Merhaba dostum, öncelikle güzel bir marka seçmişsin tebrikler. Bende bir trek kullanıcısıyım ve senin gibi bende sadece fatura aldım. Yazdığın gibi bu fatura senin garanti belgen oluyor. Ücretsiz bakım konusuna gelirken, bisikletini altıktan kısa bir süre sonra yani 4 - 6 binim yada 15 gün sonra tekrar aldığın yere götür onlar gevşeyen yerlerini tekrar sıkıp sana teslim ederler. Yani jantlarını, vites atışlarını eğer frenlerin telli ise onlara bir bakılır ayarlar son kez yapılır ve bunun için bir ücret talep edilmez ve edilmemesi gerekir. Ama şunu bilmek gerekir dostum, Türkiyede bir laf vardı tam hatırlayamadım " ev alma komşu al " gibi bişey... İnan bana burada da şöyle bir durum var bisiklet alırken aldığın yere dikkat etmelisin. Yani bazı satıcılar sadece bisiklet satar bazıları ise hem bisiklete binem hemde bisiklet satar. Hem bisiklete binen ve bu işi gönülden yapan bu satıcılar ile tanışırsan çoğu zaman senden böyle şeyler için para alınmaz, gidersin iki muhabbet edersin kafana takılanları sorarsın ve doğru cevaplar alırsın... Boş zamanlarında oraya takılır biraz iş yapar karşılığında bilgi kazanırsın. Neyse şimdilik bu kadar iyi pedallar diliyorum sana