Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 4500 , Salcano NG 255 SRD

Scudo
aluvio vs x7
x7 üstün çıkar salcano +1
kadrodan trek üstün çıkar trek +1
fiyat salcano üstün çıkar +1
salcano=+2
trek=+1
yargısı çıkarırsak 700 tl elinizde kalır bi kaç ay sonra kadronuzu ve maşanı satıp o 700 tl yi üstüne koyup çok daha güzel ve kadro ve maşa alırsınız

cevap için teşekkürler fakat ben parça satmayı almayı takmayı o tür şeyleri düşünmüyorum bisiklet uzun ömürlü olsun sizce hangisini almalıyım ve bu salcano kadrolarında ne var kırılıyormu ne oluyor ?

Teşekkürler

@emircan Başbuğ06
Arkadaşım kusura bakma ama yöntem aslında çokta doğru değil. Neden diye sorarsan eğer: Kadro Trek sağlam demişsin buna +1 demek (bence) çokta doğru olmaz kadro önemlidir. Fiyat salcano +1 demişsin bunda da bütçe önemlidir eğer alacak olan arkadaşımızın yeterli bütçesi varsa daha ucuz yerine daha iyi olanı alması (bence) daha doğru olur.

Salcano donanım olarak çok daha iyi bir bisiklet bence, trekin kadrosu evet çok iyi ve ömürboyu garantili belki ama donanımın duşuk olması sürüş zevkini ve rahatlığını etkileyebilir kanaatindeyim.

teşekkürler herkesin yorumu için fakat trek kadrosu salcano dan hangi özellik olarak daha iyi ? Yani bu salcano kadrosu zaman geçtikçe paslanır kırılır mı veya bir yerden atlarken kırılır mı ?

trek 6500 kadro 800lira zaten salcanoyu alıp trek 6500 kadro takdırsanız hem trek4500 ile aynı fiyata hem daha sağlam hemde daha iyi donanıma bisikletiniz olur sağlamlıga gelince salcanonun servis olsun sağlamlık olsun trek ile yarışması mümkün deildir salcano servis olarak berbattır kendi tecrübem ile konuşuyorum

@Alper Yıldırım

Fikrimce ucuz donanimlarin ucuz oolmalarinin sebebi genelde agir ve nispeten yavas calismalaridir. Ama shimanonun en kotu serisi bile kullanicisina gore yillarca calisabilir. Benim 15 yasindaki eski bisikletimin altusu hala calisiyor. Konfor icin bence alt seriler tercih edilmeli. Ornegin kalin selelerde buldugunuz rahatligi 300 tl lik bir fizik selede bulmaniz zor. Ya da dikkat edin kadrolar pahalandikca sportiflik kazanir, az rahatlik ve cok performansa yonelik. Alan arkadasin bunlari goz onunde bulundurarak, parca degistirmek de istemedigini ekleyerek trek tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
@Alkan Koç

slm acaba trek 6500 kadro hangi bisikletçide?

Su marka takıntılı arkadaslara hayret ediyorum.
Sirf markasi trek diye 1000tl fazla veririm diyorsaniz trek alin, ama paraniza gore en iyisini almak istiyorsaniz salcano tavsiye ederim. Hayatinda salcanoya binmemis adam salcanonun kadrosu hakkinda yourm yapiyor.

@uğur yılmaz

Haklisin arkadas. Biz Mercedese bindik ama Sahine de binmek lazim belki daha iyidir

mersedesle şahin arasında dünya fark var evet.
ancak bu söylediğiniz iki model arasında gerçekten o fark varmı.. tamam trek kadrosu elbette daha dayanıklıdır ancak bu paranın kırmadan düzgün binilecekse ve aynı şartlarda binidiğinde salcano da fazlası ile yetiyorsa trek markasını tercihe dip ithal bi ürün alma kve paranın yurt dışına çıkmasını savunmak çokda doğru olmaz heralde.. yerli malı teşvik edilmeli ve özendirilmeli ki zamnala gelişecek ve iyileşecektir. ama hiç kullanıp alıp desteklemeden gelişim beklemek mantıklımı? trek alıp onu desteklerken yerli malı nasıl desteklemiş olursunuz.? hem deniyorki donanım iyi, kadro trek alınsa bile yanı kadroya yükek donanım elde edilmiş olurç eğer bu doğruysa mantık bunu gerektirmezmi..

markacılığa ve gösteriş meraklılığına ban!! ve yerli malına gelişime destek diyorum.. inş bende salcano alcağım ..

eskişehirden yazıyorum. ist'da ünv. ve izmirde asker macerası dönüşü 1 yıl aradan sonra ,eskişehrimin de düzlüğü ve ikiteker aşkım gereği, hem araştırmaya hemde siteyi okumaya başladım ve muteakiben NG 255 SRD modeli ile de ilgilendiğim için bu ilk msjlarımı yazıyorum.( ancak yeni konu açamıyor ancak konu açamadığımdan ilgili konuya yazmak durumun kalıyor ve kişilere PM gönderemiyormuyum bilginiz varmı acaba?)

3-4 sorum var hem cengiz bey kullanıcı olarak siz, hemde elinde olan kullananlarda deneyim ve bilgilerine ithafen soruyorum;

1) salcano NG 255SRD modeli, eskişehirde yok, ANKARA ve İSTANBUL da varmıdır varsa eyr gösterebielcek varmı günü birlik ank'a ve işlerim içinde zaten gideceğim istanbulda yer gösterirseniz gidip fiziksel oalrakda bakabilir ve nakit alabilirm.
2) nakitte sitede 900e bile alanlar olmuş. acaba nerden nasıl alınmış bilgisi olan varmı? 1080 gibi bir nakit fiayt bu bisiklet için çokmu?
3) özelliklerde sram X7 full set diyor. bu ayna kol- değiştiriciler ve göbeklr ile vites kolları ve disk firen olmasaydı fren setini içermesi gerekirdi ,ancak daha orta attırıcıda SRAM X5 değiştirci kullanmış, bi abimizde arka değiştirici için(2009) x9 takılı geldi yazmıştı-eskişehirden muhsin abi.
- hocam bu bisiklet full set değilmi yada enreleri X7 göbekler salcanomu? bu nasıl fullset ? paylaşırsanız sevinriim? sonuçta gelen üründe full set yok diye geri göndermeyeyim?
4) 173 boy 85 kiloyum. bu durumda bin tl civarı benim araştırp bilemediğim gene 12-13kg(max) civarı önerebileceğiniz net bir model varmı acaba?
5) salcano bayisi eskişehir- gerçekten tam bir tekel ve kurnaz. aynen kelimesi kelimesine -"4 ayda bi 30 tl vercen yoksa bana hiç gelmicen, yoksa garantin olmaz, - ya abi zaten önümüz kış bende az çok anlarım etmiz kullnadıı kağıda damga vurman için neden 30tl vereyim - burası nasıl geçincek ben nasıl yaşicam. verecen kural bu" dieyrek niytinide belli etmiştir. bu garanti hususu ve 30-40 tl mecburi bir ücret yasalmı ? her yerde varmı acaba..

kısa kısa da olsa ilgi -alakası ve bilgisi olan herkesin bişiler yazmasını ve bi cümlede olsa yardımcı olmasını bekliyroum.. zamn ayırıp yazan arkadaşalra çokteşekkürler faydalı bilgileri için.

Geri