Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trance Müzik

@SerdarCYCoo2Bursa Zamanında az Tiesto dinlemedik hey gidi. Bu arada, daha önce trance altyapılı "Euphoria" ile İsveç'e 1.lik kazandıran Loreen, bu sene tekrar Eurovision'a katılıyor, yine elektronik altyapı bir şarkı ile. Şarkı bence çok sağlam. Büyük ihtimalle bu sene de 1. lik Loreen'in.

Abi Bi adam tiesto diyorsa, kalitede yalan söylemez 😃👍 o adamın modası geçmez.. Bu arada attığın müziği ilk defa dinledim, gerçekten iyiymiş, söylediğim gibi, bu sene alır götürür 👍

Scudo
Trans müzik ile yakından uzaktan bir alakam yok ama nedense trans müzik denilince benim aklıma hep bu müzik gelmiştir.

• Muhteşem
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
@StanicEnemy yine açtın bak eski defterleri 😃 lisedeyken benim uyanma alarmı bu çalıyordu 🤣

• Hahaha
Tepkiler: StanicEnemy
Hardwell in spaceman i vardı, sonraki jenerasyondu gerçi ama o da çok iyi veriyordu ayarı küsküyü 😄 bunun rework çalışması vardı makyajlı versiyonu ama bu çocukta Bi antipati vardı pek kitleleri yakalayamadı.

• Üzgün
Tepkiler: StanicEnemy
Hardwell in spaceman i vardı, sonraki jenerasyondu gerçi ama o da çok iyi veriyordu ayarı küsküyü 😄 bunun rework çalışması vardı makyajlı versiyonu ama bu çocukta Bi antipati vardı pek kitleleri yakalayamadı.

Ne güzel günlerdi, en son 12-13 sene önce dinlemiştim... benim aklımda nedense spaceman şarkı videosu böyle astronautlu bir şey diye kalmış.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri