Scudo Sports

trek 8000

Aynı kadrodan ben de kullanıyordum (geotech race) Rijitliğin sana neler katacağını kullanmadan anlayamazsın. Eğer ki 50gr'ı kafaya takıyorsan zaten iş bitmiş herşey terazi olmuş derim. Arkadaşlar 8500'ü safkan bir dağ bisikleti kadrosu olduğu ve bu rijitliğe rağmen yalnızca 1600küsür gr olduğu için tavsiye ediyorlar;tabiki ben de. O kadroda birçok tasarım detayı gizli bunlar kadroyu inceleyince ve kullandıkça anlaşılıyor;terazide anlaşılmıyor. Bence kadro alacak arkadaşlar önce kullanım amaçlarını bir gözden geçirsinler derim;eğer amaç hafiflik merakı ise 590 euro kadroya vermeye gerek yok;çok daha uygun fiyatlara daha hafif kadrolar mevcut. Ama amaç gerçekten performanslı bir bisiklet ise ve karbon kadroya da paranız yetmiyorsa bence en iyi seçim trek. Esnemezlik yokuşlarda performansınızı katlayan bir parametre.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Scudo
@cparlakgul

Yeşil bisiklet de şu anda 1680 eu olarak görünüyor.

onda artı %18 kdv si olabilir mi acaba ek olarak?

@cparlakgul

arkadaşlar normal fiyatı 1990 € diye biliyorum fakat peşin indirimi olabilir arkadaşım gecen ay izmirden aldı 8000 modelini çok memnun gercekten acayip sağlam bir kadro yapısı var peşin indirmiyle birlikte 1690 € almıştı yanılmıyosam ...

raven1442 abi bende şimdi gördüm sitede kusura bakma gerçekten inmiş :) bu kriz döneminde kim ne kadar indirio fiyatları bilmiorum ama 2009 2008 modelleri arasında kadro farkıda var özellikle scott ta. 8000 09 model mi 08 model mi

Geri