tamer bozkurt
Üye
- Tepki
- 10
- Bisiklet
- Trek
Bütün bisiklet sevdalılarına selamlar.Kızıltoprak velespitten bir süre araştırıp bilgi edindikten sonra ileride uzun turlarda düşünmem sabebiyle muhteşem kırmızı renkte trek 7.3 fx imi aldım.Ardaç bey ve teknik sorumlu kamil beyede ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.Arkadaşlar mağazaya girip 7.3 fxi inceleyip deneme turumu atınca tamam dedim fakat işin garibi ben ardaç beye uzun turlarda nasıl olur bu model derken beni kamil ustanın yanına götürdü aynı model kırmızı renkte kardeşine bakım yapılıyor ve zinciri değişiyordu sahibi Hollandadan gelmiş kızıltoprak velespitte bakımını yaptırıyor ve bundan sonraki rotası Çin,uzakdoğu asya tesadüfün böylesi milyarda bir denk gelir çok iyi bir tercih yatığımı hollandalı arkadaş tekrar tekrar söyledi.Bisiklette sadece 3 değişiklik yapmış sele,aşınmaya karşı dayanıklı fren pabuçları,üzerindeki bontrager nebula lastikler yerine bontragerin balık sırtı desenli bir modelini takmış.Vites grubu aynen üzerindeki alivio ve acera.Bakımını kamil ustaya yaptırdı ver elini CHİNA.Gelelim benim ilk izlenimlerime ayarları yapılıp aksesuarları takılan kızıl küheylanıma kaskımı takıp mağazadakilerle bir ay sonraki bakımda görüşmek üzere vedalaştıktan sonra kızltoprak,göztepe yoğun trafiğinden bostancı sahilyoluna girdikten sonra makine altımda resmen aktı kartalda oturmama rağmen pendiğe devam ve eve dönüş 25km nasıl geçti anlamadım eve gelip yemeğimi yedim duramıyorum tekrar sahilyolundan bostancı kartal 20km ilk gün 45 km vites geçişleri frenleme hızlanma mest oldum doğrusu yazımı bitirip bir 30 km çevirmeye gidicem birazdan. Nasipse kafa dengi arkadaşlarla çine kadar olmasada ülkemizde zevkli güzergahlarda tur için ekipmanları alıp uzun tur yapmak isterim ve bu modeli herkeze tavsiye ederim gidin görün deneyin saygılarla tamer....