Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 7.1 Fx Garanti belgesi, kitapçık vs.

Tepki
26
Merhaba 20 gün once trek 7.1 fx bisikletimi Büyük bir heycanla aldım. Daha sonra aklıma takılan sorular oldu. siz trek sahipleri ile paylaşmak istiyorum; Ben ürünü aldıgımda herhangibir garanti belgesi ,ürün kitapcığı , cd vs. verilmedi. Faturanın garanti yerine gececeği soylendi. Siz bisikletinizi aldığınızda yanında verilen herhangibir belge varmıydı, Ayrıca Trek bisiklet sahibi olarak ucretsiz periyodik bakımı gibi hakkım var mı ? , Bisikletimin kadrosu omur boyu garantili onu biliyorum peki ya diğer parçalar ?

Scudo
fatura garanti yerine geçer, tabi faturanın üzerine bisikletin seri nosu işlenmişse..ayrıca bir kitapçık ve CD olması lazım..

ömür boyu garanti sadece kadroya veriliyor...diğer parçalar olağan 2 yıl garantilidir diye biliyorum.

Evet faturanın üzerinde bisikletin seri nosu yazıyor. Dediğiniz gibi garanti belgem fatura. Farklı yorumu olan varsa sevinirim. Ayrıca ucretsiz periyodik bakım hakkında bir yorumunuz var mı ?

Bende bu haftasonu kız arkadaşıma trek navigator 1.0 aldım yeşil bisikletten, faturanın yanında 1 adet kitapçık ve cd verdiler. Yanlız kitapçıkta türkçe dil seçeneği yok, bilginize:)

bende bu hafta fx 7.1 almayı düşünüyorum. bir hafta da edindiğiniz izlenimlerinizi yazabilir misiniz?

@salih kaptan

Güzel soru, bende bir dostuma 7.0 önermiştim, cumartesi bakmaya gittik, beyaz diye tutturunca 7.1 almaya karar verdik fakat sanırım bu hafta gelecekmiş, alamadık. Selenin altında süspansiyon benzeri bir parça var, gerçekten işe yarıyormu bende onu merak ediyorum.
Teşekkürler

Şubat başında eşime Sirkeci Trekten Skye aldım. Faturayı daha sonra vereceklerini söylediler. 1 ay sonra gittiğimde bisikleti aldığım tarihe ait bir kasa fişi verdiler. Birde kitapçık ile CD. Kitapçığı açıp hiç bakmadım. Ortaköydeki Trekte bakım ücretsiz. Diğer servislerde ücretli olabilir. Bende kendime bir tanede fx 7.2 veya 7.3 almayı düşünüyorum. Bisiklet ile ilgili izlenimlerinizi öğrenebilirmiyim.

Ben 7.1 den gayet memnunum. 28" olmasının verdiği avantajla heryere gayet hızlı ulasabiliyorum. metalik siyah renk olması ayrı bir asalet katıyor. Darbeleri emebilmek icin sele borusu amortisorlu gibi. işe yarıyormu tam emin değilim. ama el ile seleye bastırdığımda yaylanma olusuyor.

• Beğen
Tepkiler: Emre Binme
İzmir Sundu Bisiklet de bugün aldığımda aynı şekilde bakımdan ücretsiz olarak söz etti. Son derece iyi bir yerden aldığımı hissettim bisikleti, İzmir'den Trek alacaklara önerim internet yerine Sundu'dan almaları olur.

izmiri bırakın ben aydın nazillide oturuyorum sundu bisikletin sahibi ali bey tel çok ilgilendi benimle 1 günde bisiklet elimde oldu.kesinlikle tavsiye ederim

TREK 7.1 FX - 20 Inch - 2011 Model - Dark Blue bir bisikletim var. VELESPİT'ten aldım. acaip mutluyum. Sonra çamurluk, far, zil, suluk, ve heybe taktırdım. Süper bir alet.

nihayet benimde 20" bir trek'im oldu. mtb'den sonra uçak gibi geldi..bence bisiklet olayında fazla düşünüp, keyifli sürüşleri ertelemektense, alabileceği bisiklete en yakın olanını almalı ve sürmeli insan....garanti konusunda sorun çıkacağını sanmam, adamlar üç günlük firma değiller..banada fatura dışında her hangi bir belge, kullanma ve bakım kılavuzu vermediler..üstelik faturada aletin seri numarasıda yazılmamış..bir ay sonra getir ilk bakımını yapalım dediler..ondan sonraki bakımlar nasıl oluyor(ücretli mi?) deneyimi olan paylaşırsa iyi olur..herkese güzel bisiklet ve keyifli sürüşler..

15 gün önce almanyadan bisiklet aldım kadrosunun 5 yıl diğer aksamın 2 yıl garantili olduğunu söylediler faturasını verdiler. acaba serviste bir sorun olurmu? bu konuda deneyimi olan varmı.

@victory

bana sadece ilk bakım için 1-2 ay kullandıktan sonra getirmem söylendi.
da sonraki bakım periyodları hakkında bir fikrim yok. Bunlar kitapçığında mı yazıyor, yoksa bir sorun çıktığında mı götüreceğiz.

Merhaba dostum, öncelikle güzel bir marka seçmişsin tebrikler. Bende bir trek kullanıcısıyım ve senin gibi bende sadece fatura aldım. Yazdığın gibi bu fatura senin garanti belgen oluyor. Ücretsiz bakım konusuna gelirken, bisikletini altıktan kısa bir süre sonra yani 4 - 6 binim yada 15 gün sonra tekrar aldığın yere götür onlar gevşeyen yerlerini tekrar sıkıp sana teslim ederler. Yani jantlarını, vites atışlarını eğer frenlerin telli ise onlara bir bakılır ayarlar son kez yapılır ve bunun için bir ücret talep edilmez ve edilmemesi gerekir. Ama şunu bilmek gerekir dostum, Türkiyede bir laf vardı tam hatırlayamadım " ev alma komşu al " gibi bişey... İnan bana burada da şöyle bir durum var bisiklet alırken aldığın yere dikkat etmelisin. Yani bazı satıcılar sadece bisiklet satar bazıları ise hem bisiklete binem hemde bisiklet satar. Hem bisiklete binen ve bu işi gönülden yapan bu satıcılar ile tanışırsan çoğu zaman senden böyle şeyler için para alınmaz, gidersin iki muhabbet edersin kafana takılanları sorarsın ve doğru cevaplar alırsın... Boş zamanlarında oraya takılır biraz iş yapar karşılığında bilgi kazanırsın. Neyse şimdilik bu kadar iyi pedallar diliyorum sana

Geri