Scudo Sports

Trek 1.2 kadro kulağı yardım.

H.Genç

Daimi Üye
Tepki
133
Bisiklet
Trek
merhaba arkadaşlar. bisikletimin kadro kulağı kırıldı. 25 ve 50 euro arası para istediler. bende ebayden felan almayı düşünüyorum. acaba hangisi uyar. bir kaç link buldum ama uyup uymadığını bilmiyorum.

bu kırılan kulak;
fr_13_size880.jpg fr_13_size880.jpg

bu linklerdeki kulaklar uyar mı?

(link)

(link)

(link)

Scudo
Bisikletiniz kac senesine ait?

konu hakkında fikrim hiç yok ama parmağınızı çekseniz, çok rahat parmak iziniz okunacak.

W-316454 seri numarali kullagi sahip olan terk 1.2 modeller 2013 oluyor ve bunlarda orjinal kullaklari, buyurun.
(link)
(link)
(link)

@Murat Cömez 2014 trek 1.2

@Engin er. amacım üzerindeki rakamı çekmekti.. bisikletçi o rakama göre arat demişti..

@Murat Cömez teşekkürler cevap için. bu modellere bakarak ebayden veya aliexpressten kadro kulağı alsam uyar mı dersiniz?

meslea buradakilerden uymaz mı? (link)

@H.Genç
Aynisini bulursaniz uyar benzerleri uymaz. Neden verdigim linklerden birtanesini almiyorsunuz? Sizin dediginiz gibi 50€ falan degiler, hepsi 20€ civarinda. Inanin böyle parcalarin ucuzu pahalisi yoktur sadece uyani vardir.

Ben size bir öneride daha buluna bilirim, aratirken W-315464 Schaltauge diye aratin.

Bundan fazlasi elimden gelmiyor, artik gerisi size kalmis. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Teşekkürler Murat bey

Amazondan 25$'a aldım bakalım.

@H.Genç Kadro kulağı can emniyeti açısından çok önemlidir. Aksesuarlar için aliexpersten faydalan ama kadro kulağı süratte kırılırda jant tellerine girerse istenmeyen kazalara sebep olur diye düşünmekteyim.

Geri