Scudo Sports

Trek 8900 efsanesi...

Çok emek harcanarak toplanmış ve gerçekten güzel bir bisiklet olmuş. Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Otec arkadaşımızın dediği gibi önümüzdeki Velespit gezisinde bu efsaneyi de görmek istiyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: Orkun Oskay
Scudo
gsl bisiklet olmuş kzasız beasız sürüşler

nu arada satacak olursan haberim olsn!!:D:D:D

@yerstem38_

El emeği göz nurum o :) benim için tüm bisikletlerden daha özel çünkü en ufak vidasında bile emeğim var :)

senı kıskanmaya baslıyorum XTR sistemın cok guzel hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dılegı ıle....

:48:

@Orkun Oskay

Valla dikkat etmemiştim buna ben orda 8000 series yazıyo diye biliyordum ama 8900 yazıyomuş...

Bu arada güle güle kullan...

Evet Orkun Bey anlaşılan bundan sonra araziye 8900 ile geleceksiniz nede olsa denemek lazım. Bakalım çamurdaki performansı nasıl? Eski siyah bisikletinizi de emekliye ayırırsınız onun miiladı doldu artık... Aydos'a yada Yalovaya bekleriz... :)

@Alperen

Sen 2008 model full xt donanımlı 8 kilo ağarlığındaki Trek 8500 ünü getiriyorsan bende her yere varım :) Hadi buyrun er meydanına :)

Hem emektar siyah bisikletim ve ben hala bi çok bisiklete taş çıkarır. :)

Gerçekten çok çok güzel...
Kazasız belasız kullanın..

Teşekkür eden ve beğenen tüm arkadaşlara bende teşekkür ederim....

dostum hayırlı olsun makina dehşet olmuş yanlız sana bi tavsiyem var tabi karar senin.. scud matara kafesinin o modeli mtb de pek sağlıklı olmuyor sarsıntı da matara düşüyor.. aynısından kullanmıştım bende sonra mtb den ise yol bisikletimde kullanmaya karar verdim... tabi takdir senin.. allah kaza bela vermesin.. iyi günlerde kullan ...

• Beğen
Tepkiler: Orkun Oskay
Gerçekten çok başarılı seşimlerle güzel bir bisiklet.Ama ben yine de Reba'da takıldım.En kısa zamanda alacağım galiba.

Geri