Scudo Sports

Trek 7.2 fx icin camurluk tavsiyesi

Starium

Üye
Tepki
3
Merhabalar.
Malum sonbahar-kis geliyor ve bisiklet kullanmaya devam edecekler icin camurluk takma zamani geldi demek oluyor.
Bende Trek 7.2fx bisikletime camurluk almak istiyorum ama ozellikle arka camurluk icin diger bisikletlere gore daha dar bir gecis mesafesi var. O nedenle uygun bir model bulamadim. Lastiklerim 700x35c.
Butun forumlarda aradim ama SKS longboard 'tan baska bir camurluk kullanan (yurtdisi forumlarda) gormedim.
Tavsiyelerinizi rica ediyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Eger yanlis yere konuyu actiysam lutfen uyariniz. Tesekkurler.
Iyi aksamlar.

Scudo
(link)

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.3 yılı aşkın süredir kullanıyorum.

@Barış TURAN
Cevabiniz icin tesekkurler. Trek 7.2 fx 'te mi kullaniyorsunuz? Birisi bana bu camurlugun arka tekerlegin oraya sigmayabilecegini cunku georgia'nin genis oldugunu soylemisti. Acikcasi bende oyle denilince denememistim bile [emoji4]

zefalin bir modeli biraz zorda olsa oluyor. ama epey bi zor oluyor :)

Kron tourer bisiklette kullanıyorum,700*35 lastiklerle.35 km civarı hızı aştığınızda ön çamurluğun arka kısmından,yani size dogru oaln kısımdan rüzgarın yönüne göre ayakkabı ucuna su sıcrayabiliyor.

@çağrı can
Hangi model diye sorsam :) Ben zefal paragon 50 modelini gormustum. Tam koruma sagliyordu.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/22/ef525c3bea730108f41daefbb4baa516.jpg

Problem olan kisim burasi iste.

SKS Longboardı kesinlikle tavsiye ederim, çok popüler çok da kaliteli. Parasını kesinlikle hak ediyor :in:

Geri