Scudo Sports

Tr'de tek sanırım:) HAIBIKE yol bisikleti

Scudo
teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olması dileğiyle:)

Teşekkür ettim:) 16 tel jantlar gerçekten ayrı bi hoş duruyor yol bisikletlerinde ;)

aylardır birşey yazılmamış :)
var mı bir değişim ya da yenilik son durumundan beri? renk uyumu bayağı güzelmiş :)

bir de bu salcano matarayı nereden bulabiliriz?

Teşekkürler. Şuan için herhangi bir değişiklik yok maalesef. Fakat ilk olarak 6700 veya sram force parçalar takviye etmeyi düşünüyorum. :) salcano matarayı tour of turkey yarışında bulabilirsiniz. Salcano mataralar diğer takımlara göre bulunması daha zor gibi aynı zamanda ağız kısımları çok çabuk bozuluyor maalesef.

@özhan akgök

yani ben bulamayacağım kolay kolay bu mataradan :(
bisikletimle uyumlu olsun diye salcano kadro koruyucu-paça bandı ve matara arıyorum :D hiçbirini bulamadım daha...
en azından üstündeki donanımla uyumlu diye shimano aldım kadro koruyucuyla paça bandını. matarayı specialized alacağım sanırım...
teşekkürler yine de bilgi için :)

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
Bisikletiniz çok güzel güle güle kullanın benim gözüme takılan esas seleniz oldu madem bukadar önde kullanma gereği duyuyorsunuz o zaman Fsa sele borusunun zero setback modelini almalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
@Mert C.

yani bulsanız bile emin olun aradığınıza değmeyecek kadar az bir süre kullanırsınız. Bu mataradan 2 tane var ve ikisinin de ağız kısmı bozuk. Su içerken epey zorluyor. Ben şimdilik malzeme taşıyorum içinde yedek lastik, levye vs. :) specialized veya tour of turkey de özellikle elite mataralar oldukça işinizi görür. Yaza kadar sabredebilirseniz:)

@Ertugrul Gabalı
açıkça zerolara göre model olarak bu daha hoş. 2. el denk gelmesi sayesinde pek sorun olacağını düşünmedim gidon boğazını kısalttım biraz daha fakat çok kısa olunca görüntü bozulurdu. 80mm den aşağısı kötü duruyor diye seleyi öne çekmekte buldum çareyi. şuana kadar herhangi bir sorun oluşturmadı. Bu arada aynı fiyatlarda bontrager ve ritchey'in de sele boruları vardı fakat renk uyumu açısından özellikle fsa sele borusu bakıyordum:) teşekkürler bu arada

Sonunda bütün upgradelerimi bitirdim. Sadece 2 adet bmc elite matara almak kaldı.

http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/10731612_951187044896164_1578013082_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/10649575_843478182352014_8735683821555966129_n.jpg?oh=ffa63a3cf8c60c90cae975d55cdf52a6&oe=54BF1C93&__gda__=1421247437_830b09025252c75c510114ddb00af271

Donanım:
Haibike Pro Qrace Kadro set tripple butted Al. kadro(58cm) Karbon maşa.
Dura-ace 7900 vites fren kolları
Dura-ace 7900 53-39 Aynakol(172.5mm)
Shimano 9000bb
Ultegra 6700 Arka-Ön aktarıcılar
Ultegra 6701 Zincir
Ultegra 6700 (12-25) ruble
Cole Rollen Elite Jant Seti
Michelin Lithion 2 dış lastikler
Campagnolo Centaur(red) Fren seti
Jagwire Kablo seti
CaneCreek Zerostack2 Furç takımı
Fsa Energy 42cm Gidon
Dedaccia Zero 100 80mm Gidon boğazı
Fsa Kforce 27.2 Seleborusu
Token Sele
Look keo Classic Pedallar

Pedalsız ağırlığı 7.8kg kadar.

fotoğraflar tam wallpaper'lık olmuş. hüzün ve yalnızlık barındıran melankolik bir çalışma olmuş. sevdim.

Çok güzel görünüyor bisiklet . Ben şuan şehir tur bisikleti kullanıyorum. Yol bisikleti gördükçe içim gidiyor, dağ bisilleti görüyorum kendimden geçiyorum. İnsan hepsinden olsun istiyor:)

Çok şık duruyor. Hayırlı olsun :)

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

Selamlar bende elektrikli 2018 model haibike fullnine 6 bisikletimi aldım. Kıs mevsimi olduğundan çok fazla kullanamadım. Kullandığım kadarıyla harika bi bisiklet elektrik destekli olması çok büyük rahatlık.

@Ufkun selamlar bende de haibikenin yol-yarış ultegra set bisikleti var. Alüminyum kadro 8.80 gr hafifliğinde. Bende çok memnunum.Haibike genellikle elektrikli bisiklet üreten bir firma ve bu alanda isim yapmış bir alman markası.

• İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
@yavuz ergat 8,8 kg çok iyi ağırlık. Benimki 21,4 kg senin bisiklet benimkinin yanında tüy gibi hafif kalır. Güle güle sağlıklı kullan.

• Beğen
Tepkiler: yavuz ergat
Geri