Evet, nabız ölçmek için nabız bandı şart.elite suito trainer almıştım ben, ekstra nabız ölçmem için böyle bir ürün mü almam lazım?
Broadcast özelliği varsa evetGarmin saati nabız ölçmek icin elite suito t ye bağlayabilir miyim?
merhaba
geçen haftalarda elite suito trainer modelini satın aldım. bu haftada bağladım sürmeye başladım.
uzun zamandır biisklet kullanmadığım için de bisikletin bakımını kendim yaptım. Trainerde ilk sürüşümde her pedal çevirdiğimde böyle ses çıkıyor. Bunun sebebi nedir?
ekstra olarak ön vitesler pedalı döndürdüğümde atmıyor. durup vitesi attırdığımda tekrar pedal çevirdiğimde ön vites atıyor.
bir önerisi olan var mı?
(link)
sağ ayakkabı kal gibimerhaba
geçen haftalarda elite suito trainer modelini satın aldım. bu haftada bağladım sürmeye başladım.
uzun zamandır biisklet kullanmadığım için de bisikletin bakımını kendim yaptım. Trainerde ilk sürüşümde her pedal çevirdiğimde böyle ses çıkıyor. Bunun sebebi nedir?
ekstra olarak ön vitesler pedalı döndürdüğümde atmıyor. durup vitesi attırdığımda tekrar pedal çevirdiğimde ön vites atıyor.
bir önerisi olan var mı?
(link)
sanırım dediğin gibi seleden geliyor. oturduğumda ses geliyor, ayakta sürdüğümde ses gidiyor. bunun sebebi nedir acaba?Ses her yerden geliyor olabilir. Siz sürerken başka birisinin sesin tam olarak nerden geldiğini kontrol etmesini isteyebilirsiniz. Bana sele rayları ya da sele borusu gibi geldi. Bisiklet trainer üzerindeyken, elinizle seleye farklı açılardan baskı uygulayarak sesi tekrarlayabiliyor musunuz onu deneyebilirsiniz.
kalda minik bir ses geliyor, eski diye olabilir, değiştireceğimsağ ayakkabı kal gibi
öyle yapacağım.selenin ve rayların vidaları kontrol edin, olmadı baştan söküp temizleyip tekrar takın.
Merhaba,selenin ve rayların vidaları kontrol edin, olmadı baştan söküp temizleyip tekrar takın.
Merhaba,
seleyi komple söktüm fakat tekrar takarken Aero Sele Kelepçesi'ni kenarlardan sıktım ama yine de kayıyor.
şurada bir tane küçük bir şey var. bunu mu sıkmak gerekiyor?
Görselde görüldüğü gibi zamanında kayma problemini çok yaşadığım için böyle arka taraf sökülmüş gibi gözüküyor.
tam anlamadım nasıl sıkıldığını, alyanlar olmuyor.
325282 dosyayı görüntüle325283 dosyayı görüntüle
normalde sağ ve sol vidalardan bir tanesi de buydu.
zamanında neden taktırdık anlamadım. sele kayma problemi eskiden de vardı, sanırım geçici çözüm olarka olabilir. anlamadım.
325284 dosyayı görüntüle
tam olarak dediğiniz jel tutması nedirCarrarolarda maalesef çok sık olan bir şey, kelepçe vidaları kaçırıyor, ben o yüzden trainerda dizimi sakatladım.
Garantiden değiştik kelepçeyi sonra sattım bisikleti. Karbon sele boruları için olan jel tutmasını sağlayabilir belki, alüminyumda denemedim ama.
Karbon sele boruları için jel ise işe yarayabilir ama ben riske atmazdım. Alüminyum parçalar için özel bir yağlayıcı kullanmak daha iyidir.Carrarolarda maalesef çok sık olan bir şey, kelepçe vidaları kaçırıyor, ben o yüzden trainerda dizimi sakatladım.
Garantiden değiştik kelepçeyi sonra sattım bisikleti. Karbon sele boruları için olan jel tutmasını sağlayabilir belki, alüminyumda denemedim ama.
carbon gripper yani karbon pastası . sürtünmeyi arttıran bir gres gibi düşünebilirsiniz. sele borusunun veya gidon boğazının kaymasını engelliyor. Carbon veya aluminyum farketmez kullanabilirsiniz. Carbon gidon veya sele borularının vidalarını sıkma torqu aluminyuma göre düşük oldugundan dolayı bu malzeme ile yağlayıp öyle montaj yapılması gerekli oluyor.tam olarak dediğiniz jel tutması nedir