fahofb
Üye
- Tepki
- 28
- İsim
- Omer
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Brompton
- Bisiklet türü
- Katlanır
Teşekkürlereski usul trainerlara takanlar görmüştüm. rollerlarda kullanabiliyor diye biliyorum.
Teşekkürlereski usul trainerlara takanlar görmüştüm. rollerlarda kullanabiliyor diye biliyorum.
Merhabalar iyi akşamlar arkadaşlar sizlerden bir tavsiye rica ediyorum. Granfondo yarışlarına katılan amatör bir bisikletçiyim maalesef kilom biraz fazla bu yüzden evde hem antrenman yapabileceğim hem de kilo vermek adına binebileceğim bir trainer arıyorum hangi türleri tercih etmem gerekiyor hiçbir fikrim yok bütçem çok yok maalesef ikinci el düşünüyorum. Elite Tuo modelleri çıkıyor karşıma kullanan varsa yorumlarda belirtirse sevinirim alınır mı alınmaz mı smart mı almalıyım yoksa direk dirençli basit bir trainer mı almalıyım bilemedim Carraro G2 bisikletim var üstüne yarış lastikleri taktım onunla bineceğim tavsiyelerinizi bekliyorum
Bahsettiğiniz model trainerda sadece bluetooth bağlantısı mevcut bu yüzden ant+ bağlantılı garmin vs yol bilgisayarları ile kullanamazsınız. Tablet, telefon, pc ye kurduğunuz zwift, mywhoosh benzeri interaktif uygulamalar ile bağlarsanız size güç, kadans ve hız verilerini uygulama üzerinde görme imkanı sunmaktadır. Beraberinde ruble gelmediği için ihtiyacınıza göre ruble almanız gerekmektedir. (Shimano ruble için min.8 - max-11 ) Uygun fiyatı, interaktif olması ve sessizlik olumlu yanları iken ruble maliyeti, tek tip bağlantı ve %6 eğim-600 watt sınırı olumsuz yanları olarak söylenebilir.m bir de bunu sensörleri tanıtıp tablete falan bağlayıp antrenman yapabiliyor muyuz açıklama videosu falan bulamadım inceleme gibisinden sigma rox 11.1 var elimde aktif kullandığım
Amaç formu koruma ise trainer alın.. Roller üzerinde her antranmanı yapamazsınız, kaldıki pür dikkat odaklanmanız gerekiyor roller üzerinde.. Trainerda ise öyle bir sorun yok film izle, sağa sol bak/dön haraket et.. Rollerde bir anlık dalgınlık ile rollerden çıkar artık yakınınızda ne varsa ona dalarsınızMerhaba, ikinci el evde bisiklet sürme aleti almayı planlıyorum, sizce trainer mı almalıyım roller mı ? Profesyonel degilim, amacım sadece kışın kondisyonumu korumak olacak. Şehirlerarası seyahatlarde yanıma alacağımdan çok zorlanmadan taşıyabilmeliyim. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi ?
Hadi yaa, bir tanıdıgım bana rollerda da film izledigini söylemişti ama😂Neyse tamamdır bunu dikkate alacagim teşekkür ederim 🙏Amaç formu koruma ise trainer alın.. Roller üzerinde her antranmanı yapamazsınız, kaldıki pür dikkat odaklanmanız gerekiyor roller üzerinde.. Trainerda ise öyle bir sorun yok film izle, sağa sol bak/dön haraket et.. Rollerde bir anlık dalgınlık ile rollerden çıkar artık yakınınızda ne varsa ona dalarsınız![]()
Rollerda jantınız tam anlamıyla simetrik ve düzgün değilse acayip titriyor bisiklet. @Semih Cavdar abinin dediği gibi, ben bir şeyler dinliyorum ama anlık dikkatiniz dağılırsa çıkabilirsiniz üstünden riskli gerçektenHadi yaa, bir tanıdıgım bana rollerda da film izledigini söylemişti ama😂Neyse tamamdır bunu dikkate alacagim teşekkür ederim 🙏
Peki, decathlon inride 100 gibi modeller yeterli olur mu ? Ikinci el alirken neye dikkat etmem gerek ?
Anladım, teşekkürler 🙏Rollerda jantınız tam anlamıyla simetrik ve düzgün değilse acayip titriyor bisiklet. @Semih Cavdar abinin dediği gibi, ben bir şeyler dinliyorum ama anlık dikkatiniz dağılırsa çıkabilirsiniz üstünden riskli gerçekten
Hiç trainer kullanmadım bilmiyorum maalesef. Bilenler neyine bakıp almanız gerektiğini söyleyebilir, bakarım derseniz belki eski mesajlarda da vardır sorulmuştur ikinci el trainerda nelere bakılması gerektiğiAnladım, teşekkürler 🙏
Bi inride100 ilanı var, adam 2. Sahibi ben çok kullanmadım, benden önceki de çok kullanmadı dedi sizce alınır mı baya uyguna veriyor, sıfırının 3 te 1 fiyatına.
Anladım, teşekkürler 🙏
Bi inride100 ilanı var, adam 2. Sahibi ben çok kullanmadım, benden önceki de çok kullanmadı dedi sizce alınır mı baya uyguna veriyor, sıfırının 3 te 1 fiyatına.
Tamamdır, çok teşekkür ederim. O kırmızı kısma bakacagım evet zaten elden teslim almayı düşünüyorum. Lastik içinde kullanmadığım eski bir lastigim var onu takarım sanırım. Teşekkürler🙏Bu aletten bende var. İşimi görüyor. Pandemide almıştım, biraz kullandım, sonra kullanmadım ama son zamanlarda tekrar kullanmaya başladım.
Yani kaç yıl gider, ne zaman bozulur bilmem. Ben sıkıntı yaşamadım, o yüzden doğru fiyata ikinci el almanın bir sakıncası yok gibi.
Bunun kırmızı lastik bir silindri var, esas yıpranacak kısmı orası. Üzerinde teker izi kalıyor, teker izi sıkıntı değil yeter ki ciddi bir yıpranma olmasın. Almayı düşünürsen o kırmızı lastiği kontrol et.
Bir de trainer lastiği kullanıyorum. Normal lastikleri daha çabuk yıpratıyor diyorlar, bence bunu da hesaba kat.
O mertebeye Tacx flux s alabilirsinizmerhabalar 15k gibi bir bütçem var ikinci el veya sıfır fark etmez interaktif trainer almak istiyorum. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. izmit'teyim satan varsa değerlendirebilirim.
Bende de inride 100 mevcut wahoo ya geçtiğim için kullanmıyorum kırmızı lastik ve takozuyla vermeyi düşünüyorum. İsterseniz haberleşebiliriz.Tamamdır, çok teşekkür ederim. O kırmızı kısma bakacagım evet zaten elden teslim almayı düşünüyorum. Lastik içinde kullanmadığım eski bir lastigim var onu takarım sanırım. Teşekkürler🙏