Scudo Sports

Trafikte bisikleti düzgün sürelim

Trafikte bisiklet daha keyifli oluyor demiş videoyu paylaşan kişi ama o keyif her an kaçınılmaz son olabilirdi... Kaldı ki sen ne kadar iyi bir bisiklet sürücüsü olursan ol arabaların yanından neredeyse 0 konumda geçmek bana göre çok riskli. Gerçi bisiklete binen her insan da bu riskleri göze almak zorunda sonuçta 2 tekerlek üzerinde gidiyorsun ve dışarıdan gelecek en ufak bir temasta yerle bir olmak çok da uzak değil.

Ülkemizde araç kullanımı konusunda o kadar çok ehliyeti elinden alınması gereken insan var ki bisiklet kullanıcıları onların yanında melek gibi kalmakta. Bana göre bisikletten çok moto kuryeler en büyük kaza potansiyeli, adamların her hareketi ofsayt :)

Scudo
Konuyla ilgili ilk videoda ben bariz elestirilebilecek birsey gormedim. Kismen agresif kullaniyor arkadas ve firsatlari degerlendiriyor. Abarti bir durum yok. Kanalimi takip edenlerin, trafikte sacma sapan dolasan bisikletlilere karsi olan ofkemi bilirler. Keske herkes en azindan bu sekilde surse.

Izmirli arkadasin videoyu da izledim, utandim.

Benim isyerimin onunde cuma gunu yasadim. Market bisikletinde 45 50 yaslarinda elinde sigarasi bir abi gidiyor. Herhalinden bisikletle alakasi olmadigi bello. Birde yolu nerdeyse ortalamis. O sirada saga arac donuyordu son anda farketti ve korna caldi dogal olarak. Araba yanindaylen ve gevip giderken bisikletli abim oyle kufurler saydiriyorki adamin hicbir yakini kalmadi nasiplenmeyen. Yuzde yuz hatali halbuki. Ve onu gordum dedimki. Iste bu adam yuzunden bizlerede onyargiyla bakacaklar

videoda tehlikeli bişe ben göremedim. bana normal gibi geldi. demekki ben kendimi video çekip koysam beni gruptan atarsınız bisikletimide benden alırsınız :D

@chnkrmz Gördük sen önden küçük çocukları sürüyorsun sahaya. Onlar çarpıp yolu temizliyor sen de rahat rahat gidiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Antecurs ama işe yarıyor tavsiye ederim :D

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
iyi de bunda bir şey yok ki? bu benim İstanbul trafiğindeki normal halim. böyle kullanmak zorundasın yoksa yol alamazsın.

riskli kullanım mı dediniz, alın size riskli kullanım.

@Gökhan BİROL 5 kere izledim 4:01'deki hareketi çözemedim. önü kaldırıp 2 araba arasından geçerken sola mı yattı o? :)

ilk videodaki gibi suruyorum bende yoksa yol alamam ikinci video daki arkadaslar apachi diye tabir ediyoruz ama yaptıklarını cogumuz yapamayız yapılcak yerde yol degıl bısıklet parkurları o ayrı mesele.

Geri