Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Ter için mat ve mümkünse bir vantilatör şart.

Ses için değil ama kadroya binecek yanal yükleri azaltmak için ben 4 adet denge topu kullanıyorum trainer kollarının altında. Mutlaka bir miktar güç kaybına sebep oluyordur ama amaç antrenman yapmak olunca şartları zorlaştırmak çok da sorun olmuyor.
1733255193929.png

bende bu tasarımı bastırıyorum trainer için biraz daha konforlu olur sanırım

Scudo
323582 dosyayı görüntüle
Doğrudan yere koymaktan daha konforlu olur mutlaka. Bir süre kontrol ederek kullanın, çatlayıp , kırılırsa düşebilirsiniz.

Ben kadroya özellikle ter ve yanal kuvvetlerden dolayı zarar vermekten çekindiğim için kullanmıştım. Açıkçası oldukça konforluydu ama , tabi uyguladığım kuvvette belli bir kayıp da oluyordu. 2. el alu bir yol bisikleti alıp, asıl bisikletimin ölçülerine uydurdum. Artık kullanmıyorum.

Geçenlerde Youtube'de bir videoda mat ve trainer arasına koyulan yaylı bir "board" sistemi ile ilgili bir şey görmüştüm. Videoyu hazırlayan altına linkini de koymuş.
Ülkemizdeki yurtdışı alışveriş yasağı nedenli sanırım bunlara ulaşmak artık hayal olacak ya da işte yerinden alınacak falan. Yine de fikir vermesi açısından ekliyorum. Video boardu anlattığı kısımdan başlıyor.
Videodaki boardun bağlantısını mesaj sayım nedenli paylaşamıyormuşum. Merak eden varsa; leeze.de sitesinden inceleyebilir.

Son düzenleme:
Geçenlerde Youtube'de bir videoda mat ve trainer arasına koyulan yaylı bir "board" sistemi ile ilgili bir şey görmüştüm. Videoyu hazırlayan altına linkini de koymuş.
Ülkemizdeki yurtdışı alışveriş yasağı nedenli sanırım bunlara ulaşmak artık hayal olacak ya da işte yerinden alınacak falan. Yine de fikir vermesi açısından ekliyorum. Video boardu anlattığı kısımdan başlıyor.
Videodaki boardun bağlantısını mesaj sayım nedenli paylaşamıyormuşum. Merak eden varsa; leeze.de sitesinden inceleyebilir.

Merhaba;

Sistemin ismi rocker plate, internette çok detaylı DIY planlarına ulaşabilirsiniz. Hatta bir facebook grupları da var. Yapması çok zor değil. İlk çıkışı da bu şekilde DIY projesi olup sonradan ticarileşti. Aşağıya detaylı planlardan birini bırakıyorum, yanlış hatırlamıyorsam CNC kesimi için hazır dosya bile vardı. Bir ara sahibinden de satan birini de görmüştüm.

(link)

Şu anda Wahoo Kickr Move gibi trainera entegre edilmiş çözümler de var.

323582 dosyayı görüntüle

Güzelmiş. Kaynak paylaşır mısınız ben de basayım kendime. Muhtemelen kırılacaktır, ancak en azından bir prototip basar farklı bir materyalle entegre etme yoluna gidebilirim.

Dosyalar

• wahoo-kicker-core-rocker-plate-fuss-tennisball20230113-17418-12ynyll.zip
    170,9 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
arkadaşlar merhaba.trainer ile antrenmanları ne zaman yapiyorsunuz?sizce optimum antrenman zamanı nedir?sabah erken kalkıp sürüyordum ama havaların soğuması nedeniyle sanırım sabahları kalkmakta zorlaniyorum

arkadaşlar merhaba.trainer ile antrenmanları ne zaman yapiyorsunuz?sizce optimum antrenman zamanı nedir?sabah erken kalkıp sürüyordum ama havaların soğuması nedeniyle sanırım sabahları kalkmakta zorlaniyorum
Aksam yatmadan yapiyorum ben. Is yorgunlugu vs biraz zor oluyor ama. Düzgün bir antreman sonrasi esneme ve suplement takviyesiyle antremanlarin faydali oldugunu dusunuyorum.

Wahoo Kickr Core aldım. Haftasonu yurtdışına çıkıp bavula sokup getireceğim. Elite DIRETO XR-T alayım dedim ama bavula sığdıramayacağımı görünce Wahoo oldu. İstediğim rubleyi Avrupa'dan bulamadım onu da buradan sipariş verdim. Bir "yeni başlayan" sorum olacak. Rublenin takılması için bir bisikletçiyi ziyaret etmeli miyim yoksa kendim de takabilir miyim? Ruble 11-34T, 12 speed R7100 Shimano.

Wahoo Kickr Core aldım. Haftasonu yurtdışına çıkıp bavula sokup getireceğim. Elite DIRETO XR-T alayım dedim ama bavula sığdıramayacağımı görünce Wahoo oldu. İstediğim rubleyi Avrupa'dan bulamadım onu da buradan sipariş verdim. Bir "yeni başlayan" sorum olacak. Rublenin takılması için bir bisikletçiyi ziyaret etmeli miyim yoksa kendim de takabilir miyim? Ruble 11-34T, 12 speed R7100 Shimano.
Aşağıdaki aletten (ya da ucundaki parça tek de satılıyor) varsa kolaylıkla takabilirsiniz.

1733740223397.png

• Beğen
Tepkiler: FlighT
kickr core kullanıyorum. rocker plate de ayarlayıp farkına bakacağım. sabit sürmek , ne kadar iyi tayt kullanılsa da ağrı yapıyor.

1733740450365.png

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Rubleyi sipariş ettiğiniz yerden anahtarını/adaptörü de sipariş verin rahatlıkla takarsınız. Takması değil sökmesi meşakkatli zaten :)

1733740491941.png

İleri de sökmeniz gerekeceğini de düşünürseniz aşağıdaki gibi set halinde de alabilirsiniz. Bu marka olması şart değil ucuz alternatifleri de var.

1733740576083.png

• Beğen
Tepkiler: FlighT
@cixece @gurkan çok teşekkürler. Bu aparatlar yok haliyle. Aklıma da sipariş verdikten sonra geldi. Yani şu anda bunu yurtdışından alamam. Geç kaldım. Yurt içinden halletmeye çalışacağım artık. Yeniden teşekkürler.

rocker plate için geri sayım başladı.

(link) üzerinden satışa çıkacak. ilk seriler 1 hafta içinde geliyor. gelişmeleri ve izlenimlerimi buradan sizlere aktaracağım.

rocker plate.jpg

Geri