Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainerlar hakkında

Zwift'in antrenman programlarında pek bir pattern oluşmuyor artan yükler bağlamında. Genellikle basma kalıp kalıyor trainingroad'a nazaran. Eğer işin oyun değil de antrenman kısmına yönelecekseniz traningroad daha iyi bir seçim olacak, onu da şu sıra değil sezon başına 2-3 ay kala yaparsanız paranızda havaya gitmez. Malum sezon dışı dönemde fazla yükleme yapacağımıza salonda yada ağırlıklarla kuvvet egzersizi yapmak daha mantıklı. Her ay 200tl'ye yakın bir masraf ile cebinizi yormanıza gerek yok şu sıra..

Scudo
(mesaj-2578974) - selamlar. Ben dışarıda antrenman yapmaya hevesli biriyim aslında. Ama hava şartları sıkıntılı olduğunda bu sürüşler azalıyor ( İstanbul için ) bu durumda çevremde bir çok arkadaşım var bir sürü sistemi kullanan Rouvy, bkool, zwift, trainerroad bir çoğuna biliyorum. Kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle beraber bana mantıklı gelen ve gücün arttırımını sağlayan bir sistem olarak geldi (TROAD) tabi bu herkese göre değişir. Ama bana mantıklı gelen bu. dediğim gibi herkes bir araştıracak bakacak ve kendine göre en uygun olanı antrenman ve maddi olarak seçim yapacak tabi ... <iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='(link)'></iframe>

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahrana
Şimdi kontrol ettim, bende 078 yeni güncelleme kodu. Eğer sizin içinde güncelleme geldiyse orada çıkacaktır elbet.
şimdi ben de baktım da 065 sürüm direto X için. 1 senedir ara ara bakıyorum hiç güncelleme gelmedi
bir de yukarıda verilen video yanlış. açıklamada da yazıyor zaten. bu attığım elite in kendi yayınladığı direto için kalibrasyon ayarını anlatan video

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
merhaba arkadaşlar bır sorum olacaktı traıner ı normal qr ıle kullanmak bır zarar verır mı?

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Herkese selamlar, Bende Trainer kullanmaya yeni başlayanlardanım ve bir sorunum var. Elite Novo Force 8 marka trainer kullanıyorum ve verilerimi kayıt etmek adına Zwift uygulamasında kulüpçe antrenman yapıyoruz. Sorun şu ki kullandığım Bluetooth Ant+ benim kullandığım trainer ile uyumlu değilmiş verilerimi inanılmaz yüksek çıkartıyor ve bu durumda da ne kadar geliştiğimi takip edemiyorum 50 km lik 90 dk zwift sürüşümde ortalamamı 38 gibi bir şey çıkarttığını gördüm ki bu inanılmaz yüksek bir ortalama. Watt olarakta 1000 watt ları gördüm. Şuan Ant Stick aldım bir arkadaştan belki bağlantıdan dolayıdır diye ama onu bilgisayara driverini yükleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz? Önceliğim Bluuetooth aygıtını verimli kullanabilmem.

Herkese selamlar, Bende Trainer kullanmaya yeni başlayanlardanım ve bir sorunum var. Elite Novo Force 8 marka trainer kullanıyorum ve verilerimi kayıt etmek adına Zwift uygulamasında kulüpçe antrenman yapıyoruz. Sorun şu ki kullandığım Bluetooth Ant+ benim kullandığım trainer ile uyumlu değilmiş verilerimi inanılmaz yüksek çıkartıyor ve bu durumda da ne kadar geliştiğimi takip edemiyorum 50 km lik 90 dk zwift sürüşümde ortalamamı 38 gibi bir şey çıkarttığını gördüm ki bu inanılmaz yüksek bir ortalama. Watt olarakta 1000 watt ları gördüm. Şuan Ant Stick aldım bir arkadaştan belki bağlantıdan dolayıdır diye ama onu bilgisayara driverini yükleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz? Önceliğim Bluuetooth aygıtını verimli kullanabilmem.
Bağlantıyı direkt bilgisayar üzerinden mi yoksa Zwift Companion uygulaması üzerinden mi yapıyorsunuz ?
Yani telefon bluetooth u mu yoksa bilgisayar bluetooth u mu kullanıyorsunuz. ?

