Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trans Continental Tcr 6

Birinci günün ne özelliği varsa, herkes çok motiveymiş herhalde. Berk de 400'ün üzerinde yol katetmiş ilk gün. :harika:

Scudo
@srdrmrs

Bu nasıl bir saçmalıktır ve bu ne çeşit bir akıldışılıktır. 6500 metre tırmanacaksın, 26 km ortalama çıkaracaksın, 23 saat selede oturacaksın vede o yükle 600 km gideceksin. Araba ile yapsan su kaynatır, bizde olsa popo dile gelir el aman diler. Beyler bayanlar hiç kendinizi kasmayın bu iş bitmiştir.

Su filmi suraya koyalim da belki insanlara transcontinental vb yarislarin nasil ve ne demek oldugunu bizlerden daha guzel anlatir.
izlememistim daha once birkac dakika bakayim diye actim basindan ayrilamadim. Kristoff Allagert ve Mike Hall basrolde oynuyor. Bu filmde ne ararsaniz var, ask aci, mucadele yalnizlik, sessizlik vs... Ama en cok bisiklet var. Ben muziklerine varincaya kadar cok begendim. Iyi seyirler

merhabalar, forumda yeniyim. ilk postum buraya kısmetmiş. hazır yarış devam ederken ben de 2016 yılındaki bir katılımcının çektiği belgeseli ekleyeyim. çok etkileyici bir film yapmış gerçekten.

James hayden en geç yarına işi bitirir. Bu arada arkadaşın tipide şu şekildeymiş. Evrimi kanıtlar bir tipi var; güçlü olan değil ortama uyum sağlayan kazanıyor.
james-hayden-fairlight-strael-18.jpg

James Hayden TCR6 yi bitirdi. sadece 24 km kaldi finish.
Bjorn yaklasik 300km geride kaldi. Sanirim o da umudu kestikten sonra biraz performansini dusurdu.
Avni Berk 126. Alper ise 138. goturuyorlar.

fotoğrafları burada paylaşsanız da bizlerde görsek :)

Konuya ilgi kalmamış gibi.
Üzücü bir haber vereyim
Berk yaklaşık 24 saat önce bırakmış gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Berk son checkpointten ciktiktan hemen sonra duserek kalcasini bir tasa carpmis. Uc dikis atilmis (normal sartlarda ufak bir yara sanirim) doktorun uyarisiyla bu sekilde yarisamayacagini anlayip birakmak durumunda kalmis.
İnstagramdan hikaye olarak paylasmisti

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
@yavz0rYara belki uzun değil ama derin olabilir. Bu şekilde pedal basması hem yaranın geç iyileşmesine ya da başka olumsuzluklar oluşturabilir. Berk gibi önceden de kazalar geçirmiş dudağı patlamış bir adam kolay kolay böyle bir yarışı bırakmaz. Demek ki ciddi bir yara

Olayin talihsizligine dikkat cekmek istemistim. Dikisin tutmasi icin atildigi deri yuzeyinin hareketsiz kalmasi gerekiyor sonucta belli bir sure. Aynen dediginiz gibi.

@salih67

Adam kazandı daha ilgisi. Atı alan (hayden) çoktan Üsküdar geçti.

@mehmetsunu
İnsanlar bu yarışa birinci olmak için katılmıyor. Bin defa tekrarlanmış, hala neyi kavrayamadınız?

Kaç yaşına gelmiş adam ilgi şeysi gibi davranıyor, ilginç.

Milletin tipiyle dalga geçmeye çalışanın tipine bak bir de. Evlat olsa eldivenle seversin.

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
@salih67 salih bey bu konu canli tutulmali. maalesef sadece forumdaki arkadaslar degil bu yarismaya katilmayi dusunen ve aylarca buradan iletiler paylasan arkadaslarimiz da yarismaya katilamayacaklarini anlayinca tasi taragi toplayip kenara cekilmis gorunuyorlar. Yani bizimkisi bir ask degil biraz heves biraz arzu galiba.

Halbuki bu baslik bundan sonra bu yarismaya katilma umidi olanlar veya yeni kesfedip bu heyecani yasamak isteyenler icin hareketli olmali. zoraki degil, spontane ve ici dolu paylasimlarla.

Berk'e uzuldum. Sponsor destegiyle katildigi bu yilki mucadelede buyuk bir aksilik onun icin. Instagramdaki paylasimini dun gordum ben de. Bence hemen iyilesip elindeki sponsor destegini de kullanabilirse dunyadaki bu tur bircok yaristan birinde yeniden pedal cevirebilir. Yani macera bitmez. Berk ozu kuvvetli biri sanirim.

Benim merak ettiğim bu yarışın gözdeleri veya yarış değilse bu turun önde bitirenleri ne iş yaparlar ? Bu adamlar sadece bisiklet sporcusu mu yoksa gündelik hayatta bakkal manav öğretmen gibi mesleklerden mi ?

birinci olan James Hayden üniversite öğrencisi,
James is 27 and lives near London, UK, with his fiancée Isabelle. Alongside pushing himself in ultra endurance bicycle races, he is studying towards a degree in Civil Engineering at Brunel University.
(link)
diğerlerini stalklamadım açıkçası bilmiyorum

Geri