1- Trainer lastiği bittiyse sende bitmişsin demektir.
Ondan sonra gelsin kürsüler, kupalar, madalyalar.
2- O kadar çok fazla oluyor mu? Tekerlek etrafında uçuşacak kadar hiç dikkat etmedim.
3- Ben uzun süre boyunca çıkma eski bir normal lastiği kullanmıştım trainer lastiği takmamıştım. açıkcası ses yapması dışında fazla bir farkını görmemiştim. Üşeniyordum. Dışarı çıkmaya hazır halde olmayınca sinir oluyorum. Yada iki adet jant takımın olacak. Birinde trainer lastiği, birinde bisikletinin normal lastiği. İkisinde de aynı sistem ruble olacak öyle iyi olur. Tek olunca sürekli değiştirmek sinir bozucu.
4- Benim eski model tacx olduğu için mi bilmiyorum ses yapıyordu. Yani sürdüğün odada diğerleri rahatsız oluyordu. Komşularda gelirse elektrik süpürgesini açtım dersin. Birazdan kapatacağım.
benim ilave edeceklerim. Havalar biraz ısınınca bildiğin ömür törpüsü. Çevir çevir, sırılsıklam oluyorsun yer göl oluyor. Çok bayıyor, çok çekilmez hale geliyor. Kışın evde doğalgaz yandığı için oda sıcaklığı da çok terlemene yetiyor. Balkon veya cam kenarında olursa iyi oluyor ama farkına varmadan üşütebilir. Bomboş odaya koyup vantilatör açan arkadaşlar var.
Her ne kadar kaliteli olursa olsun, kalite artıkça komşuya ses gitmez ama antrenman yaparken odadaki diğer kişiler illallah ediyor. Aynı filmi yada diziyi açarsanız, evi paylaştığın kişiler, aile, hanımın, sevgilin, arkadaşın anlayışlı değilse zor oluyor. Anlayışlıysa aynı diziyi sesini yüksek izleyerek idare edersin.
Kasları aktif tutmak, hazırda bekleme antrenmanları için ideal ancak Kardiyovasküler sistem açısından dışarda taze oksijen alarak yaptığım 60 dk. sürüşü evdeki trainer ile 60 dk.da karşılamak zor oluyor. Çünkü taze oksijen, kandaki oksijeni, kalbin oksijen üretme vo2 kapasitesini artırıyor, yağ yakımı hızlandırıyor yani taze hava, dışarısı kadar iyi olmuyor.