Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trafikde bisikletli görürsem acımam

A

Anonim

Silinmiş hesap
Youtube da tesadüfen denk geldiğim videonun altında yazılan yorumları gördükçe kan beynimi sıçradı. Bakın 4 teker binicisi trafik de ilerleyen bisikletli hakkın ne diyor ?

"o bisikletin trafikte ne işi var??? bisiklet yolu denen yollar var.. bu saatten sonra trafikte bisikletli görürsem acımam"

Bu küstahça mesaja karşılık başka bir vatandaşın yanıt vermesi üzerine sonraki yorumunda işi daha da ileri ye götürerek şu yorumu gönderiyor.

"sahillerde boydan boya bisiklet yolu var kardeşim.. orada süreceksiniz. Bu arada sen değil feriştahın gelse önüme ezerim yani zarar vermekten çok daha fazlası..şimdi çocuk gibi atışma yapmayalım istersen..cevap yazmana luzum yok eyv."

Maalesef trafik de bu tarz insanların varlığı hiç azımsanmayacak kadar fazla. Şimdi trafik de bisiklet kullanmaktan çekinen insanlara hak vermemek elde değil.

İlgili video

 
Scudo
@Furkan TK
Bisiklet yolunda araç görürsek acımıyoruz o zamano_OEğitim eğitim eğitim diyeceğim ama bir eğitimci olarak bazı insanların eşek sudan gelinceye kadar dövülerek eğitilmesi lazım , onun anladığı o arkadaş ,adama anayasa kanun söylesen dinlemez böyle tipler bunlar.Bisiklet karne hediyesi zaten biz sahil yolunda süreririz,hatta annemizden izin alırız o götürür bizi
 
memlekette dedektörle aranacak kadar olan bisiklet yollarını da banket veya ayrı bi' şerit gibi kullanmasalar da bari cümlenin en azından o kısmını mantık çerçevesine sığdırabilsek
 
Ben şahsen bisiklet yoluna karşıyım. Çünkü bunlar gibi dangalaklar hakkaten heryerde bisiklet yolu falan var zannediyor. Olan yerde de mangal yapanların yayaların işgal ettiğini nerden bilecekler. İstediğim gibi bisiklet yolunu kullanamayacaksam olmasın, hiç degilse kanunda hakkım olduğu biliyorum bisiklet yolu olmayan yerde normal yolda bisiklet kullanabileceğime dair. Yakında kanunu yanımda taşımaya başlıycam biri çıkıp hebelehubele ederse okutmak için.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Aynalarını unutsun o kişi , ben yanından geçerken o zaman.

Sen kim oluyorsun da başka birinin canına kast ediyorsun ???

Birde bunlar oy kullanıp benim geleceğimi belirliyor değil mi ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Dün işten dönerken bunun aynısıyla karşılaştım. Motorcu bir eleman aniden önüme kırdı. Zor durdum. "İş mi senin bu yaptığın?" dedim. Yol ver diye bağırdı. Tepem attı. İlerde ışıklarda yakaladım. "Ben sana yol vermek zorunda mıyım?" dedim. Bu sefer kafasını diğer tarafa çevirip el kol yaptı. Dayanamayıp küfür ettim. Kırmızı ışıkta beklerken gazlayıp kaçtı. Sinirden elim ayağım titredi gerçekten. Karşılık verseydi bisikletten inecektim. kavga edecektim. Bu tiplerden çok var maalesef. Ama videodaki arkadaş da bayağı hatalı. Bu şekilde kullanırsak bu tarz düşünenlerin sayısı atacaktır.
 
Geri