@H.ibrahim Erdemir
Ses olayını ben de hala çözemedim. Bugün servise götürücem bakalım ne çıkıcak. Sele, elcik ve renk olayını da bilmiyorum. Ki gördüğüm kadarıyla aynı ülkedeyiz, o yüzden olduğunu sanmam.
Ama evet, trek sayfasındaki resimde sendeki sele, elcik vs var. Neyse, sıkıntı yaşanmadığı sürece bu farkların önemi yok.
@Volkan Keskin
Kalite, sağlam, bilmem ne diye bahsedilen bi markanın bisikleti bu şekilde göndermesi doğru değil ama! İster araba, ister motosiklet; büyük markalarda olduğu gibi son kontrol yapılıp hatalı olanlar tekrar üretim hattının başına gönderilmeli. Sesin pedaldan mı nerden geldiğini anlayabilmek için ters çevirdiğimde ön maşanın kutuda gelirken üstünde durduğu en uç kısımları ezilmişti!? bi marka bunu düşünemiyosa tüküreyim ben onun kalitesine..
@Volkan Keskin
Ortalama bi hızdayken evet, soldan geliyo gibi; yani tek ses var. Ama hız arttıkça ya da devir yükseldikçe ya da pedala baskı arttıkça ses ikiye çıkıyo fakat sağlı sollu mu, ikisi de soldan mı geliyo bilmiyorum.
@Yavuz Çetin
Aşağıya geldiğinde değil de aşağıya gelirken, yani sol pedala baskı uyguladığımda oluyor. Yazılanlara dikkat edip pedalı kontrol ettiğimde reflektörün biraz altında kalan pedalın dış vidalarının gevşek olduğunu farkettim ve sıktım. Ama aynı sorun devam ediyor!?
@Ahmet Yusuf Gürkan
Pedalın yanlarında, reflektörün altında kalan, metal kısmı tutan vidaları sıktım ama sorun hala devam ediyor.