortalatarak, olası riskler sonucu oluşabilecek maddi kayıplarınızı güvence altına alabilirsiniz.

Bisikletim Sigortası teminatları ile hangi risklere karşı güvendesiniz?
Yangın: Yangın, yıldırım, infilak veya yangın ve infilak sonucu meydana gelen duman, buhar ve hararetin bisiklete doğrudan sebep olacağı maddi zararlar.
Hırsızlık: Bisikletin kamera ile izlenen kapalı bir alanda ve kilit altında olması kaydıyla hırsızlık hasarIarı.
Çarpışma: Çarpışma durumunda oluşabilecek hasarlar (Tek taraflı çarpma hasarları hariç) Bisikletim Sigortası kapsamında güvence altına alınır.

Dosyalar

• Türkiye'nin En Büyük Bisiklet Mağazası - House Of Bike.pdf
    1,9 MB · Okunma: 57
Groupama Sigorta da artık bisiklet sigortası var.

Bisikletim Sigortası
Groupama Sigorta olarak en çevreci ulaşım yöntemi olan bisikleti destekliyoruz. Siz daha yeşil yarınlara, sağlıkla pedal çevirirken, "Bisikletim Sigortası" ile bisikletinizi beklenmedik risklere karşı güvence altına alıyoruz!

Neden Groupama Bisikletim Sigortası’nı tercih etmelisiniz?
En iyi yol arkadaşı olan bisikletleriniz ile her pedal çevirişinizde rüzgarı hissetmek gibisi yoktur.
Rüzgarınız dinmesin diye, Groupama olarak bu eşsiz deneyiminizde de yanınızdayız!

Groupama Bisikletim Sigortası ile bisikletinizi yangın, hırsızlık ve çarpışma risklerine karşı sigortalatarak, olası riskler sonucu oluşabilecek maddi kayıplarınızı güvence altına alabilirsiniz.

Bisikletim Sigortası teminatları ile hangi risklere karşı güvendesiniz?
Yangın: Yangın, yıldırım, infilak veya yangın ve infilak sonucu meydana gelen duman, buhar ve hararetin bisiklete doğrudan sebep olacağı maddi zararlar.
Hırsızlık: Bisikletin kamera ile izlenen kapalı bir alanda ve kilit altında olması kaydıyla hırsızlık hasarIarı.
Çarpışma: Çarpışma durumunda oluşabilecek hasarlar (Tek taraflı çarpma hasarları hariç) Bisikletim Sigortası kapsamında güvence altına alınır.
Başlangıç olarak iyi ama yurtdışında ki sigortalar ile karşılaştırma yapınca çok düşük seviyede kalıyor.

Hiç yoktan iyidir diyelim.Geçen evden çalınan bisikleti duyunca sevindirici bir haber bu.
Kapalı alan ve 24 saat kamerayla izlenme şartı var. Kapalı alanda da kilitli olacak bisiklet. Evden çalınan bir bisiklet bu şartları sağlayamaz ne yazık ki .

Kapalı alan ve 24 saat kamerayla izlenme şartı var. Kapalı alanda da kilitli olacak bisiklet. Evden çalınan bir bisiklet bu şartları sağlayamaz ne yazık ki .

Evde tüm odalarda kamera sistemi var. Bisikleti de doğalgaz peteğine kitliyorum :krnz::krnz::krnz:

evde kamera var benim :D

Ben daha çok trafik kazalarındaki hasarla ilgileniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Orada da tek taraflı çarpma hasarları hariç ibaresi kafamı kurcalıyor. İletişim bilgileri bıraktım ararlarsa detaylı sorularım olacak kendilerine bakalım netice ne olacak. Siz evden çalınan bisiklet için yazdınız onun için ev-kamera-kilit konusunu yazdım.

Kamerayla izlenen kapalı site otoparkı dahil sanırım. Teklif alan var mıdır?

Kamerayla izlenen kapalı site otoparkı dahil sanırım. Teklif alan var mıdır?
İletişim bilgileri yazdım bana dönmelerini bekliyorum. Bisikleti var bu pis fakirin sonra ararız demiş olabilirler. :)

Orada da tek taraflı çarpma hasarları hariç ibaresi kafamı kurcalıyor. İletişim bilgileri bıraktım ararlarsa detaylı sorularım olacak kendilerine bakalım netice ne olacak. Siz evden çalınan bisiklet için yazdınız onun için ev-kamera-kilit konusunu yazdım.

Tek taraflı çarpmadan kasıt :

''Sıgortacı beg bizim oğlan yokuş aşağı gidergene duvara toslamış oğlanda bisiklette haşat. Şu masrafları bi garşılayıver ''

türü olayların önüne geçmek için yazılmıştır. Araba ile çarpışma dışında ödeme yapmayacaklardır.

Geri