Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek almayı düşünenler.

Scudo
@Serkan Sarıoğlu

Merhaba adım soyadımla facebooktan bulabilirsiniz yada enderpiyale@gmail.com. Özel mesaj gönderebilmek için yeterli mesaj sayısına sahip değilmişim. İletişime geçebilirseniz sevinirim.

merhaba 2011 modeller stoklar bitene kadar devam edecek. Böyle giderse ramazandan sonrasına kalacak gibi pek görünmüyor. Elinizi çabuk tutun derim.

@Serkan Sarıoğlu

Merhabalar eğer 2. kişiyi bulamazsanız 7,1 için size eşlik edecek birileri var bilginiz olsun. Görüşmek üzere.

merhaba,
Arkadaşlar Kampanya nın şartları 2012 bisiklet alana 2011 model % 50 indirimli şeklinde değilmi.

arayıp sordugumda bütün bisikletler 2011 dediler. 2010 ellerinde yokmus 2012 daha gelmemiş

@Sabri Atalay

Sabri Bey kampanyanın şartları 2011 model bisikletlerden 2 tane alana ikincisi %50 indirimli. 2012 modeller gelmiş ama onlar kampanyaya dahil değiller. Herhalde 2011 modellerin stoğunu eritmek ve satışta tamamıyla 2012 ye geçmek hedeflenmiş. Aynı fiyatta bisiklet almak isteyenler bir araya gelebilir çünkü muhtemelen %50 indirim fiyatı ucuz olan bisiklette uygulanacaktır.

Kampanya sadece Güngörler Bisiklet ( Trek Ankara Bayisi ) te mi geçerli yoksa Türkiyede ki bütün TREK bayiilerinde mi geçerli bilgisi olan varmı???

@Öner İLKME

Ben bir tek (link) sitesinde gördüm. Başka trek satan bayileri söylerseniz arayıp sorabiliriz.

Konuya açıklık getirmek istiyorum yanlış anlaşılmalar olmuş
2011 modellerde ikinci bisiklet'e %50 indirim şeklindedir ve
TÜM TREK bayilerinde geçerlidir kampanya.

Bende araştırdım ama ellerinde renk ve model sınırlı iki arkadaşın da istediği tarz bisikleti yakalaması biraz zor görünüyor
işim 2012 lere kaldı hele ortaköy de trek 7.5 i radikal değişiklikleriyle tanıştığım zaman aramızda elektrik oldu diyebilirim =)

Merhaba,
kampanya dahilinde (2011 lerde 2. si %50 indirimli olan)trek fx 7.2 almayı düşünüyorum.Kampanyalı fiyat peşin 1100 liraya geliyor şu an.Eğer düşünen varsa ikinci kişi olarak benimle irtibata geçebilir.Duyduğum kadarıyla stoklar azalmış.Aynı özellikte Farklı alternatif fikirlere de açığım ancak 1100 ü geçmeyi de düşünmüyorum.Özel mesaj atabilirsiniz...

@orhan mesut

O zaman iyice bir düşünün,karar verin:) ona göre birkaç gün içinde harekete geçelim...

merhaba nereden almayı düşünüyorsunuz yada gerçekleşti mi alımınız bende bu aralar almayı düşünüyorum FX 7.2 kampanyadan faydalanmak isterim

@Okan Örs

Okan Bey,

Ben de Fx7.2 almayı planlıyorum. Siz de düşünürseniz Cumartesi günü görüşebiliriz. Telefonum 532 3176023.

Saygılarımla,

Geri