Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer tavsiyeleri

Scudo
@a.valverde inride 100 stoklara 700 TL üzerinden girdi iki günde bitti stoklar. Belki de zam yaparak test etmek istemişlerdir, kaç günde biteceğini.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Seri sonu 900 TL idi nisanda normal fiyatı ise 1100 TL idi inride 500 ün

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Arkadaşlar Tacx Flow Smart trainerim var. Kablosunu prize takılı bırakıyordum. Gece birkaç kez üst üste elektrik gitti-geldi. Sabah trainerin çalışmadığını farkettim. Cihazın içindeki sigorta mı attı yoksa motor mu yandı bilemiyorum. Elektronik tamircisi vb.birkaç yere götürdüm ama anlayan çıkmadı. Sorunun ne olduğunu basitçe nasıl öğrenebilirim, bilgisi olan var mı acaba? Veya bu tip cihazları kim tamir eder?

Hepinize iyi geceler dilerim.
Tacx Blue Matic Trainer kullanıyorum. Zwift için hangi kademede kullanıyorsunuz?

Ben dün iade yolladım inride 100'ü belki o stoğa girmiştir!

@tahrefa Sesli çalışma var yukarıda geçen arkadaşlar paylaşmıştı o tarz ve ayaklarında dengesizlik var bir taraf yüksek bisiklet üstündeyken sallanma yapıyordu.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
Arkadaşlar bu trainer kullanımında powermetre olmadığı için Zwift'e geçmeyi anlamsız buluyordum. Tabii bu powermetre denilen nane de çok pahalı bir alet nihayetinde.. Fakat şöyle bir ürüne denk geldim;

(link)

Ne dersiniz? Iş görür mü, bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@Ceasar Bravo Valla 2018 tanıtım videosu gördüm bu zamana kadar konusu açılmadıysa büyük ihtimalle sağlıklı veriler vermiyor. Ülkemiz ucuz ve faydalı ürünleri bulma cenneti olduğunu düşünürsek (mecburiyetten) pek sağlıklı gelmedi bana.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Arkadaşlar bu trainer kullanımında powermetre olmadığı için Zwift'e geçmeyi anlamsız buluyordum. Tabii bu powermetre denilen nane de çok pahalı bir alet nihayetinde.. Fakat şöyle bir ürüne denk geldim;

(link)

Ne dersiniz? Iş görür mü, bilgisi olan var mı?

DCRainmaker'ın bir incelemesi var ancak aletten herhangi bir data almak mümkün olmadığı için sağlıklı bir inceleme yapamamış:

(link)

Şirket de zaten bir Kickstarter projesi olan ürünü komple değiştirip pedal haline getirmeye karar vermiş:

(link)

Yani benim anladığım bu ilk versiyon olan prototip zaten çalışmıyor. Hangi akla hizmet 35€ya satıyorlar anlamak mümkün değil.

selamlar trainerlarda bisikletler gibi almış başına gidiyor iken ve trainerlara uzaktan bakar iken bir arkadaşım şu ürünü önerdi. genel olarak fiyatlara bakınca çok normal ve iyi geldi fiyatı bana. Çünkü tekerlekle kullanılan trainerlarda trainer lastiği olan ayrı bir jant ile antreman yapmak daha iyi olur düşüncesi ve sonra en uygun fiyatlı trainer azıcık smart yapılmak istense bu fiyata hatta belki geçebilir. Kadans ölçer yok diye biliyorum. önerisi, yorumu, eleştirisi olanlar var ise buyrunuz efenim :))

(link)

@serhanaltintas buna da ruble almak gerekmiyor mu? Smarta geçince ucuzluk kafasından zaten çıkılmış oluyor gerçi de bilemedim, deltabisikletten alacaktım trainerımı ilgilenmediler pek, whatsapptan falan bilgi istedim.

