srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.617
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
Hayırlısı umarım katılırsınız, vaktiyle forumda katılanlar vardı. Hatta TTUBR yarışı da oraya katılmak isteyip "bizde neden yok" diyerek çıkmış bir yarıştı ki 2.sinde problemler olmasından sonra bitmişti.eskiden istanbulda bitiyordu yarış , artık yunanda bitiyor. 2025 de katılma ihtimalim çok yüksek.
Hayırlısı umarım katılırsınız, vaktiyle forumda katılanlar vardı. Hatta TTUBR yarışı da oraya katılmak isteyip "bizde neden yok" diyerek çıkmış bir yarıştı ki 2.sinde problemler olmasından sonra bitmişti.
Hatırladığım kadarı ile 2 yarış Türkiye'de bitti birisi Çanakkale diye aklımda. Geçmişteki konulardaydı galiba sınır geçişi ve trafikte sıkıntılar olduğundan bahsedilmişti, belki de ondan dolayı artık bitiş noktası olarak Türkiye seçilmiyordur.
TCR ve Specialized Awol ile ilgili olarak şu video vardı.
2016 TCR Belçika'dan Türkiye'ye
Özellikle bir ara sıklıkla takip ettiğim ismini vermek istemediğim sporcu arkadaşlar, adamlarda otomobil firmasına varana kadar sponsorluk var. Bakıyorsun ortada kayda değer bir başarı çizelgeside Yok ama adamlara sponsorluk yağıyor. Buda demekki sanal ortamda tamamen show yaparak videolarında sponsor ürün reklamcılığı yapıyorlar, yarışlarada yine o ürünlerle çıkıp teşhir edip bir nevi pazarlamacilik oynuyorlar.şu yarışa Türkiye'den gerçek bir sporcu katılmadı. devesa sponsor desteği alanlar anca reklam peşindeler.
merak ettiğimden soruyorum. Türkiye'de devasa sponsorluk verenler ve alanlar kimler? Daha önce böyle bir sponsorluk hiç görmedim. Piyasadan uzağım ama arada takip ediyorum ama sponsorluklardan falan haberim olacak kadar değil.şu yarışa Türkiye'den gerçek bir sporcu katılmadı. devesa sponsor desteği alanlar anca reklam peşindeler.