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Bilgisayar üzerinden yapıyorum bağlantıyı

Bilgisayar üzerinden yapıyorum bağlantıyı
Bir de Companion uygulaması üzerinden telefonla dener misiniz? İlk başlangıçta sağ üst taraftan Companion u seçmeyi unutmayın. Birde Trainer seçerken doğru seçiyorsunuz değil mi ? Trainer seçimi doğru ise trainer zorluğunun sabit kaçta seçilmesi gerektiği yazar trainer modelinizin altında onu da ayarlayın.

• Beğen
Smart & interaktif trainer ve zwift ikilisi kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Elite rampa modelini kullanıyorum. Herhangi bir haritada, tırmanışlarda yokuşa yaklaştığımızda grupta beni öne doğru çıkarıyor. Dikkat ediyorum, ritmim aynı olduğu halde grupta öne ilerliyor ve grubu çekmeye başlıyorum. Uzun süredir gözlemliyorum her defasında bu şekilde davranıyor. Rampayı çıkarken de daha önden önden gidiyor benim karakter. Basan yine arkadan gelip beni geçiyor ayrı mevzu ama öne doğru itilmem klasik her defasında. Yokuş bitiminde düzlükte ise toparlanmam ve hızlanmam çok geç oluyor, bu sefer gruptaki diğerleri uzuyorlar. Trainer rampa modeli diye bu şekilde bir algoritma mı işliyor acaba? Sizin gözlemlediğiniz benzer bir durum var mı?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bir de Companion uygulaması üzerinden telefonla dener misiniz? İlk başlangıçta sağ üst taraftan Companion u seçmeyi unutmayın. Birde Trainer seçerken doğru seçiyorsunuz değil mi ? Trainer seçimi doğru ise trainer zorluğunun sabit kaçta seçilmesi gerektiği yazar trainer modelinizin altında onu da ayarlayın.
Şampiyon nerdeyse benimle aynı watt'ı basıyor. Umarım problem ANT stick kaynaklıdır. 🤪

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hız sensörü ile demedim onunla doğru çıkıyor fakat bluetooth ant+ ile ne yazık ki yanlış ölçüyor. Yabancı bir makalede uygun olmadığı yazıyordu. Ürünü satıp hız sensörü ve kdans sensörü almayı düşünüyorum o zaman sorun çözülmüş olacak

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hız sensörü ile demedim onunla doğru çıkıyor fakat bluetooth ant+ ile ne yazık ki yanlış ölçüyor. Yabancı bir makalede uygun olmadığı yazıyordu. Ürünü satıp hız sensörü ve kdans sensörü almayı düşünüyorum o zaman sorun çözülmüş olacak
Sensörleri Antalya'dan Hakan Yazman hoca dan uygun fiyatlı alabilirsin. Ben Megane kadans sensörünü ondan almıştım.

• Beğen
Teşekkürler, ilk olarak elimdeki ürünü satmam lazım daha sonra hız ve kadans sensörü alacağım. Baya üzdü bu durum beni

Uyumlu olmasaydı bağlantıyı göremezdin. bağlantı olduğuna göre büyük ihtimal ayar sorunu var. novo force kendi bağlantısı olmayan bir trainer. ara bağlantıyı misuro ile kuruyorsan, elite sitesinde uyumlu gösteriyor sıkıntı olmaması lazım. bluetooth ant+ derken neyi kastediyorsun onu anlayamadım.