kendi açımdan konuşayım, ilk olarak ben bu işi yapar mıyım kafasıyla para yatırdım bu işe. Çünkü daha önceden de çok heves edip herşeyini alıp bıraktığım hobim oldu. magene sensörleri hız ve kandans olarak 2li paket 210tlye zaten sipariş etmiştim trainerdan önce, yol bilgisayarı almasanız da uygulamalarla bu verileri tutabiliyorsunuz. Yani trainer sarmasa bile sensörleri zaten kullanılacağım bu cepte. Sonra uygun Trainer arayışına girdim, çünkü daha önceki tecrübelerimden dolayı en az parayı harcamalıydım :) fiyat performans olarak inride 100 tercih ettim baya bi bekledik stoğa girsin diye ama açık söylüyorum ben alırken inride 500 olsaydı gider ona yatırırdım paramı, öyle de pis bi huyum var. Allahtan çok sonra geldi 500, hem de 2500tlden.

şimdiye gelelim, bisikletim trainera takılı halde, tatlısu bisikletçisiyim ben, motosiklet kullanırken de öyleydi. soğukta yağmurda çıkmam. ondan beni etkilemiyor. Ekstra jant almadım, lastik aldım sadece, o da süper kaliteli bişey değil, çok da umrumda olmasın zaten diye. Aldığımdan beri günlük, 10-20dk sürmeye çalışıyorum, 4-9kmlik sürüşler yapıyorum zwiftte. Kandans ve hız sensörden kurtarıyor. Fazlasına şu an ihtiyaç duyuyor muyum, pek duymuyorum. smart Trainera geçmek ister miyim, şu sezon değil, belki önümüzdeki yıllarda. Çünkü kilo vermeye uğraşıyorum, sabit kandans ile süre geliştirmek derdim. Eğim gelsin çatara patara vites atayım, o gerçek hayat hissiyatı olsun şu an kafamda yok.

o yüzden tavsiyem önceliklerinizi belirleyin, ne kadar bütçeyle ne yapabileceğinizi öngörün. Size ne lazım onu çözün, çünkü yaşadığımız yer lüks ülkesi değil minimum ihtiyaç karşılanıp şükretme ülkesi. Boşa para harcamanızı istemem, sağlıcakla.

@serhanaltintas buna da ruble almak gerekmiyor mu? Smarta geçince ucuzluk kafasından zaten çıkılmış oluyor gerçi de bilemedim, deltabisikletten alacaktım trainerımı ilgilenmediler pek, whatsapptan falan bilgi istedim.

kendi açımdan konuşayım, ilk olarak ben bu işi yapar mıyım kafasıyla para yatırdım bu işe. Çünkü daha önceden de çok heves edip herşeyini alıp bıraktığım hobim oldu. magene sensörleri hız ve kandans olarak 2li paket 210tlye zaten sipariş etmiştim trainerdan önce, yol bilgisayarı almasanız da uygulamalarla bu verileri tutabiliyorsunuz. Yani trainer sarmasa bile sensörleri zaten kullanılacağım bu cepte. Sonra uygun Trainer arayışına girdim, çünkü daha önceki tecrübelerimden dolayı en az parayı harcamalıydım :) fiyat performans olarak inride 100 tercih ettim baya bi bekledik stoğa girsin diye ama açık söylüyorum ben alırken inride 500 olsaydı gider ona yatırırdım paramı, öyle de pis bi huyum var. Allahtan çok sonra geldi 500, hem de 2500tlden.

şimdiye gelelim, bisikletim trainera takılı halde, tatlısu bisikletçisiyim ben, motosiklet kullanırken de öyleydi. soğukta yağmurda çıkmam. ondan beni etkilemiyor. Ekstra jant almadım, lastik aldım sadece, o da süper kaliteli bişey değil, çok da umrumda olmasın zaten diye. Aldığımdan beri günlük, 10-20dk sürmeye çalışıyorum, 4-9kmlik sürüşler yapıyorum zwiftte. Kandans ve hız sensörden kurtarıyor. Fazlasına şu an ihtiyaç duyuyor muyum, pek duymuyorum. smart Trainera geçmek ister miyim, şu sezon değil, belki önümüzdeki yıllarda. Çünkü kilo vermeye uğraşıyorum, sabit kandans ile süre geliştirmek derdim. Eğim gelsin çatara patara vites atayım, o gerçek hayat hissiyatı olsun şu an kafamda yok.

o yüzden tavsiyem önceliklerinizi belirleyin, ne kadar bütçeyle ne yapabileceğinizi öngörün. Size ne lazım onu çözün, çünkü yaşadığımız yer lüks ülkesi değil minimum ihtiyaç karşılanıp şükretme ülkesi. Boşa para harcamanızı istemem, sağlıcakla.

