a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
@tahrefa yeni fiyattan gelmis , daha once 1750.-TL 'ydi yanlis hatirlamiyorsam ? @trainspotting35
(link)Hepinize iyi geceler dilerim.
Tacx Blue Matic Trainer kullanıyorum. Zwift için hangi kademede kullanıyorsunuz?
Hocam iade etme sebebiniz nedir?Ben dün iade yolladım inride 100'ü belki o stoğa girmiştir!
Arkadaşlar bu trainer kullanımında powermetre olmadığı için Zwift'e geçmeyi anlamsız buluyordum. Tabii bu powermetre denilen nane de çok pahalı bir alet nihayetinde.. Fakat şöyle bir ürüne denk geldim;
(link)
Ne dersiniz? Iş görür mü, bilgisi olan var mı?
@serhanaltintas buna da ruble almak gerekmiyor mu? Smarta geçince ucuzluk kafasından zaten çıkılmış oluyor gerçi de bilemedim, deltabisikletten alacaktım trainerımı ilgilenmediler pek, whatsapptan falan bilgi istedim.
kendi açımdan konuşayım, ilk olarak ben bu işi yapar mıyım kafasıyla para yatırdım bu işe. Çünkü daha önceden de çok heves edip herşeyini alıp bıraktığım hobim oldu. magene sensörleri hız ve kandans olarak 2li paket 210tlye zaten sipariş etmiştim trainerdan önce, yol bilgisayarı almasanız da uygulamalarla bu verileri tutabiliyorsunuz. Yani trainer sarmasa bile sensörleri zaten kullanılacağım bu cepte. Sonra uygun Trainer arayışına girdim, çünkü daha önceki tecrübelerimden dolayı en az parayı harcamalıydım fiyat performans olarak inride 100 tercih ettim baya bi bekledik stoğa girsin diye ama açık söylüyorum ben alırken inride 500 olsaydı gider ona yatırırdım paramı, öyle de pis bi huyum var. Allahtan çok sonra geldi 500, hem de 2500tlden.
şimdiye gelelim, bisikletim trainera takılı halde, tatlısu bisikletçisiyim ben, motosiklet kullanırken de öyleydi. soğukta yağmurda çıkmam. ondan beni etkilemiyor. Ekstra jant almadım, lastik aldım sadece, o da süper kaliteli bişey değil, çok da umrumda olmasın zaten diye. Aldığımdan beri günlük, 10-20dk sürmeye çalışıyorum, 4-9kmlik sürüşler yapıyorum zwiftte. Kandans ve hız sensörden kurtarıyor. Fazlasına şu an ihtiyaç duyuyor muyum, pek duymuyorum. smart Trainera geçmek ister miyim, şu sezon değil, belki önümüzdeki yıllarda. Çünkü kilo vermeye uğraşıyorum, sabit kandans ile süre geliştirmek derdim. Eğim gelsin çatara patara vites atayım, o gerçek hayat hissiyatı olsun şu an kafamda yok.
o yüzden tavsiyem önceliklerinizi belirleyin, ne kadar bütçeyle ne yapabileceğinizi öngörün. Size ne lazım onu çözün, çünkü yaşadığımız yer lüks ülkesi değil minimum ihtiyaç karşılanıp şükretme ülkesi. Boşa para harcamanızı istemem, sağlıcakla.