Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trans Continental Tcr 9

Scudo
şu yarışa katılmadan bisikleti bırakmak istemiyorum :/

Özcan Güler abi katılsa fark yaratır bu yarışta , alem bisikletçi görür ama istemiyor 😀

konu çok aktif değil ama bende bu sene ki kontrol noktalarını ekleyerek dahil olayım. TCR aklımdan tamamen çıkmış, bugün daha öncelerde yarışa katılmış Berk Okyay'ın paylaşımı ile görmüş oldum.

@mehmetsunu abi hatırladığım kadarı ile sen koyu bir Fiona Kolbinger fanıydın bu sene var mı bir favori ismin?

TCR_No9_Map_cropped.jpg

1690262634952.png

christoph liderliğini devam ettiriyor. 1 checkpointe oglen varmış olur. livigno muhtşem bi yer dağların arasından oraya gidecekler.
tuna rolanti gidiyor. 19saat sürüp 6 saat dinlenmiş.

@srdrmrs ben konumları anlayamadım, bu nasıl olabiliyor? 1, 2 ve 3. bambaşka noktalarda.

1690268078590.png

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yarışın genel tarihi ve Türkiye'de geçen kısmına dair geçen sene ufak bi yazı yazmıştım. Şu linkte
Trans continental TCR no:8

yarış hakkında günlük yorumları takip etmek için en iyi kanal Josh Ibbet'in kanalı. Yarışın İstanbul'da bittiği zamanlardan bi şampiyonluğu da var. Kendisiyle fotom da vardır Boğaz Köprüsü'nde :d

(link)

Bu arada forum yönetimine bu başlığı kaldırıp genel bi TCR başlığı açmalarını tavsiye ediyorum. Genel moda bu oldu. İçerik hazırlayıp başlık açıyoruz, pat konu uçmuş

Son düzenleme:
şuan 4 kişi cp1i geçti.

1690349400651.png

christoph başka bir rota üzerinden geldiği için daha çok mesafe kat etmesine rağmen 15 dakika geriden gelmiş

şuan gene önde ama.

1690349533434.png

Tuba basel cıvarında şuan. yarın oglen cp1e gelir gibi.

1690349763717.png

Bu arada şartlar baya zorlu. çok yagmur var. bormio da dolu da yagıyordu.

1690434323933.png

christoph ile robin baya koptu. bi aksilik olmasa yarışı ikisinden biri kazanır gibi. christoph cp2 ye 20 dakka önce gelmiş.

1690434413747.png

tuna biraz geride gözüküyor. kendisi ile görüşüp durumunu soracagım.

1690434583270.png

Ara ara açıp bakıyorum, inanılmaz zevkli bir macera gibi görünüyor üstelik bir de yarışmak var işin içinde. Ne güzel olurdu mesela Bostancı Nero önünden start verilse, 1. köpürden topluca geçiş yapılsa, ordan ver coşkuyu sonra Bulgar veya Yunan sınırından çıkıp gitsinler falan. Çılgın bi mesafe aşmış yalnız özellikle ilk 2, bir de 80 saat kadar ayrı ayrı bisiklet sürüp aynı noktadan 5 dakika bi farkla geçtiler..

@srdrmrs valla acaip bi bela sardın başıma gibi görünüyo du bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
eskiden istanbulda bitiyordu yarış , artık yunanda bitiyor. 2025 de katılma ihtimalim çok yüksek.
Hayırlısı umarım katılırsınız, vaktiyle forumda katılanlar vardı. Hatta TTUBR yarışı da oraya katılmak isteyip "bizde neden yok" diyerek çıkmış bir yarıştı ki 2.sinde problemler olmasından sonra bitmişti.

Hatırladığım kadarı ile 2 yarış Türkiye'de bitti birisi Çanakkale diye aklımda. Geçmişteki konulardaydı galiba sınır geçişi ve trafikte sıkıntılar olduğundan bahsedilmişti, belki de ondan dolayı artık bitiş noktası olarak Türkiye seçilmiyordur.
TCR ve Specialized Awol ile ilgili olarak şu video vardı.

2016 TCR Belçika'dan Türkiye'ye

Hayırlısı umarım katılırsınız, vaktiyle forumda katılanlar vardı. Hatta TTUBR yarışı da oraya katılmak isteyip "bizde neden yok" diyerek çıkmış bir yarıştı ki 2.sinde problemler olmasından sonra bitmişti.

Hatırladığım kadarı ile 2 yarış Türkiye'de bitti birisi Çanakkale diye aklımda. Geçmişteki konulardaydı galiba sınır geçişi ve trafikte sıkıntılar olduğundan bahsedilmişti, belki de ondan dolayı artık bitiş noktası olarak Türkiye seçilmiyordur.
TCR ve Specialized Awol ile ilgili olarak şu video vardı.

2016 TCR Belçika'dan Türkiye'ye

abi Türkiye olmama sebeplerinen en önemlisi önceden yaşanan terör olayları.

1690521264682.png

Robin Gemperle ve Christoph Strasser önde kafayı çekiyor. yarış bu ikisi arasında gececek. yarın bu saatlerde cp3e ulaşırlar diye tahmin ediyorum.

günde ortalama 4 saat uyku/ara veriyorlar müthiş bir rakam.

1690521451585.png

tuna henüz cp1e gelemedi. aşille ilgili problemi oldugunu söyledi. umarım sağlıklı şekilde yoluna devam edebilir.

Yarisla ilgili genel magazin alttaki facebook grubunda donuyor
(link)

• Beğen
öndeki ikili devam ediyor. tuna henüz isviçreyi geçemedi. cut offa kalsada gene de bitirecektir diye umuyorum.

1690781949724.png

şu yarışa Türkiye'den gerçek bir sporcu katılmadı. devesa sponsor desteği alanlar anca reklam peşindeler.

• Beğen
şu yarışa Türkiye'den gerçek bir sporcu katılmadı. devesa sponsor desteği alanlar anca reklam peşindeler.
Özellikle bir ara sıklıkla takip ettiğim ismini vermek istemediğim sporcu arkadaşlar, adamlarda otomobil firmasına varana kadar sponsorluk var. Bakıyorsun ortada kayda değer bir başarı çizelgeside Yok ama adamlara sponsorluk yağıyor. Buda demekki sanal ortamda tamamen show yaparak videolarında sponsor ürün reklamcılığı yapıyorlar, yarışlarada yine o ürünlerle çıkıp teşhir edip bir nevi pazarlamacilik oynuyorlar.

merak ettiğimden soruyorum. Türkiye'de devasa sponsorluk verenler ve alanlar kimler? Daha önce böyle bir sponsorluk hiç görmedim. Piyasadan uzağım ama arada takip ediyorum ama sponsorluklardan falan haberim olacak kadar değil.

Geri