Scudo Sports

Trek 7.2 FX - 2012 (Matte Black)

@erayinman

Ben de farkettim ama bu şekilde geldi. Ama elcik de sele de çok rahat. Sitesindeki resimden farklı yerleri var, bu biraz düşündürdü açıkcası ama sıkıntı yok boya dışında.
Teşekkürler.

@omerbahadir

Teşekkürler. Ve evet, Denizli'deyim.

Scudo
Hayırlı olsun.Bende bisikleti mi ilk aldığımda üzerinde 2 tane çizik bulmuştum.Önceleri kafaya takmıştım.Şimdi arasam zor buluyorum o çizikleri.İyi günlerde ''çiziksiz'' binin :D

• Beğen
Tepkiler: scavuslu
ya arkadaşlar bi sorum olacak.. bisikleti ayakta kullanırken ('yani sağ sol abanırken' mi demeliyim bilemedim?) "çıt-çıt" diye bi ses geliyo pedalın her devrinde.. göbekten mi geliyo nerden geliyo anlamadım.. ne olabilir sizce? :S

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
@scavuslu
Bende de aynı durum söz konusu. Daha önce bir kez daha tecrube etmiştim bu durumu, çözümü pedalların civatalarını sıkmak oldu. Belki sizin durumunuz da aynıdır.

@scavuslu

Benim trek 'te aynı problem var birtürlü anlayamadım nereden geldiğini, pedal çevirirken çıt-çıt diye ses geliyor ama göbektenmi yoksa pedaldanmı anlayamadım moralimi bozuyor :boese157: bende sıfır aldım, sizde sıfır aldınız, acaba yeni olduğu için olabilirmi ? Parçalar oturuyor gibisinden düşünülebilirmi ? Birde birşey daha sormak istiyorum, bisikletinizin selesi çok farklı ve 7.2 yazan kısımlarıyla elciklerin sonunda kırmızıdır benimkilerde beyaz, acaba modeller ülkelere göre değişiyormu ?

Sprey boya atılırken geçmemiş oradan. Öyle şeyler olabilir. Bence dert etme.

Eğer rahatsız oluyorsan sticker ile gizleyebilirsin. Matbaacıalrdan siyah sticker alabilirsin.

@Volkan Keskin

Aynen senin durum oldu. Kullandıkça ses gitti. :) Gitmiyorsa, pedalı sıkın o da olmuyorsa, pedalı değişin gine ses geliyorsa o zaman göbekte problem var. :)

@H.ibrahim Erdemir

Ses olayını ben de hala çözemedim. Bugün servise götürücem bakalım ne çıkıcak. Sele, elcik ve renk olayını da bilmiyorum. Ki gördüğüm kadarıyla aynı ülkedeyiz, o yüzden olduğunu sanmam. :) Ama evet, trek sayfasındaki resimde sendeki sele, elcik vs var. Neyse, sıkıntı yaşanmadığı sürece bu farkların önemi yok.

@Volkan Keskin

Kalite, sağlam, bilmem ne diye bahsedilen bi markanın bisikleti bu şekilde göndermesi doğru değil ama! İster araba, ister motosiklet; büyük markalarda olduğu gibi son kontrol yapılıp hatalı olanlar tekrar üretim hattının başına gönderilmeli. Sesin pedaldan mı nerden geldiğini anlayabilmek için ters çevirdiğimde ön maşanın kutuda gelirken üstünde durduğu en uç kısımları ezilmişti!? bi marka bunu düşünemiyosa tüküreyim ben onun kalitesine..

@Volkan Keskin

Ortalama bi hızdayken evet, soldan geliyo gibi; yani tek ses var. Ama hız arttıkça ya da devir yükseldikçe ya da pedala baskı arttıkça ses ikiye çıkıyo fakat sağlı sollu mu, ikisi de soldan mı geliyo bilmiyorum.

@Yavuz Çetin

Aşağıya geldiğinde değil de aşağıya gelirken, yani sol pedala baskı uyguladığımda oluyor. Yazılanlara dikkat edip pedalı kontrol ettiğimde reflektörün biraz altında kalan pedalın dış vidalarının gevşek olduğunu farkettim ve sıktım. Ama aynı sorun devam ediyor!? :(

@Ahmet Yusuf Gürkan

Pedalın yanlarında, reflektörün altında kalan, metal kısmı tutan vidaları sıktım ama sorun hala devam ediyor. :eek:

bisikletin mersedesini almışsınız:) süper ! kazasız bol pedallı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: scavuslu
@mehmet özata

Teşekkürler, fakat Mercedes'in defolu mal göndereceğini sanmam. :D

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
elciklerdeki kırmızı, 7.2 yazısıyla uyumlu hoş duruyor.Fakat sele niçin standart değil? ve aynakol da farklı ( ''çıt sesinin sebebi olabilir'' ) nereden aldınız bilmiyorum ama bence satıcıya bunları bir sorun derim.

mat siyahın da asaleti bambaşka be :) hayırlı olsun güle güle kullanın . . .

alırken tarttim ben 12 kg çıktı benimki.
benim bisiklet sol pedalda dağıldı, bilyalari dagilmis, aldığım yer hemen degistiririz dedi, wellgo marka benimki.

Geri