Gerçekten keyifle okudum yazınızı çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Açıkçası benim de bir trainera ihtiyacım var ve belli ürünler para harcama konusunda sizdeki pis huyun bir kısmı bende de var :komik: Decathlondan bende Inride 700'ü çok bekledim ve gelmedi maalesef. 2.500 TL'ye inride 500'ü alabilir miyim bilmiyorum. Günlük olarak işe bisiklet ile gidip geldiğim için benim adıma ruble-jant-trainer lastik kombosu gerekli olacak, özellikle havalar güzelleşince gece trainerda gündüzde işe git gel yapabilmek adına. Hele önce bir bütçeyi ayarlayayım da gerekirse sıkar Elite alırım nedir yaniii :koptum: Yorumunuzun son cümlesine sonuna kadar katılıyorum lüks tüketimler değil, ihtiyaçlar bile lükse gelebilecek zamanlar çokta uzak değil. Allah sonumuzu tüm insanlık olarak iyiliklere güzelliklere getirsin. Sağlıcakla, iyi günlerde pedallamalar @Linwelin :)

Bu arada ankara'dan herhangi bir şey lazım olursa özellikle Delta bisikletten çok yakın oturuyorum Emek'teki şubesinden alır otobüse koyar gönderebilirim. Aklınızda bulunsun :)

Bugün Elite Suito edindim, kurulumunu da az önce yaptım.

Mevcut Tacx Vortex trainer, trainer jantı, Tacx trainer lastiği, eski grupset vs. ne varsa elden çıkarabileceğim sattım savdım bunun için.
Hatta 10'lu sistemim olduğundan, Suito üzerinde gelen 105 R7000 rubleyi de satacağım.

Interaktif olmayan trainera hiç binmeyen ben, zwift ve interaktif trainer sayesinde biner oldum. 3,5 ayda 2000km'ye yakın binip, herhangi bir diyet yapmadan 8 kilo verdim.
Km kimilerine az gelecektir ancak benim hayat düzenim sebebiyle sadece haftasonları 50-60km binebiliyordum.

Tacx Vortex ve trainer jant lastik düzeni, apartman hayatı için biraz sesli idi. Bineceğim saatlere dikkat etmem gerekiyordu.
Hatta binerken dizi filan seyretmek için fena halde TV sesi açmam gerekiyordu.
Bu sebeple direct drive ürünlere bakıyordum ne zamandır. Eldekileri satarak fiyatının hatırı sayılır bir kısmını karşılayabildiğim için tercihim, bu kategorideki diğer ürünlere göre daha az pahalı olan Suito oldu.
Gönül ucuzu demek istiyor ama ülkede bu spor için ucuz diye bir kavram kalmadı.

Bu arada, Elite İtalya, Türkiye'den gelen siparişlerin tamamını karşılamamış.
Yakın zamanda yine trainer kalmaz memleketimizde.

Biraz bindikten sonra, bir karşılaştırma yazabilirim belki.
Daha iyileri sizlerin olsun.

@Homer selam, yeni trainer'inizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim. İnsanın sağlıklı yaşamasına ve hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan bu tür yardımcı ekipmanlar için imkânlar zorlanır ve para harcanır, hiç de acımam. İyi yapmışsınız. Kullanmaya devam tabii.:harika:

Bu arada yaptığınız mesafe de trainer için gayet fazla, tebrikler.

ThinkRider A5 kullanan var mi acaba merak ettim

yaklaşık 200 km dir kullandığım ınride 100 trainerımın silindirinde erime söz konusu, aşırı derecede olduğunu düşünüyorum, nasıl çözebilirim parçanının yedeği bulunur mu acaba ?
2.jpg

Son düzenleme:
Geri