Uyumlu olmasaydı bağlantıyı göremezdin. bağlantı olduğuna göre büyük ihtimal ayar sorunu var. novo force kendi bağlantısı olmayan bir trainer. ara bağlantıyı misuro ile kuruyorsan, elite sitesinde uyumlu gösteriyor sıkıntı olmaması lazım. bluetooth ant+ derken neyi kastediyorsun onu anlayamadım.
Elite misuro b+ kullanıyorum bağlantı kurmak için, bağlanıyor bağlantıda hiç bir sorun yok ama veriler yanlış çıkıyor örneğin 90 dakikalık bir antrenmanda ortalama 600-800 elevasyonda avg 38 civarı gösteriyor ve çevirdiğim power 400-1000 arası dönüyor bunun mümkünatı yok bu durumu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.

hız sensörü ile deneme yaptım veriler düzeldi hız, power gayet normal bir şekilde çıkıyor. Stravadan örnekleri mesaj olarak göndereyim size

I recommend, as Gabriel already mentioned above, to set-up the Misuro B+ with 7 blinks. This seems reasonable since the circumference of the Novo Force 8 wheel is equal to the circumference of the Integrated Fluid wheel.
For Novo Force 8 you should set your trainer to level 5. This is what several guys in this Forum did calculate. Although a few people prefer level 4, what makes you a little stronger than you are.

Zwift forumunda bunu yazmışlar. büyük ihtimal görmüşsündür ama başkasına da yarayabilir. misuro nun ayarını 7 ışığa getirip zorluğu 5 de kullanıyorlarmış. 4 ncü kademe kullanırsan güç biraz fazla çıkabilir diyor.
bunlara rağmen yanlış gösteriyorsa elite support çok ilgili diyorlardı. onlarla iletişime geçmek işe yarayabilir. websitesinde zwiftle uyumlu yazıyor, bir şekilde çalışması lazım.

• Beğen
I recommend, as Gabriel already mentioned above, to set-up the Misuro B+ with 7 blinks. This seems reasonable since the circumference of the Novo Force 8 wheel is equal to the circumference of the Integrated Fluid wheel.
For Novo Force 8 you should set your trainer to level 5. This is what several guys in this Forum did calculate. Although a few people prefer level 4, what makes you a little stronger than you are.

Zwift forumunda bunu yazmışlar. büyük ihtimal görmüşsündür ama başkasına da yarayabilir. misuro nun ayarını 7 ışığa getirip zorluğu 5 de kullanıyorlarmış. 4 ncü kademe kullanırsan güç biraz fazla çıkabilir diyor.
bunlara rağmen yanlış gösteriyorsa elite support çok ilgili diyorlardı. onlarla iletişime geçmek işe yarayabilir. websitesinde zwiftle uyumlu yazıyor, bir şekilde çalışması lazım.
Teşekkür ederim, o halde ben bir mail yazayım Elite e. Yani Verilerin bu derece saçma çıkması çok garip kendi gelişimimi takip edemiyorum bu yüzden

Trainerların lastik ömrüne etkisi hakkında tecrübesi olan var mıdır? Ankara'da havalar soğuyunca çoğunlukla trainerda kullanmaya başladım. Temiz lastikten her yere siyah lastik parçacıkları saçılıyor. Lastiği epey aşındırıyor gibi. Belki asfalt da aynı etkiyi yapıyordur da açık hava, rüzgar vs. farketmiyoruzdur tabi, bilemedim.

Trainerların lastik ömrüne etkisi hakkında tecrübesi olan var mıdır? Ankara'da havalar soğuyunca çoğunlukla trainerda kullanmaya başladım. Temiz lastikten her yere siyah lastik parçacıkları saçılıyor. Lastiği epey aşındırıyor gibi. Belki asfalt da aynı etkiyi yapıyordur da açık hava, rüzgar vs. farketmiyoruzdur tabi, bilemedim.
Trainer lastiği kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Mr nc

Trainer ile kullanırken şöyle bir lastikle kullanmanızda fayda var: (link)

• Beğen
Tepkiler: Mr nc
Geri