Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 7.1 Biraz Nostalji -Kara Büyü

Tolga inan senin adina bende üzüldüm. Keske alan kisi yada suan kimin elindeyse ciksada sana geri satsa. Asagidaki linkte satigim bisiklet tam sana göre, satmasaydim üzüntünü biraz olsun azaltmak icin hemen sana gönderiridim ama malesef seninki gibi buda satildi ama ben üzülmedim sende üzülme.
İnceleme - Bu bir dönüşüm hikayesi (Hafifletme içerir)

Ha bu arada @mariokaldato yani Cumhur benim kardesimdir, aranizdan sizli bizli konusmayi kaldirin ve ben ikiniz icin neysem sizde öyle olun. :) :) ;);):harika::harika:
Tamam Murat gardaşım Cumhur benim gardaşım dır o kadar bu saatten sonra....Üzülmüyoruz gardaşım anlaşılmıştır:)
bu da benim fx _7.9 ..koleksiyonluk modeller hepsi .248208 dosyayı görüntüle
Yahu bu nasıl bir güzelliktir nasıl bir albenidir çok çok güzel iyi günler de kullanın

Scudo
Var mıdır acep Trek fx serisi satmak isteyen bir forumdaş ? İlgilenebilirim yakından.

Trek 7 serisi efsane modeldir benim için de. 7.1 22,5cm de bende vardı, bir çok yol gezdik, çokça macera yaşadık beraber. Ben de satıp yol bisikletine geçmiştim, ne yapar ne eder şimdi nerelerdedir kim bilir. Aynı hatayı şu anki yol bisikletimde de yapıp satacaktım sonra vazgeçip, ömür boyu satmamaya karar verdim.

Dosyalar

• 48.JPG
    48.JPG
    784 KB · Okunma: 70
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    233,9 KB · Okunma: 71
Hocam fx serisi ikinci el sitelerinde bolca oluyor bi bakabilirsin
Cumhur gardaşım dediğin gibi ikinci el sitelerde oluyor. Lakin kadro boyu bana uygun bulamıyorum 195 cm boy hiç denk gelmiyor 22.5-23-24 kadro :hhhhhh:
Trek 7 serisi efsane modeldir benim için de. 7.1 22,5cm de bende vardı, bir çok yol gezdik, çokça macera yaşadık beraber. Ben de satıp yol bisikletine geçmiştim, ne yapar ne eder şimdi nerelerdedir kim bilir. Aynı hatayı şu anki yol bisikletimde de yapıp satacaktım sonra vazgeçip, ömür boyu satmamaya karar verdim.
Hep dediğim ve diyeceğim gibi satılacak bisiklet değil Trek fx serisi Eser bey

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Fx kadro kalitesi çoğu şehir bisikletine göre daha hafif ve daha sert. Neredeyse orta karar alu yol bisikleti rijitliğine sahip. Kolay kolay vazgeçilebilecek bir kadro değil.

Fx kadro kalitesi çoğu şehir bisikletine göre daha hafif ve daha sert. Neredeyse orta karar alu yol bisikleti rijitliğine sahip. Kolay kolay vazgeçilebilecek bir kadro değil.
Sizin Trek Fx midir ? Eğer Fx serisi ise dediğiniz gibi , kolay vazgeçilebilecek kadro değil Fx ile saadetinizin daim olmasını dilerim.

Trek FX 2 satın almayı düşünürken burada ki yorumları okudum .Sanrım herkes memnun Trek fx serisinden :)

Pişman etmeyen bir seri fx serisi ömürlük bisiklet neredeyse , satın alın binin keyfini sürün derim.

Ön amortisörlü bir şehir bisikleti bakarken fx 7.0 çıktı karşıma, ben de övgüleri duyup aldım. Yol bisikleti kullanıcısıyım normalde ama köyde ufak tefek gezintiler için böyle bir bisiklet lazımdı. Bunu da birkaç kez denedim ama henüz tam alışamadım. Neye alışamadım bilmiyorum. Amortisörlü bir bisiklet mi alsaydım diye düşünüyorum bazen. Ya da gidon duz olsa daha estetik durabilir miydi? Ya da rengi mi? Vs. Vs... Satmayı bile düşündüm ama sonra pişman da olmak istemedim, satmadım. Havalar biraz ısınsın da bisikleti biraz daha kullanıp anlamaya çalışacağım.

Youtubeda bir videoda izlediğime göre kadrosu uzay araçlarının geri dönüşüm malzemesinden üretilmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Dosyalar

• IMG-20210112-WA0014.jpeg
    IMG-20210112-WA0014.jpeg
    417,9 KB · Okunma: 69
Ön amortisörlü bir şehir bisikleti bakarken fx 7.0 çıktı karşıma, ben de övgüleri duyup aldım. Yol bisikleti kullanıcısıyım normalde ama köyde ufak tefek gezintiler için böyle bir bisiklet lazımdı. Bunu da birkaç kez denedim ama henüz tam alışamadım. Neye alışamadım bilmiyorum. Amortisörlü bir bisiklet mi alsaydım diye düşünüyorum bazen. Ya da gidon duz olsa daha estetik durabilir miydi? Ya da rengi mi? Vs. Vs... Satmayı bile düşündüm ama sonra pişman da olmak istemedim, satmadım. Havalar biraz ısınsın da bisikleti biraz daha kullanıp anlamaya çalışacağım.

Youtubeda bir videoda izlediğime göre kadrosu uzay araçlarının geri dönüşüm malzemesinden üretilmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Bana tek itici gelen yanı bisikletinizin rengi onun dışında o bir Trek ve fx serisi ben tartışmam . Kendini ispat etmiş bir seri hem şehirde hem turda , kesinlikle satmayın derim kadro boyu 22.5 inç se eğer bana satın 😀

Bana tek itici gelen yanı bisikletinizin rengi onun dışında o bir Trek ve fx serisi ben tartışmam . Kendini ispat etmiş bir seri hem şehirde hem turda , kesinlikle satmayın derim kadro boyu 22.5 inç se eğer bana satın 😀

Teşekkürler, henüz satıcı değilim.🙂 Ama dediğiniz gibi rengi daha koyu bir renk olsa tadından yenmezdi.

Geri