Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

trek 7.2 fx alıyorum

elinde ds 8.2 ve fx 7.2 nin net ağırlık bilgisi olan varmı.birde ds 8.2 de kulanılan maşa nasıldır kalitelimidir.yani 300-400 tl arası bir maşaya terfi ettikmi kaç kg ağırlık atarız

Scudo
arkadaşlar kararımı baştada olduğu gibi fx serisinde kıldım biraz fixed gear bisiklet merakım var onların tasarımını çok seviyorum fx seriside az çok onlara benziyor sadelik olarak bu yüzden onu seçtim.

son olarak trek ortaköyden almayı planlıyorum nakit alacağım 1000-1100 civarında alabilirmiyiz bu bisikleti.alırken nelere dikkat etmeliyiz.yada ortaköyden daha ucuza satan bir yer varmıdır.

Bugün bisikleti aldığım yerle görüştüm ve ellerinde DS 8.4 kalmış, bende almaktan vazgeçtim, FX 'e devam... 1000 - 1100 gibi bir rakama bisiklet alırsanız iyi yani. Ben 1350 TL ye alabildim.

taksitlimi o fiyat nakitmi
birde euro 2.3 tl
bisiklet şu an 1357 tl oluyor nakit parada 200-300 tl civarı indirim çokmu olur

Taksitli fiyatıdır, euro 'ya göre değişiyor tabi fiyatlar. 200-300 TL indirim yapmak biraz uçuk bir durum ? Bayinin sattığı bisikletten kari %5 bile değildir. Yinede siz bir konuşun, peşin fiyatına birşeyler yapılabilir.

@H.ibrahim Erdemir

Eğer 2011 Trek fx 7.2 düşünüyorsanız, Trekin ortaköy şubesinde daha bir ay öncesine kadar vardı, telefonu 0212 226 46 59 bence arayın danışın öğrenin zaten ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar,
DS seri için bende sizin gibi kararsız kalmıştım ama 7.2 ye fiyat konusunda aşağı yukarı eşdeğer olan DS 8.2 buda galiba serinin en alt modeli, daha fazla para verip, daha ağır ve alt model malzemeyi bence kimse kullanmak istemez...
7.2 yi az patika yollarda kullanyorum 700-35 lik lastikler olmaları ile pek bir sıkıntı yaşamadım ama ilerisi içinde deneyip görmek gerekir pek bişey diyemiyorum.

Arkadaşlar merhaba,

FX konusunu görünce yazmadan edemedim. Ben Velespitten bir tane Fx 7.2 Livestrong (2012 ) bir tane de Fx 7.2 (2011 ) aldım senenin başında. O zamanki kurla yaklaşık 1400 tl ye geliyordu 2012 model olan, ben ikisini 2250 peşin olarak aldım. Ama alıp sürdüğüm andan itibaren ne kadar verdiğimi unutmuşum şimdi hatırladım konuyu görünce o kadar keyifli bisikletim :)
İnanın verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar hak ediyor. Aslında DS 8.2 niyetiyle gittim ama uzun tur düşündüğüm için yokuş yukarı performansının özellikle 7.x serisinde çok daha iyi olduğunu söylediler ki gerçekten de çok rahat tırmanıyor alet.

En son Riva'ya gittim geçen hafta sonunda 30 kg yük ile ki ben de 93 kiloyum yine de bisiklet tutmayın beni diyordu :) Şunu söylemekte de fayda var ki bozuk yolda titreşimleri hissediyorsunuz düz maşa sonuçta ama güzel bir eldivenle sorun olmuyor veya jel elcik alınırsa hiç bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Lastikler ince tabi biraz yumuşak topraktan geçmek zorunda kaldım dikkatli olmak lazım ne de olsa araziye uygun değil bisiklet. Diğer bir konu da sele biraz rahatsız taytsız ( pedli ) sürülmüyor neredeyse diyebilirim.

Şimdiden keyifli sürüşler...

Geri